Antena Meniu Search
x

Horoscop 16 august 2020. Planuri de viitor şi o dorinţă îndeplinită

Horoscop 16 august 2020. Astrologii au veşti bune şi prevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului în această zi.

de Redactia Observator

la 15.08.2020, 12:52

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 16 august 2020 - iStock | Getty Images
  • Gemenii se gândesc la vacanţă.
  • Racii rămân în zona lor de confort.

Horoscop 16 august 2020 Berbec

Este important să fiţi în preajma apropiaţilor astăzi. Dacă treceţi printr-o perioadă dificilăindicat ar fi să nu petreceţi mult timp singuri, altfel gândurile negative vă vor invada mintea şi nu veţi mai putea tratat totul limpede. Cereţi sfaturi şi vorbiţi despre supărările care vă încearcă. Persoanele care vă iubesc vor depune efortul necesar pentru a vă ajuta şi pentru a vă readuce pe linia de plutire. Poate fi doar o perioadă mai aglomerată, mai stresantă din viaţa voastră, dar în final va fi bine.

Horoscop 16 august 2020 Taur

Nativii Tauri sunt convinşi că planurile bine stabilite în afaceri vor da roade şi le vor aduce succesul mai devreme decât s-ar fi gândit. Trebuie însă să fiţi foarte atenţi şi să aveţi grijă la impostori. Vor fi persoane care vor încerca să se apropie de voi doar pentru a beneficia de câştig, motiv pentru care trebuie să învăţaţi cum să vă feriţi de falsitate.

Horoscop 16 august 2020 Gemeni

Dacă aţi putea alege un loc, dragi Gemeni, în care să plecaţi acum, care ar fi acela? Exact, vă gândiţi inevitabil la vacanţă, însă momentul s-ar putea să nu fie tocmai potrivit. Trebuie să vă axaţi mai mult pe sfera profesională, s-ar putea să aveţi nişte alegeri greu de făcut în următoarea perioadă. Gândiţi-vă bine la viitorul vostru, dar mai ales la sănătatea voastră, atât fizică, cât şi psihică. Trebuie să vă găsiţi liniştea într-un fel sau altul, dar depinde doar de deciziile voastre.

Horoscop 16 august 2020 Rac

Racii preferă să rămână în zona lor de confort, iar pentru un timp nu ar fi o alegere atât de rea. Este totuşi necesar să găsiţi soluţii pentru a nu stagna, căci doar voi veţi suferi în final. Încercaţi să fiţi mai receptivi la cei din jur şi să ascultaţi şi sfaturile, opiniile celorlalţi. S-ar putea să găsiţi răspunsuri pentru întrebări pe care nici nu v-aţi fi imaginat că le aveţi.

Horoscop 16 august 2020 Leu

Conflictele avute în ultima perioadă se apropie de final, astfel că în perioada imediat următoare ar trebui să vă așteptați la mai multă armonie în sânul familiei. S-ar putea să ajungeți în situația de a dori chiar să introduceți câteva rude în cercul social. Modul ideal de a pune în aplicare o asemenea situație este să organizați o masă mare, cu mâncare bună și unde atmosfera să fie una destinsă. Asta pentru că mâncarea bună aduce o conversație bună.

Horoscop 16 august 2020 Fecioară

Astăzi intrați în contact cu mulți oameni cu care sunteți compatibili. Chiar și așa, pot apărea momente mai tensionate și, acolo unde simțiți, este important să vă afișați nemulțumirea, chiar dacă există riscul de a pune o relație sau alta în pericol. Cel mai probabil totul se va transforma, însă, într-o dezbatere prietenoasă, iar la final, când trageți linia, veți ajunge la aceeași concluzie, astfel că pacea se va reinstala rapid.

Horoscop 16 august 2020 Balanță 

Nativii Balanță s-ar putea să aibă parte, astăzi, de o surpriză de proporții și să primească în ajutor, într-un moment dificil, o mână întinsă de o persoană de la care aveau mai puține așteptări. Situația v-ar putea permite să lăsați de înțeles că nu purtați ranchiună pentru conflicte mai vechi. Nu trebuie să deveniți din nou prieteni buni ci doar să arătați că puteți avea din nou încredere în persoane care v-au trădat cândva.

Horoscop 16 august 2020 Scorpion

Nervii Scorpionilor sunt puși astăzi la grea încercare. Căutați să vă concentrați pe punctele pozitive ale persoanelor care tind să abuzeze de răbdarea voastră. Dacă totuși sunteți puși în situația de a lucra cu astfel de persoane pe termen îndelungat, încercați să abordați fiecare moment cu demnitate și să vă gândiți că poate calmul vostru vă poate ridica, pur și simplu, la statutul de "omul mai bun" dintre cele două părți.

Horoscop 16 august 2020 Săgetător

Abilitățile dvs. de analiză sunt adecvate pentru orice evaluare pe care o faceți chiar acum. Dar, când vine vorba de a descoperi lucrurile din viața voastră amoroasă, nu puteți folosi logica. Aveţi doar sentimentele pentru a reacţiona atunci când vine vorba de emoții. Oamenii sunt prea complicați pentru a fi descoperiți obiectiv, în plus, se știe că se răzgândesc destul de des. Dacă doriți să vă dezvăluiți sentimentele față de cineva, spuneţi ceea ce simţiţi.

Horoscop 16 august 2020 Capricorn

 S-ar putea să te simți confuz în relația ta romantică, dar, din păcate, nu există un manual de instrucțiuni. Prietenii dvs. sunt acolo pentru a vă oferi sfaturi, dar aveți grijă să nu luați de bună chiar tot ceea ce spun ei. Fiecare situație este diferită și, în timp ce sfaturile lor ar putea rezona cu ei, este posibil să nu creeze aceleași rezultate pentru tine. În cele din urmă, inima ta îți va spune ce trebuie să faci.

Horoscop 16 august 2020 Vărsător

Atenţia ta este astăzi foarte ascuțită și bine faci. O problemă mică se poate transforma într-o dramă majoră dacă este ignorată, aşa că atenţia ta trebuie îndreptată spre această problemă. Detaliile contează și ar trebui să le acorzi atenția cuvenită. Dacă te gândeai la o oportunitate pentru a face unele schimbări, astăzi este o zi excelentă pentru a face doar asta.

Horoscop 16 august 2020 Pești

Linia dintre realitate și fantezie va fi astăzi destul de încețoșată pentru tine. Coincidențele uimitoare şi momentele de deja vu te-ar putea face să crezi că mâinile sorții te împing într-o direcție foarte precisă. particulară. Și acest lucru chiar ar putea fi adevărat. Vei avea o energie bună şi poate că este timpul să îți lași creativitatea să zburde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 16 august 2020. Planuri de viitor şi o dorinţă îndeplinită