Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2021 Scorpion. Timp alături de familie şi un transfer de muncă

Horoscop noiembrie 2021 Scorpion. În prima jumătate a lunii noiembrie s-ar putea să vă confruntați cu unele probleme în carieră, dar în a doua jumătate, lucrurile se vor îmbunătăţi.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.11.2021, 11:13

Semn zodiacal Scorpion
Horoscop noiembrie 2021 Scorpion - Shutterstock

Folosiţi-vă timpul pentru a studia, altfel s-ar putea să vă confruntaţi şi cu alte pierderi. Există şansa de a pleca în străinătate pentru a studia sau pentru a pune bazele unei afaceri. În ceea ce priveşte viaţa personală, noiembrie vine cu stare de bine şi bucurie în familie. Veţi petrece timp plăcut alături de cei dragi. De asemenea, pentru cei îndrăgostiţi veştile sunt foarte bune, veţi avea parte de o perioadă romantică şi plină de surprize. Totuşi, pentru nativii căsătoriţi vor apărea câteva obstacole. Veniturile vor scădea, iar cheltuielile pot deveni mai mari. Datoriile s-ar putea să vă afecteze. Situaţia va deveni însă mai bună spre a doua jumătate a lunii. Aveţi grijă de sănătatea voastră, mâncaţi alimente sănătoase, beţi lichide şi faceţi mişcare.  

Horoscop bani noiembrie 2021 Scorpion

Luna noiembrie va fi plină de suișuri și coborâșuri în ceea ce privește cariera. Pot exista unele obstacole la locul de muncă și va fi necesar să depuneți eforturi suplimentare pentru a vă finaliza sarcinile. Este posibil să trebuiască să plecați în călătorii legate de muncă sau să călătoriți în străinătate pentru a vă pune voi bazele unei afaceri proprii. Este posibil să trebuiască să cheltuiți bani în plus pentru a investi considerabil pentru a putea beneficia ulterior de succes. Vor exista plăţi inutile şi discuţii fără sens la serviciu, motiv pentru care trebuie să fiţi pregătiţi mental pentru acestea. Scorpionii angajați pot obține un transfer de loc de muncă, prin urmare, prima jumătate a lunii va fi petrecută îndeplinind dorinţele superiorilor şi alergând după hârţogăraie. 

Pe 16 noiembrie, Soarele își va schimba semnul și va intra în Scorpion. Astfel, lucrurile se pot îmbunătăţi pentru voi. Veţi obţine succesul datorită muncii depuse în trecut. Totuşi, s-ar putea să fiţi nevoiţi să cereţi un împrumut. Aveţi mare girjă şi gândiţi-vă bine dacă aceasta este soluţia salvatoare. Dacă plănuiaţi să investiţi în anumite lucruri indicat ar fi să evitaţi să faceţi acest lucru în prima jumătate a lunii. Sursele de venit vor fi destul de scăzute. Cu toate acestea, din a doua jumătate a lunii, situația va începe să se îmbunătățească rapid. 

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste noiembrie 2021 Scorpion

În ceea ce privește dragostea, începutul lunii noiembrie va fi foarte romantic. Relațiile cu cei dragi vor rămâne armonioase. Comunicarea și înțelegerea reciprocă vor fi foarte bune și veți putea petrece mult timp împreună. Prietenii și tovarășii vă vor ajuta la nevoie, trebuie doar să cereţi ajutor. În plus, cereţi-le sfaturi celor apropiaţi dacă aveţi nevoie de câteva păreri legate de persoana iubită. 

Dacă sunteţi singuri acum, în noiembrie veţi întâlni și veți petrece multe momente memorabile alături de cineva special. Dar, ca și în majoritatea relațiilor, pot exista şi mici discuţii. S-ar putea să fiţi nevoiţi să psătraţi secretă această poveste de dragoste şi ţinută departe de ochii curioşilor. Această situație poate apărea cu după 20 noiembrie, deoarece familia va afla despre povestea aceasta de dragoste şi va pune întrebări diverse. Vă vor mai rămâne doar două opțiuni: fie acceptaţi ce se întâmplă, vă deschideţi inima şi vă exprimaţi dragostea în mod deschis, fie să negaţi totul şi să fiţi mai precauţi. 

Timpul nu pare a fi favorabil nativilor căsătoriți. Din cauza aspectului lui Marte în casa a șaptea, partenerul vostru de viață va acționa agresiv. Va exista o tendință în natura lui de a se enerva la cea mai mică problemă sau de a reacționa exagerat la lucruri mărunte. O astfel de situație va crește stresul în căsnicie. Prin urmare, încercaţi să vă controlaţi şi să fiţi răbdători şi calmi. Fiți pregătiţi pentru astfel de situații și evitați să vă certați pentru lucruri mărunte. Din perspectiva vieții de familie, noiembrie aduce fericire pentru Scorpioni. Vor exista o mulțime de oportunități de a petrece timp cu familia. Aţi putea pleca într-o vacanţă sau vă puteţi înscrie în activităţi alături de rude pentru a vă distra şi pentru a petrece timp împreună în mod recreativ. 

Horoscop sănătate noiembrie 2021 Scorpion

În această lună, va trebui să acordați o atenție deosebită sănătății dvs., deoarece vor fi constante suișuri și coborâșuri. Marte, stăpânul semnului, se află în casa a XII-a și într-o stare neprielnică. Aceasta este cauza tuturor problemelor de sănătate și bolilor care ar putea apărea în această perioadă. Soarele va fi prezent și în casa a XII-a împreună cu Marte în prima jumătate a lunii. Datorită efectului ambelor planete, există posibilitatea să vă alegeţi cu o răceală sau cu unele alergii.  Ai grijă de obiceiurile alimentare. Dacă călătoriți des, luați-vă măsuri de precauție speciale. Evitaţi zonele aglomerate. Sănătatea voastră este pe primul loc. 

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2021 Scorpion. Timp alături de familie şi un transfer de muncă