Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Gemeni. Săptămâna aceasta veţi primi o mulțime de vești bune în legătură cu cariera și ambițiile voastre. Se vor ivi chiar şi oportunități de a deveni cu adevărat creativi în ceea ce faceţi.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 22:30

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Gemeni
Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Gemeni - Profimedia Images

Horoscop bani 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Gemeni

Ziua de marți va fi foarte promițătoare, cu un mare potențial financiar. În cazul în care ai o afacere și ceva nu merge, sau poate chiar la locul de muncă, vei observa situația din alt punct de vedere, iar asta te va ajuta să aduci lucrurile pe drumul cel bun. Dacă ai abilități artistice și vrei să faci bani din asta, acum este momentul!

Horoscop dragoste 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Taur

Mercur se mută miercuri în aria care guvernează dragostea, ceea ce este o veste grozavă pentru o relație care are nevoie de o comunicare mai bună. Dacă ești singur, atunci vei întâlni mai mulți oameni care îţi vor capta interesul. Să nu te ferești de aplicațiile de dating, nu știi niciodată pe cine găsești, poate e chiar viitorul soț sau viitoarea soție. Fii comunicativ și jovial!

Pe acelaşi subiect

Cu o mulțime de solicitări care vin spre tine în ziua de joi, s-ar putea să simți frustrările create de aspectele dintre Lună, Saturn și Uranus. Pur și simplu nu poți să faci totul sau să fii totul pentru toți oamenii, așa că prioritizează lucrurile sau fă-ți o listă de așteptare.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Gemeni