Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2021 Gemeni. Iubire și multă fericire, este posibilă o cerere în căsătorie

Horoscop noiembrie 2021 Gemeni. Astrologii atrag atenția că lucrurile pot deveni tensionate în viața amoroasă. Cu toate acestea, viața de familie va fi una fericită, ceea ce vă va ajuta să generați un sentiment de pozitivitate și să depășiți aceste provocări. Din punctul de vedere al sănătăţii, lucrurile stau cât se poate de bine.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 11:28

- Shutterstock

Norocul nu te va favoriza atât de mult pe cât te-ai aștepta să fie. Este o perioadă cu multe provocări, însă, din punct de vedere financiar, va fi o lună normală. Vor apărea tot felul de obstacole în carieră, însă, cu efort, le veți depăși. Sănătatea ar putea să necesite o parte din resursele voastre, însă contul din bancă va rămâne stabil. 

Va fi o lună în care bateriile vi le veți încărca în familie. La începutul lui noiembrie, Mercur va rămâne în casa a patra, ceea ce se va adăuga la casa pozitivității generale. Un eveniment fericit poate avea loc în familia ta. În această perioadă, vă feți întâlni cu rudele mai des decât de obicei. În general, timpul cu familia în această lună va fi unul memorabil.

Horoscop bani noiembrie 2021 Gemeni

În acest moment, stăpânul casei a zecea a Karmei și cel al casei norocului vor rămâne în casa a opta. Din cauza plasării stpânului casei norocului în a douăsprezecea casă, nu te aștepta să obții rezultatele dorite. Trebuie să muncești mai mult, pentru a atinge obiectivele. Vor exista multe obstacole când vine vorba despre carieră, care te pot supăra și te pot face să îți dorești o schimbare a locului de muncă. Sfatul astrelor este să nu te gândești la asta în acest moment, ci să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă în viața ta în prezent și să te dedici complet.

Pe acelaşi subiect

Odată cu tranzitul planetei Jupiter în casa a noua pe 20 noiembrie, condițiile se pot îmbunătăți rapid. Poate apărea o nouă oportunitate profesională sau o promovare la locul de muncă. Dacă ești implicat într-o afacere, exista șansa unui mare succes. Acest lucru te va relaxa mental, făcându-te fericit și mulțumit. Vor apărea noi surse de venit, dar datorită prezenței atât a lui Saturn, cât și a lui Jupiter în casa a opta, s-ar putea să faci tot felul de cheltuieli inutile. Dacă plănuiești orice fel de investiție, atunci discută asta cu prietenii și membrii familiei, înainte de a lua o decizie. Eşti o persoană foarte norocoasă și există toate şansele să câştigi la loto. Este foarte posibil ca norocul să-ţi surâdă.

Per total, în luna noiembrie, lucrurile arată bine din punct de vedere financiar. 

Horoscop dragoste noiembrie 2021 Gemeni

Pentru persoanele care se află într-o relație de dragoste, luna aceasta nu va fi prea încurajatoare. Pot apărea diferențe de opinie și conflicte. O ceartă care escaladează poate duce chiar și la despărțire. Drept urmare, trebuie să rămâi calm și să încerci să rezolvi situația cu multă diplomație. Pentru nativii căsătoriți, nu este o perioadă favorabilă. Încearcă să eviți conflictele din cauza lucrurilor banale. Deoarece Soarele și planeta Marte se află în casa a cincea, există posibilitatea unor conflicte în relație. Când Soarele se va muta în casa a șasea și Venus în casa a șaptea, în a doua jumătate a lunii, condițiile se vor îmbunătăți. 

Dacă nu ai oficializat încă relaţia, poate să apară o cerere în căsătorie. Prezența planetei Venus în casa a șaptea se va adăuga la fericirea generală și prosperitatea în viața de cuplu. Orice conflict va dispărea, va fi iubire şi multă fericire.

Horoscop sănătate noiembrie 2021 Gemeni

În general, această lună va fi bună pentru sănătatea ta. Unele probleme digestive pot apărea din cauza schimbărilor constante ale stilului tău de viață și a faptului că nu mai faci sport. Durerile de stomac, problemele digestive pot provoca un oarecare disconfort. Este necesar să fii mai precaut în privința dietei. Mare atenție la sănătate, mai ales că planetele Saturn și Jupiter sunt ambele în casa a opta. Dacă nu ești atent, s-ar putea chiar să ajungi la spital. Nu este o perioadă favorabilă nativilor care au colesterolul ridicat sua care suferă de obezitate. Prin urmare, ai grijă de modul tău de viață, fă mai mult sport, în special exerciții de respirație.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2021 Gemeni. Iubire și multă fericire, este posibilă o cerere în căsătorie