Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 august 2021. Schimbare majoră pentru unii nativi şi dispute în familie

Horoscop 14 august 2021. Iubirea resimţită la nivel înalt poate duce către conflicte şi gelozie, aşa că trebuie să fim temperaţi în unele acţiuni.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 14.08.2021, 08:55

Vezi și

Horoscop 14 august 2021 Berbec

BERBECII vor fi foarte prietenoşi, ceea ce înseamnă că pentru unii va fi momentul în care consideră că îi pot cuceri. Înainte de a lua orice decizie, fiţi atenţi la semne, spun astrele

Horoscop 14 august 2021 Taur

Nativii TAUR vor fi, astăzi, norocoşii zodiacului. Astrele vă oferă ocazia de a vă rotunji veniturile, mai ales dacă lucraţi în echipă şi adoptaţi rolul de lider.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 14 august 2021 Gemeni

Şi la GEMENI, poate fi vorba despre o promovare sau despre un bonus care le va îmbunătăţi bugetul. Iar în a doua parte a zilei, puteţi să acordaţi mai multă atenţie celor dragi, spun astrele

Horoscop 14 august 2021 Rac

O posibilă dispută în familie ar putea consuma o bună parte din ziua RACILOR. Există riscul ca acest conflict să vă distragă atenţia, aşa că încercaţi să îl aplanaţi ca să greşiţi pe alt plan.

Horoscop 14 august 2021 Leu

Pentru LEII se prevede o schimbare majoră. Poat fi ceva legat de un nou loc de muncă sau de o relaţie amoroasă.

Horoscop 14 august 2021 Fecioară

Nativii FECIOARĂ ar fi bine să nu facă promsiuni, pentru că există riscul să aveţi un program încărcat şi să nu le puteţi îndeplini. Evitaţi angajamentele.

Horoscop 14 august 2021 Balanţă

În plan personal, au o zi favorabilă pe sectorul călătoriilor scurte sau a întâlnirilor cu prietenii. Recomandat este, însă, să evitaţi cumpărăturile scumpe, dar şi să nu faceţi glume exagerate pe seama celor din jur.

Horoscop 14 august 2021 Scorpion

SCORPIONII vor fi în centrul atenţiei, fie că vor, fie că nu. Depinde doar de voi să nu vă faceţi de ruşine şi să atrageţi laudele şi aprecierele la care speraţi de mai mult timp.

Horoscop 14 august 2021 Săgetător

Gelozia îi domină pe SĂGETĂTORI, iar asta le poate crea probleme mai ales în relaţia de cuplu. Încercaţi să treceţi repede pentru această stare pentru a evita nişte conflicte majore.

Horoscop 14 august 2021 Capricorn

CAPRICORNII ar trebui să se relaxeze şi să îşi încarce bateriile. Urmează o perioadă în care trebuie să munciţi pentru a dovedi tuturor că sunteţi omul potrivit.

Horoscop 14 august 2021 Vărsător

Din cauza egoismului, VĂRSĂTORII ar putea avea probleme cu prietenii sau cei iubiţi. Gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie pentru că aţi putea strica relaţii importante.

Horoscop 14 august 2021 Peşti 

Iar PEŞTII sunt sfătuiţi să nu îşi consume energia cu probeleme altor persoane. Toată lumea ştie că sunteţi săritori şi buni prieteni, dar trebuie să vă gândiţi la bunăstarea voastră întâi de toate.*** 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 august 2021. Schimbare majoră pentru unii nativi şi dispute în familie