Antena Meniu Search
x

Horoscop 17 iunie 2020. Bucurie în familie şi o decizie importantă în dragoste

Horoscop 17 iunie 2020. Astrologii au veşti bune din punct de vedere profesional, dar şi emoţional pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 16.06.2020, 13:11

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 17 iunie 2020 - iStock | Getty Images
  • Zi de răsfăț pentru nativii zodiei Pești.
  • Perseverenta, cuvântul de ordine pentru Vărsători.
Horoscop 17 iunie 2020 Berbec

Încercați să vă relaxați și să lăsaţi lucrurile negative să se evapore. Nu trebuie să le ignoraţi, ci pur şi simplu să vă eliberaţi măar pentru câteva ore de acest stres. S-ar putea chiar să vă ajute această decizie, iar în momentele în care vă veţi relaxa, veţi găsi chiar o rezolvare pentru o situaţie care vă macină intens. 

Horoscop 17 iunie 2020 Taur

Prietenii voştri sunt cel mai bun cadou pe care l-ai primit vreodată. Cei apropiaţi vă vor demonstra fidelitate, onestitate, bunătate şi ajutor într-un moment extrem de improtant din viaţa voastră. Veţi înţelege ce înseamnă prietenia şi cât de apropiaţi vă consideră şi ei de sufletul lor. Din acest motiv, astăzi aţi putea să le faceţi o surpriză, să le transmiteţi gândurile voastre calde, să le spuneţi cât de mult îi apreciaţi şi respectaţi.

Horoscop 17 iunie 2020 Gemeni

Provocările cu care vă confruntați în această zi vor fi definitorii pentru deciziile pe care le veţi lua în viitorul apropiat, mai ales din punct de vedere sentimental. Discutaţi cu persoana iubită, fiţi sinceri mai ales în ceea ce priveşte neliniştea pe care aţi simţit-o recent. S-ar putea ca sentimentul să fie recirproc, iar doar printr-o comunicare eficientă veţi reuşi să ajungeţi la un consens. Astrologii întrevăd veşti bune în afaceri. 

Horoscop 17 iunie 2020 Rac

În acest moment probabil nu te simți pe aceeași lungime de undă cu prietenii și colegii tăi, dar asta nu te va împiedica să ai o zi de succes. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți acorzi timp să faci ceea ce trebuie să faci. Nu pune presiune pe tine și fii pregătit ca mintea ta să fie în alte părți. Încearcă (încet) să te implici mai mult în activitățile oamenilor dragi sau doar să îi asculți.

Horoscop 17 iunie 2020 Leu

Vei lua parte la o discuție foarte sinceră azi, dar s-ar putea ca toate cuvintele pe care le auzi să le iei drept critici și să intri în defensivă. Ai grijă să nu faci asta, totuși. Dacă faci asta, vei rata șansa unui feedback foarte important care te poate ajuta să evoluezi într-un mod semnificativ. Nu pierde frâiele, pentru că îți vei face doar rău dacă te lași copleșit de emoții. E timpul să îți iei medicamentul și să te faci bine. 

Horoscop 17 iunie 2020 Fecioară

În curând vor veni schimbări majore într-una din cele mai vechi relații. Cineva este gata să vorbească și să îndrepte lucrurile dintre voi. Dar când această persoană apare, eși pregătit să îi oferi sprijin? Dacă cineva face un efort, atunci și tu trebuie să egalezi acel efort. Arată-le că ești mereu corect, că apreciezi și respecți mutarea pe care o fac. Nu poți fi prea critic cu ceilalți acum. Ei nu sunt perfecți, dar nici tu. Este o oportunitate de apropiere. 

Horoscop 17 iunie 2020 Balanță

Indiferent ce nebunie se întâmplă în rutina ta zilnică de azi, te vei bucura de ascensiunile și coborâșurile ei. Ai un mod minunat de a vedea partea strălucitoare a tuturor lucrurilor. Dacă o problemă apare în planurile tale, o vei prinde din zbor și vei construi ceva uimitor cu ea! Nimeni nu vă poate bârfi și nici să vă facă de râs, pentru că nu numai că aveți sprijinul unor oameni uimitori și puternici în spatele vostru, ci aveți și o atitudine pozitivă.

Horoscop 17 iunie 2020 Scorpion

Visele tale au fost întotdeauna interesante, chiar dacă confuze, dar acum sunt importante. Aceste viziuni din timpul nopții ar putea să vă ofere informații valoroase despre ceea ce se întâmplă în subconștientul vostru și să confirme câteva suspiciuni pe care le-ați avut despre o persoană în care aveți încredere. Vorbește cu altcineva care cunoaște această persoană și află ce știe despre situația de care te îngrijorezi. Suspiciunile pot fi mai mult despre temerile tale, decât despre realitate, deci verifică de două ori.

Horoscop 17 iunie 2020 Săgetător

Ai mai multă libertate în viața ta socială chiar acum, ca niciodată. Profitați la maxim? Dacă ești single, profită de abilitatea ta de a face orice vrei. Este un experiment minunat de a petrece timp și a explora. Extindeți-vă orizonturile. Dacă sunteți într-o relație, luați-vă partenerul de mână pentru plimbare! Amândoi veți învăța lucruri noi.

Horoscop 17 iunie 2020 Capricorn

Astăzi ai ocazia perfectă să descoperi lucruri despre o persoană pe care voiai de multă vreme să o cunoști mai bine. Și pare că este mai interesantă decât ai fi crezut inițial. Capacitatea ta de a te conecta cu ceilalți a fost mereu una puternică, iar acum e momentul prielnic să cimentezi această relație, fie ca e una romantică sau nu.

Horoscop 17 iunie 2020 Vărsător

Perseverenta, cuvântul de ordine de azi! Orice ai face, continuă așa! Nu lăsa pe nimeni să te abată de pe drumul asta. Nu ți-a stat niciodată în fire să disperi și nu e cazul nici acum. Apropiații te admiră pentru atitudinea asta și pentru că reușești mereu să îndeplinești ceea ce îți propui. Ești o sursă de inspirație pentru unii dintre ei.

Horoscop 17 iunie 2020 Pești

Zi de răsfăț pentru Pești, care se bucură de dragoste și atenție din partea celor dragi. Dacă bugetul îți permite, cumpără-ți ceva ce ți-ai dorit de ceva vreme. Trebuie să ai grijă de tine înainte de a putea avea grijă de oricine altcineva, deci asigură-te că ești fericit. Dacă ești într-o relație, nu mai lăsa ca totul să se învârtă în jurul acelei persoane. Ai nevoie de propria identitate. Și dacă nu ești într-o relație, atunci profită de independența pe care o ai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 17 iunie 2020. Bucurie în familie şi o decizie importantă în dragoste