Antena Meniu Search
x

Vremea 26 decembrie 2022 - 23 ianuarie 2023. Anormal de cald în zonele unde ar trebui să fie cel mai frig

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 26 decembrie 2022 - 23 ianuarie 2023. Potrivit specialiștilor, finalul de an vine cu temperaturi de primăvară. O posibilă răcire ar urma să se resimțită abia de la mijlocul lunii ianuarie.

de Redactia Observator

la 23.12.2022, 08:56

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 26 decembrie 2022 - 23 ianuarie 2023. Anormal de cald în zonele unde ar trebui să fie cel mai frig - Observator

ANM a emis vineri, 23 decembrie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. 

"Pentru următoarele 3 săptămâni vremea se va menţine caldă în majoritatea zonelor din țară. Astfel, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate pentru finalul anului cât și începutul lunii ianuarie. În acest interval ne așteaptăm la temperaturi maxime care sa treacă de 10....12 grade. Cel mai cald va fi în zonele de deal și munte, un posibil fenomenul de inversiune termică. În aceste condiții nici stratul de zăpadă nu va fi consistent în zonele montane", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Prognoza meteo 26 decembrie 2022 - 2 ianuarie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Pe acelaşi subiect

Vremea 2 – 9 ianuarie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Prognoza meteo 9 - 16 ianuarie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitară în majoritatea regiunilor.

Vremea 16 - 23 ianuarie 2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile nordvestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 26 decembrie 2022 - 23 ianuarie 2023. Anormal de cald în zonele unde ar trebui să fie cel mai frig