Antena Meniu Search
x

Video Cifra destinului în căsătorie. Care este cea mai bună dată pentru nunta cu sufletul pereche, în funcţie de numerologie

Se spune că dacă ne dorim ceva cu adevărat se va întâmpla la un moment dat în viată. Dar, o mare influentă asupra propriului destin o au cifrele. 

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 11:01

Vezi și

Potrivit numerologiei, data naşterii ne poate oferi informaţii importante despre viaţa şi destinul nostru. Căsătoria, de exemplu, ar putea fi planificată în funcție de date exacte precum luna, data și anul nașterii fiecăruia dintre parteneri. Sau să aflăm cum se face de la cei care se pricep. Este o formulă simplă cea care ne dezvăluie când este momentul perfect pentru a oficializa o relatie sentimentală. Oana și Adina Timofte, ne-au vorbit mai mult despre acest subiect, din platoul Observator.

Cifra destinului are un impact foarte important asupra vieții fiecărei persoane. Cifrele sunt folosite pentru a reprezenta călătoria prin viață a unei persoane, destinul acesteia și cel mai important, personalitatea.

Pentru a vedea întreg interviul urmăriţi materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Cifra destinului în căsătorie. Care este cea mai bună dată pentru nunta cu sufletul pereche, în funcţie de numerologie