Antena Meniu Search
x

Horoscop 10 decembrie 2018. Propunere surprinzătoare în dragoste și un moment emoționant

Horoscop 10 decembrie 2018. Dragostea vine atunci când te aștepti mai puțin. O vor simți pe propria piele două zodii care, din senin, vor primi undă verde de la o persoană atrăgătoare. Astfel de momente vin rar, cine stă prea mult pe gânduri va petrece Sărbătorile singur.

Previziuni astrologice, 10 decembrie
Horoscopul zilei de luni, 10 decembrie 2018 - Observator

Horoscop 10 decembrie 2018. Dragostea vine atunci când te aștepti mai puțin. O vor simți pe propria piele două zodii care, din senin, vor primi undă verde de la o persoană atrăgătoare. Astfel de momente vin rar, cine stă prea mult pe gânduri va petrece Sărbătorile singur.

La serviciu e posibilă o mică furtună într-un pahar cu apă, ce se va sfârși la fel de repede precum a început. 

Horoscop 10 decembrie 2018 Berbec

Berbecii au probleme în a comunica eficient cu unii colegi de serviciu. E posibil chiar ca o dispută să degenereze într-un mic scandal, care va atrage atenția tuturor. Însă situația se va calma extrem de repede, după intervenția unui amic înțelegător. De altfel, astfel de momente sunt normale și ajută la eliberarea tensiunii care se creează între colegi. Nu pune la suflet, va trece rapid.

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Berbec

Horoscop 10 decembrie 2018 Taur

Taurii încep ziua cu vești bune. O rudă apropiată, cu probleme de sănătate, se recuperează rapid, iar un telefon surprinzător vine cu la pachet cu o invitație în oraș. Și nu e un prieten, ci o persoană foarte atrăgătoare - pe care abia o cunoști și care tocmai acum are chef de plimbat. Semnalul e mai clar ca oricând. Dacă ești singur, situația s-ar putea schimba foarte rapid.

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Taur

Horoscop 10 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii sunt puțin distrați și reușesc cu greu să se concentreze. Iar această perioadă este importantă, pentru că în funcție de rezultatele obținute ar putea veni o primă frumoasă de Crăciun. Spre seară se anunță o sesiune de cumpărături alături de prieteni sau persoana iubită. E recomandat să nu depășești bugetul, pentru că perioada Sărbătorilor abia a început.

Citește și Horoscop Decembrie 2018 Gemeni

Horoscop 10 decembrie 2018 Rac

Racii se confruntă cu sentimente mixte. O persoană le dă semnale contradictorii, iar momentele de răceală, sau chiar conflict, sunt urmate imediat de declarații ce par a fi romantice. Cei care încearcă să înțeleagă acest comportament nu vor reuși prea curând. Răspunsul este la ei. Această situație trebuie să ia sfârșit, altfel le va face viața un coșmar. O resetare emoțională, departe de persoana respectivă, ar fi ideală. 

Recomandare - Horoscop Decembrie 2018 Rac

Horoscop 10 decembrie 2018 Leu

Leii vor întâmpina noua săptămână în forţă. Astăzi veţi avea parte de o zi agitată, însă este important pentru voi să vă păstraţi calmul pentru ca lucrurile să vă iasă exact cum vă doriţi. Având în vedere că în ultimele zile aţi cheltuit foarte mult pentru cadourile de Crăciun şi pentru sărbători în general, trebuie să puneţi la punct un plan pentru ca noul an să vă găsească cu bani în buzunar.

Ar fi interesant și Horoscop Decembrie 2018 Leu

Horoscop 10 decembrie 2018 Fecioară

Fecioarele vor avea, astăzi, o stare de entuziasm. Deşi sunteţi predispuşi să visaţi toată ziua la sărbători, la petrecerea de Revelion sau la cadourile de Crăciun, trebuie să vă amintiţi că până atunci mai sunt câteva zile în care veţi continua să mergeţi la locul de muncă şi în care trebuie să rezolvaţi anumite lucruri. Nu uitaţi că sunteţi înconjuraţi de oameni care vă vor binele. Încercaţi să vă înfrânaţi pornirile răzbunătoare şi să vă amintiţi că nu aveţi duşmani.

Vezi și Horoscop Decembrie 2018 Fecioară

Horoscop 10 decembrie 2018 Balanţă

Balanţele vor avea parte de o zi liniştită, plină de momente emoţionante alături de prieteni şi familie. Tot astăzi veţi avea parte de o surpriză extrem de plăcută din partea persoanei iubite. Va fi cu mult mai specială chiar şi decât cadoul de Crăciun. Încercaţi să vă ridicaţi la nivelul surprizei şi să mulţumiţi cum ştiţi voi mai bine. În zilele care urmează, atmosfera din casă se va transforma, treptat, într-una de sărbători.

Te-ar putea interesa și Horoscop Decembrie 2018 Balanţă

Horoscop 10 decembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor avea parte, astăzi, de o schimbare importantă în viaţa lor. Fie că este vorba despre o maşină nouă sau chiar o casă nouă, bucuria va fi pe măsură. Aşteptaţi de foarte mult timp ca acest lucru să se întâmple şi astrele v-au ascultat. Astăzi vi se va întâmpla ceva foarte bun şi meritaţi din plin tot ce vi se întâmplă. Amintiţi-vă să mulţumiţi tuturor celor care au fost alături de voi şi v-au ajutat în momentele mai puţin bune. Aceia sunt adevăraţii prieteni.

Pe același subiect - Horoscop Decembrie 2018 Scorpion

Horoscop 10 decembrie 2018 Săgetător

Ziua de luni începe confortabil pentru Săgetători. În special la serviciu, lucrurile dau semne că merg strună, fără tensiune sau alte probleme, așa cum nu s-a mai întâmplat de multă vreme. Singurul inconvenient al zilei ar putea fi lipsa unor lucruri, așa că s-ar putea să fiți nevoiți să mergeți la cumpărături, chiar dacă nu ați planificat. Concluzia zilei e că, deși nu se va întâmpla nimic important, veți avea parte doar de rezultate pozitive, spune horoscopul.

Citește și Horoscop Decembrie 2018 Săgetător

Horoscop 10 decembrie 2018 Capricorn

Astăzi, o persoană ar putea provoca surpriză și confuzie Capricornilor. În mod neașteptat vă veți trezi alături cu cineva care vă aduce numai laude și vă admiră. Dacă nu aveți în plan o relație romantică, e bine să găsiți cuvintele cele mai potrivite pentru a evita cu mare tact avansurile acestei persoane. Dacă, în schimb, vă place această persoană, undă verde. Sfatul horoscopului pentru astăzi: mare atenție la sănătate sau, dacă aveți permis, la condus, pentru a preîntâmpina unele probleme minore.

Recomandare - Horoscop Decembrie 2018 Capricorn

Horoscop 10 decembrie 2018 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii ar trebui să fie doar în preajma prietenilor apropiați sau a rudelor. Există riscul ca altfel, în anturaj, să  apară o persoană care să aducă probleme serioase. Sunt posibile și niște cheltuieli neprevăzute pentru mici modificări sau înlocuiri în casă. De asemenea, astăzi, horoscopul nu vă recomandă să petreceți prea mult timp pe drum. Asta vă va aduce oboseală și o stare de iritare.

Pe același subiect - Horoscop Decembrie 2018 Vărsător

Horoscop 10 decembrie 2018 Pești

Săptămâna se anunță cu rezultate impresionante pentru Pești, fie la lucru, dar și acasă. Veți avea motive să fiți mândri de voi. În cursul serii, ar fi bine să vă dedicați unor activități energizante, precum sportul sau măcar o simplă plimbare în aer liber. Orice acțiune menită să vă călească trupul și sănătatea este binevenită astăzi.

Vezi și - Horoscop Decembrie 2018 Peşti

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Horoscop » Horoscop 10 decembrie 2018. Propunere surprinzătoare în dragoste și un moment emoționant