Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Săgetător. Săptămâna aceasta, astrele vă îndeamnă să vă concentraţi asupra vieţii de familie. În plus, alături de cei dragi vă puteţi redescoperi şi s-ar putea să aveţi parte de surprize de proporţii.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 22:26

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Săgetător
Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Săgetător - Profimedia Images

Este un moment foarte bun pentru a descoperi mai multe despre moștenirea sau trecutul tău, ai fi surprins să știi ceea ce s-a întâmplat când erai mic. Astfel poți înțelege mai bine relațiile familiale, cum s-au construit și ce evenimente au stat la baza lor.

Horoscop bani 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Săgetător

Între timp, Mercur ajunge în zodia ta, ceea ce îți crește încrederea la cote maxime și te va ajuta să fii asertiv, încrezător și eficient atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Te poți folosi de acest șarm pentru a facilita favoruri din partea celorlalți. Ești maestrul comunicării în această perioadă!

Atenție joi la autenticitate. Tensiunea astrală dintre Lună, Saturn și Uranus avertizează că s-ar putea să fii descoperit dacă încerci să te prefaci că ești altfel decât în realitate. Profită de încrederea în tine într-un mod sănătos şi nu încerca să exagerezi pentru că vei fi taxat. Poate nu simți asta acum, dar mai târziu lucrurile se vor întoarce împotriva ta.

Pe acelaşi subiect

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Săgetător