Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cât succes ne aduce luna iunie 2024 în funcţie de cifra destinului. Numerologii au făcut calculele

Luna iunie anunţă multe schimbări, atât în dragoste, cât şi în afaceri, în funcţie de cifra destinului. Oana şi Adina Timofte au venit în platoul Observator şi au explicat ce surprize ne aşteaptă în următoarea perioadă. 

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 13:59

Cifra ce indică traiectoria sau drumul vieţii, potrivit numerologiei, este un număr bazat pe data de naştere, care dezvăluie o mulţime de informaţii despre tine

Cum calculezi cifra destinului

Trebuie să aduni şi să reduci data naşterii (ziua,luna,anul) la un număr format dintr-o singură cifră. Aduni numerele care au rezultat după primele trei calcule şi le reduci la o singură cifră. Excepţie fac numerele 11 şi 22,considerate "numere maestre".

Vezi și

De exemplu,dacă data naşterii este 12 octombrie 1936,vei calcula cifra pentru drumul vieţii în felul următor: 1+2=3 (ziua naşterii se reduce la 3). Octombrie este luna a zecea a anului, iar 1+0=1. Aşadar,luna naşterii se reduce la 1. Pentru anul naşterii, aduni 1+9+3+6=19,apoi 1+9=10,iar la fifi nal 1+0=1 (anul naşterii se reduce la 1). Acum aduni cele trei numere: 3+1+1=5. Cifra care dezvăluie drumul vieţii este, în acest caz, 5.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Horoscop » Cât succes ne aduce luna iunie 2024 în funcţie de cifra destinului. Numerologii au făcut calculele