Antena Meniu Search
x

Horoscop 14 mai 2020. Dovadă de iubire şi un cadou mult aşteptat

Horoscop 14 mai 2020. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales în dragoste. Cupidon poate fi de ajutor în găsirea sufletului-pereche.

de Redactia Observator

la 13.05.2020, 13:18

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 14 mai 2020 - Observator.tv - Horoscop
  • Vărsătorii nu se simt deloc în elementul lor.
  • Peştii sunt capricioşi și nu le convine nimic.

Este o perioadă bună pentru declaraţii de dragoste şi decizii de lungă durată în relaţiile amoroase.

Horoscop 14 mai 2020 Berbec

Nimic nu se compară cu o zi petrecută în compania celor dragi, iar Berbecii știu acest lucru cel mai bine. Ați putea organiza spre seara o cină romantică pentru persoana iubită ori o petrecere tematică pentru prieteni, iar dacă cineva își serbează și ziua de naștere, va fi o surpriză perfectă și categoric veți face impresie bună.

Horoscop 14 mai 2020 Taur

Nativii Taur sunt extrem de încăpățânați, dar astăzi trebuie să lase orgoliul deoparte căci s-ar putea să piardă foarte mult. Dacă v-ați certat recent, mai ales cu sufletul vostru pereche, ar fi cazul să vă cereți iertare. Discutați deschis și veți reuși să ajungeți la un consens. Vizionați un film împreună spre seară.

Horoscop 14 mai 2020 Gemeni

Gemenii sunt nevoiți să se ocupe de treburi în apropierea locuinței astăzi, astfel, dacă stați la casă, ar fi momentul să tundeți iarba ori să vă puneți câteva răsaduri de flori, ori de legume, de ce nu? Dacă locuiți într-un apartament în schimb, ați putea rearanja mobila. Veți oferi un aer proaspăt căminului, fără să faceți vreo cheltuială.

Horoscop 14 mai 2020 Rac

Azi e ziua ta norocoasă, așa că bucură-te de ea! Cei apropiați dau dovadă de generozitate și amabilitate față de tine iar lucrul asta nu ar trebui să te surprindă. Meriți tot ajutorul pe care îl poți obține din partea celorlalți. Asta este una din acele zile în care reîncepi să crezi în bunătatea oamenilor.

Horoscop 14 mai 2020 Leu

Ești gata să faci o schimbare semnificativă în viața de zi cu zi, însă ceilalți sunt de aceeași părere? Deși nimeni nu te obligă să ții cont de părerile celoralți, nu ai face rău dacă i-ai întreba înainte. E mai înțelept să fii cu ochii în patru înainte de a lua o decizie și îi vei ajuta astfel și pe ceilalți să se hotărască. Nu uita, însă, că până la urmă e viața ta și nu se merită să lași disconfortul altora să te afecteze.

Horoscop 14 mai 2020 Fecioară

Încearcă să nu ieți în evidență astăzi. Deși ești pe grabă și vrei să furi startul, ar fi mai bine să nu o faci. Acum e mai important ca niciodată ca toată lumea să rămână unită, împreună. E drept că, dacă o iei la ”fugă” pe drumul tău vei ajunge la destinație mai repede, însă ai putea să și ratezi ceva. Munca în echipă este esențială acum. Chiar dacă nu te poți pune de acord cu toți ceilalți, sigur ei îți fac viața mult mai interesantă.

Horoscop 14 mai 2020 Balanță 

Ați fost atât de bun să vedeți nevoile grupului și să le puneți deasupra propriilor voastre nevoi în ultima perioadă. Dar nu e prea mult? Asigurați-vă că mențineți echilibrul adecvat între timpul petrecut urmărind propriile interese și timpul petrecut urmărind interesele tuturor celorlalți. Dacă sunteți mereu prea atenți la dorințele altora, ar putea înțelege că sunteți mai altruiști decât sunteți de fapt. Renunțarea la ceea ce vrei nu trebuie să fie niciodată reacția ta automată în fața dorințelor altora.

Horoscop 14 mai 2020 Scorpion 

O persoană foarte convingătoare și controversată ar putea ajunge să te facă să încerci ceva ce nu ai crezut că vei încerca niciodată. Acesta este începutul unei mari perioade de explorare pentru tine. Sunteți gata să aruncați o privire nouă cu cine puteți fi, ce doriți din viață și cu cine doriți să vă petreceți timpul liber. Unele amestecuri sociale pot apărea atunci când nu toată lumea se află în același spațiu cu tine. Nu te încrede în ceea ce spune această persoană.

Horoscop 14 mai 2020 Săgetător

Astăzi este posibil să fie nevoie să te ocupi de una sau două probleme legate de relațiile tale. S-ar putea simți că ceilalți fac tot ce pot pentru a te împiedica să împărtășești fericirea, dar ei comunică doar ceea ce au nevoie. S-ar putea să nu vă placă, dar nu îi puteți învinui pentru asta. Este timpul să reevaluați total ceea ce se întâmplă între voi și să fiți complet sinceri. E timpul să treci la oameni care doresc mai mult din ceea ce vrei și tu? Pune-le această întrebare și vezi ce spun.

Horoscop 14 mai 2020 Capricorn

Astăzi, Capricornii sunt foarte disciplinați și învață din greşelile altora. Un prieten foarte apropiat trece prin momente dificile și, din păcate, nu îl vei putea ajuta în niciun fel. În schimb, tragi concluzii pentru a te asigura că în viitor vei face aceeaşi greşeală. Încearcă să rămâi echilibrat din punct de vedere emoțional. O plimbare s-ar putea să fie o idee bună, care să vă ajute să vă limpeziţi mintea.

Horoscop 14 mai 2020 Vărsător

Joi, nativii zodiei Vărsător nu se simt deloc în elementul lor. Vrei să faci multe lucruri, dar te simți legat de mâini și de picioare. Nici în plan sentimental lucrurile nu stau prea bine. Ai multe lucruri de lămurit cu partenerul de viață, însă nu găsești momentul prielnic să abordezi problemele. Gândește-te că nu ești singura persoană care trece prin asta. Fii înțelegător cu tine însuți și lasă lucrurile bune să se întâmple în viața ta.

Horoscop 14 mai 2020 Pești

Peştii sunt capricioşi și nu le convine nimic. Astăzi, obții o sumă importantă de bani care o să te ajute să scapi de o datorie mai veche. Nu uita, însă, că problemele financiare vor apărea din nou. Sfatul astrelor pentru tine este să faci un plan prin care să obții venituri suplimentare pentru a ieși din impasul financiar. Seara, un prieten bun îți va da o veste care te va scoate puțin din probleme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 14 mai 2020. Dovadă de iubire şi un cadou mult aşteptat