Antena Meniu Search
x

Horoscop noiembrie 2021 Rac. Noroc de bani, pot să apară venituri neașteptate

Horoscop noiembrie 2021 Rac. Astrologii atrag atenția că pot să apară probleme de sănătate, atât pentru tine, cât și pentru unul dintre părinți, în special pentru mama ta. Este o lună prosperă din punct de vedere financiar. În privința carierei, efortul depus ca să-ți îndeplinești obiectivele te poare doborî. Noiembrie este favorabilă nativilor căsătoriți.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 11:12

- Shutterstock

Viața de familie va aduce un amalgam de sentimente și trăiri, în luna noiembrie. Cea de-a patra casă este cunoscută a fi casa mamei și a confortului și este ocupată de planeta Marte. Prezența lui Marte în zodia Balanței nu este însă de bun augur. Prin urmare, lucrurile pot deveni stresante în viața de familie și poți simți un sentiment de dezinteres planând asupra ta.

De asemenea, pot apărea discuții legate de un teren sau o proprietate. Este posibil să obții beneficii în domeniul imobiliar. Un părinte ar putea avea ceva probleme de sănătate. Nu te îngrijora excesiv, dar fii precaut. 

Horoscop bani noiembrie 2021 Rac

Vorbind despre finanțe, luna noiembrie se dovedește a fi extrem de favorabilă pentru Raci. Vor apărea noi surse de venit, pe lângă cele deja existente. Prosperitatea financiară te va face fericit și liniștit. Prezența lui Jupiter în casa banilor este de bun augur. Cu toate acestea, stați departe de orice modalitate ilegală de a câștiga bani, deoarece vă pot aduce necazuri.

Pe acelaşi subiect

Veți putea pune mâna pe noi surse de venit cu muncă asiduă și eforturi constante. Rahu este deja prezent în casa a unsprezecea, ceea ce poate aduce venituri neașteptate. În general, veți rămâne prosper financiar în această perioadă. În privința carierei, vor apărea obstacole neprevăzute. Casa a zecea, care reprezintă cariera și munca, este aspectată atât de Soare, cât și de Marte. Se știe că ambele planete sunt pline de vigoare și energie, motiv pentru care vei fi plin de energie. Depui mari eforturi, dar nu vei reuși să îndeplinești obiectivele pe care ți le-ai propus. Acest lucru te poate face să te simți dezamăgit și îți poate reduce entuziasmul. Prin urmare, rămâi relaxat și nu exagera. Cu Saturn și Jupiter în casa a șaptea, posibilitatea ca tu să reușești în afaceri este mare. Astfel că, rămâi alert, nu te lăsa doborât și continuă să lucrezi din greu.

Pe 20 noiembrie, Jupiter își va schimba semnul și va trece din casa a șaptea în casa a opta a horoscopului tău. Jupiter este, de asemenea, stăpânul norocului tău, prin urmare factorul noroc va slăbi. După 20 noiembrie, este posibil să apară tot felul de probleme în profesie. Trebuie să ai încredere în eforturile tale și în munca grea.

Horoscop dragoste noiembrie 2021 Rac

A cincea casă din Kundli vorbește despre relațiile amoroase. Ketu este prezent în casa a cincea și induce un sentiment de confuzie pentru acești nativi. Acesta este motivul pentru care vei întâmpina dificultăți în a fi înțelegător cu partenerul de viață, iar asta poate duce la conflicte și diferențe de opinii. Multe astfel de neînțelegeri pot crea o distanță nevăzută între voi doi. Prin urmare, să nu crezi tot ce auzi și să menții permanent o cale de comunicare cu persoana iubită.

După 16 noiembrie, vei fi mai agitat decât de obicei, deoarece planeta Soare va tranzita și va intra în casa a cincea a Kundli-ului tău. Prezența Soarelui cu Ketu va duce la o creștere a agresivității tale. Acest lucru se va adăuga la nivelul general de stres și poate să apară vă puteți gândi chiar să vă despărțiți. Stați împreună și rezolvați-vă toate diferențele. A șaptea casă, care reprezintă partenerul de viață, este ocupată de planeta Saturn, care va rămâne acolo până pe 20 noiembrie. Se spune că prezența lui Jupiter în casa a șaptea este favorabilă nativilor căsătoriți. Vor petrece mult timp cu partenerii lor. Un sentiment de echilibru și calm va domina relația și soții se vor bucura de fericirea conjugală. Cei care nu sunt căsătoriți pot face următorul pas către oficializarea relației. Planeta Jupiter își va schimba semnul pe 21 noiembrie și va intra în semnul lui Saturn. Lucrurile pot lua o întorsătură în viața ta de cuplu, pot să apară conflicte și mici certuri.

Horoscop sănătate noiembrie 2021 Rac

În ceea ce privește sănătatea, trebuie să fii precaut. Prezența lui Marte și a Soarelui în casa a patra a fericirii poate aduce momente nefavorabile nu numai pentru tine, ci și pentru mama ta când vine vorba despre sănătate. Dacă mama ta suferă de tulburări de sânge sau cardiovasculare, fii precaut în privința asta. Aspectul lui Saturn, precum și conjuncția cu Marte în casa a patra vă vor cere să rămâneți extrem de atenți când vine vorba de călătorii. Cu toate acestea, până pe 20 noiembrie, planeta de bun augur Jupiter își face aspectul Lagna, care vă va proteja. 

Pe 21 noiembrie, planeta Jupiter va schimba semnul, motiv pentru care vi se cere să fiți mai atenți.

Află previziunile lunare pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Află previziunile săptămânale pentru zodia ta:

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanţă

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop noiembrie 2021 Rac. Noroc de bani, pot să apară venituri neașteptate