Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2021 Pești. Între iluzie și realitate

Horoscop noiembrie 2021 Pești. Ca mai mereu, Peștii vor fi prinși între iluzia unor probleme și existența reală a acestora. Ce vor alege să facă este o inspirație de moment, deși anumite îmbunătățiri se pot face, cu siguranță.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 11:11

- Shutterstock

Nativii din zodia Pești nu au multe motive de îngrijorare în luna noiembrie. Vor învăța multe lucruri folositoare, mai ales în relațiile cu cei dragi, ceea ce le-ar putea aduce un plus de liniște și de încredere în propria persoană. Merită să mergi înainte cu ceea ce îți spune instinctul, pentru că cel mai probabil iei deciziile corecte fără să îți dai seama. Nu calcula prea mult și evită să te gândești la pre multe scenarii, cel mai probabil nu se vor adeveri. 

Horoscop bani noiembrie 2021 Pești

Dacă este să analizăm situația financiară, cea legată de bani, lucrurile nu arată deloc rău pentru Pești. Ocazii apar la tot pasul, sau cel puțin iluzia unor ocazii de a câștiga ceva în plus, dar depinde doar de tine să te miști rapid și să profiți. Iar asta presupune riscuri - să eșuezi, să râdă cei din jur de încercarea ta, să întâmpini rezistență din partea celor dragi. Însă doar tu știi dacă merită sau dacă nu, și tot tu vei culege roadele efortului.

Horoscop dragoste noiembrie 2021 Pești

Pe acelaşi subiect

E o perioadă bună în sfera dragostei, iar sentimentele vor atinge noi praguri de intensitate. Însă asta doar dacă te expui și renunți la carapacea ta. Trebuie să riști să fii rănit pentru a trăi ceea ce îți dorești cu adevărat. Sentimentele vor fi mutuale, nu te vei trezi iubind o fantomă care nu are timp și nici chef de tine. Așa că, pentru cei care aveau dubii, nu este un moment rău pentru a pune marea întrebare. Nu neapărat legată de căsătorie, ci de un parteneriat care poate schimba destine. Este un moment bun al anului, profită de el pe cât posibil și arată-te cu adevărat. Nu ai nevoie să pari, ci să fii.

Horoscop sănătate noiembrie 2021 Pești

Luna noiembrie este echilibrată din punctul de vedere al sănătății pentru nativii din zodia Pești, dar asta nu ar trebui să le dea un fals sentiment de siguranță. Sănătatea ta este direct proporțională cu grija ta pentru propriul trup și cu efortul depus. A fi sănătos nu este ușor decât dacă ai noroc, dar asta nu e ceva ce vrei să pariezi. Dacă te simți bine, continuă pe acest drum. Dacă, în schimb, ai episoade în care trupul îți pune mari semne de întrebare, ia măsuri și ia-le rapid. Nu aștepta să treacă de la sine.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2021 Pești. Între iluzie și realitate