Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2021 Leu. Răbdarea este cuvântul de ordine în această lună

Horoscop noiembrie 2021 Leu. Astrologii recomandă prudenţă în perioada următoare şi atenţie sporită în ceea ce priveşte sănătatea.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 11:15

Horoscop noiembrie 2021 Leu
- Profimedia

Răbdarea este cuvântul de ordine în această lună. Răbdarea îţi va oferi succes în carieră, dar şi în ceea ce priveşte studiile. În această lună poţi trece cu brio de o serie de examene importante şi ai şansă să pleci în străinătate pentru studii. În plan familie, se va dovedi o perioadă stresantă şi va fi o lună dificilă pentru persoanele căsătorite.

Horoscop bani noiembrie 2021 Leu

Se anunţă o lună bună din punct de vedere financiar, per total. La începutul lunii noiembrie sunt şanse pentru o creştere a surselor de venit. În plus, poţi recupera sume importante de bani pe care le-ai împrumutat sau pe care le aveai blocate din diferite motive. În partea a doua a lunii, pot să apară cheltuieli neaşteptate pentru a rezolva anumite probleme de sănătate. E recomandată prudenţă atunci când vine vorba de cheltuieli inutile şi nejustificate.

Horoscop dragoste noiembrie 2021 Leu

Pe acelaşi subiect

Prezenţa planetei Venus în casa a cincea va adăuga romantism relaţiei tale de dragoste. S-ar putea să plănuieşti chiar o excursie în doi, într-o locaţie exotică. Prima jumătate a lunii va fi una de vis în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Probleme pot să apără însă în partea a doua a lunii. Ar putea să apară unele conflicte în familie, ceea ce se va resfrânge şi asupra relaţiei de cuplu. Pentru cei care plănuiesc să se căsătorească în perioada imediat următoarele semnele sunt favorabile.

Horoscop sănătate noiembrie 2021 Leu

Noiembrie este o lună îngrijorătoare din punct de vedere al sănătăţii pentru că vor apărea probleme de sănătate. E drept, minore, dar sâcâitoare. Dacă urmezi un tratament sau ai în plan să faci asta, e bine să consulţi şi a doua opinie. Sănătatea se va îmbunătăţi spre finalul lunii atunci când medicamentele vor începe să-şi facă efectul.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2021 Leu. Răbdarea este cuvântul de ordine în această lună