Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Peşti

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Peşti. Sunteţi un exemplu excelent de compasiune, bunătate și înțelegere în această săptămână, în special marți, când Luna, Marte și Neptun comunică eficient.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 22:25

Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Peşti
Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Peşti - Profimedia Images

Ceilalți sunt inspirați de acțiunile tale, dar ai grijă să nu permiţi nimănui să profite de natura ta bună. Ştii și tu vorba aceea, „cine-i bun e luat de prost”.

Horoscop bani 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 Peşti

Sosirea lui Mercur în zona profesională este utilă pentru că îți oferă mai multă încredere și îți permite să îți "vinzi" bine abilitățile. Acesta ar fi un moment foarte bun pentru un interviu de angajare. Dacă ai de semnat vreun contract, acum este momentul. S-ar putea chiar să ai discuții despre o eventuală promovare sau mărire salarială. Este foarte important să ieși în evidență și să îți expui rezultatele muncii astfel încât ceilalți să le poată lua în considerare. Acum lauda de sine e bună, chiar recomandată!

Joi ai putea să fii puțin bulversat. În general ești empatic și senzitiv, s-ar putea să ai o presimțire proastă sau visuri care să te pună pe gânduri, iar toate acestea te vor tulbura și vor contribui la starea ta de confuzie. Apelează la ceea ce îți este caractersitic: intuiția! Astfel vei afla în cine să ai încredere.

Pe acelaşi subiect

Astrolog: Alexandru Păunescu

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămâna 22 noiembrie - 28 noiembrie 2021 pentru zodia Peşti