Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 august 2020. Răbdare, înţelegere şi un gest de prietenie

Horoscop 18 august 2020. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului mai ales din punct de vedere sentimental.

de Redactia Observator

la 17.08.2020, 13:28

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 18 august 2020 - iStock | Getty Images
  • Gemenii se îndrăgostesc.
  • Taurii au o decizie grea de luat.

Horoscop 18 august 2020 Berbec

Nativii Berbec se pregătesc de o mică vacanţă în viitorul apropiat, alături de persoana iubită. Discutaţi şi alegeţi împreună destinaţia potrivită pentru ambele gusturi dacă nu vă doriţi să aveţi certuri ori situaţii tensionate mai târziu. Următoarea perioadă anunţă bucurii în plan profesional.

Horoscop 18 august 2020 Taur

Trebuie să luaţi o decizie extrem de importantă dacă nu vă doriţi să suferiţi teribil mai târziu, dragi Tauri. Vorbiţi despre sentimentele voastre şi cereţi sfaturi celor apropiaţi vouă. S-ar putea ca o veste primită recent să vă determine să luaţi aceste măsuri, chiar dacă poate fi foarte greu. Aveţi curaj şi încredere, în final totul va fi bine.

Horoscop 18 august 2020 Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor se pot bucura de atenţia unei persoane speciale cunoscute nu cu mult timp în urmă. mai mult ca sigur veţi descoperi că aveţi destule lucruri în comun, motiv pentru care aţi avea curajul de a începe o nouă poveste de dragoste. Este important totuşi să aveţi puţină răbdare. 

Horoscop 18 august 2020 Rac

Cineva care duce o viață strălucitoare poate fi șarmant și atractiv, dar nu au substanța de care ai nevoie în viață, acum. Așa că distrează-te discutând cu aceste persoane, dar nu te lăsa atras de modul lor de viață. Nu doar că îți vor distrage atenția de la persoanele mai serioase din viața ta, dar te-ar putea influența să capeți niște obiceiuri nesănătoase. Poți să te abați de la drum câteodată, dar asigură-te că găsești drumul înapoi.

Horoscop 18 august 2020 Leu

Ar trebui să cercetezi mai puțin și să gândești mai mult. Faptele și cifrele care te-au ajutat în trecut nu te vor mai ajuta și azi. Este prea multă energie emoțională în aer pentru ca logica să aibă un impact. Asta e o zi plină de posibilități. Cea mai mare provocare este să gândești un nou mod prin care să faci ceva de rutină. Se poate întâmpla acasă sau la serviciu. Vino rapid cu idei noi și până dup-amiază vei avea o soluție. 

Horoscop 18 august 2020 Fecioară

Fă tot ce poți pentru a-ți păstra calmul când erupe drama. Dacă rămâi obiectiv, îți va fi ușor să te ferești de tot și să rămâi neafectat și fericit în lumea ta. Este prea devreme să îți dai seama unde va ajunge această telenovelă, așa că așteaptă să se așeze lucrurile și să te confrunți cu problemele atunci. Nu ar trebui să fii unul din pionii principali. Nu ești dator cu nimic nimănui. Amintește-ți asta dacă cineva te va pune să alegi o tabără.

Horoscop 18 august 2020 Balanță 

Un prieten îți spune că face un lucru, dar face altceva. Duplicitatea se datorează probabil fricii lui că, dacă ai ști cu adevărat ce se întâmplă, sentimentele tale pentru el s-ar schimba. Dar, cu siguranță, acest lucru nu este adevărat. Nu pierde timpul să fii dezamăgit că nu are încredere în tine. În schimb, te ajută să întrebi clar ce se întâmplă cu adevărat. Trebuie să vorbești mai mult cu oamenii apropiați pentru a-i face să simtă că pot avea încredere.

Horoscop 18 august 2020 Scorpion

Petrecând tot timpul liber doar cu o singură persoană, îți asumi un risc. Nu poți ignora celelalte relații din viața ta doar pentru că ai întâlnit pe cineva nou. Dacă încetați să le acordați atenție celorlalți prieteni, și ei vor înceta să vă acorde atenție. Faceți legătura cu vechii prieteni azi. Revino la vechile cunoștințe și reamintește-ți de ce îi iubești atât de mult pe toți acești oameni. Vor fi încântați să fie din nou în viața ta.

Horoscop 18 august 2020 Săgetător

Atenție mare când ai de-a face cu alți oameni, astăzi. Nu au aceleași priorități ca tine. În timp ce vrei să duci la bun sfârșit sarcinile zilei, ei vor doar să plece și să se distreze. Așa că fiți pregătiți să faceți față întreruperilor venite de la ei, mai ales că ar putea fi mulți. Dar singurul lucru de care nu trebuie să vă faceți griji este că vă lasă cu toată munca. Nu trebuie să vă asumați niciuna din sarcinile lor. Lăsați-i să fie responsabili și să primească critici dacă nu își termină treaba.

Horoscop 18 august 2020 Capricorn

Să te conectezi cu oameni pe care îi prețuiești cu adevărat este mai ușor ca niciodată. Chiar acum, programul tuturor se potrivește și toată lumea este pe aceeași lungime de undă cu tine. Această armonie îți va îndulci viața pentru o vreme. Comunică cu ei în orice fel poți, prin notițe scrise de mână, discuții video sau în persoană, dacă poți. Îți vor oferi energie și cine nu are nevoie de asta?

Horoscop 18 august 2020 Vărsător

Dacă îți dorești romantism, ține cont de faptul că nu toate romanțele încep ca aventuri amețitoare. Multe dintre relațiile sănătoase și de durată încep ca prietenii. Așa că fii cu ochii în patru după oameni interesanți și apoi investește timp pentru a-i cunoaște. Dacă nu îți dorești o relație, ar trebui să fii conștient că altcineva ar putea să caute una cu tine. 

Horoscop 18 august 2020 Pești

O îngrijorare nu îți dă pace în ultima vreme și nici nu o să dispară prea curând, probabil pentru că ai fost atât de ocupat în ultima vreme încât nu ai avut timp să te gândești la asta și să procesezi. Așa că dacă nu vrei să te afecteze pentru viitorul apropiat, trebuie să te oprești și să îți acorzi timpul de reflecție de care ai nevoie pentru a o scoate din sistem. Sună un prieten și vorbește cu el. Te vor ajuta să mergi mai departe și să îți limpezești gândurile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 august 2020. Răbdare, înţelegere şi un gest de prietenie