Antena Meniu Search
x

Valentino Rossi are coronavirus. "Trist și supărat", pilotul italian spune că a respectat toate regulile

Pilotul italian Valentino Rossi a anunțat că are coronavirus. El a publicat un mesaj, în care spune că a respectat protocolul, dar cumva, tot s-a infectat.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.10.2020, 20:54

- Profimedia

Valentino Rossi: "Din nefericire, când m-am trezit în această dimineaţă nu mă simţeam bine. Mă dureau oasele şi aveam o mică febră, astfel că l-am chemat imediat pe doctor, care m-a testat de două ori. Testul PCR rapid a avut rezultat negativ, la fel ca testul pe care l-am făcut marţi. Însă al doilea test, al cărui rezultat l-am primit la ora 16.00, a fost din nefericire pozitiv. Sunt dezamăgit că va trebui să ratez cursa din Aragon. Mi-ar plăcea să fiu optimist şi încrezător, dar mă aştept ca a doua serie în Aragon să fie pentru mine tot ‘no go’... Sunt trist şi supărat pentru că am făcut tot ce am putut pentru a respecta protocolul şi deşi testul făcut marţi a avut rezultat negativ, m-am autoizolat de la sosirea mea de la Le Mans. Însă asta este situaţia şi nu pot face nimic pentru a o schimba. Acum voi respecta recomandările medicilor şi sper că mă voi simţi bine în curând”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Valentino Rossi are coronavirus. "Trist și supărat", pilotul italian spune că a respectat toate regulile