Antena Meniu Search
x

Vremea 9 ianuarie - 6 februarie 2023. Gerar cu temperaturi de primăvară, iarna se lasă încă așteptată

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 9 ianuarie - 6 februarie 2023. Potrivit specialiștilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. 

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 08:27

Vremea 9 ianuarie - 6 februarie 2023. Gerar cu temperaturi de primăvară, iarna se lasă încă așteptată - Observator

ANM a emis vineri, 6 ianuarie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. 

"Pentru următorul interval, temperaturile vor fi în continuare mai ridicate decât cele obişnuite. Astfel, valrorile maxime se vor încadra între 4 şi 12 grade Celsius. Cele mai ridicate sunt așteptate în sud, sud-est și în zonele deluroase. Valorile minime vor fi cuprinse între 0 şi 7 grade Celsius, cu cele mai scăzute în depresiuni și la munte. În regiunile montane vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Dimineață și noaptea este posibil sã mai fie ceaţã pe arii restrânse în zonele joase. Vântul va avea intensificãri în majoritatea zonelor de munte, unde și senzația de frig va fi mai accentuată", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 9 - 16 ianuarie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile estice, vestice și sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Pe acelaşi subiect

Vremea 16 - 23 ianuarie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară în majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo 23 - 30 ianuarie 2023 

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea 30 ianuarie - 6 februarie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor deficit în est, centru și la munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 9 ianuarie - 6 februarie 2023. Gerar cu temperaturi de primăvară, iarna se lasă încă așteptată