Antena Meniu Search
x

Horoscop 18 iulie 2020. Întâlnire cu un prieten drag şi o promisiune sinceră

Horoscop 18 iulie 2020. Astrologii au veşti bune din punct de vedere sentimental pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 17.07.2020, 12:59

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 18 iulie 2020 - iStock | Getty Images
  • Gemenii se gândesc la o schimbare drastică în viaţa lor.
  • Săgetătorii s-ar putea certa cu un prieten foarte apropiat.

Horoscop 18 iulie 2020 Berbec

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Berbecului au astăzi de luat o decizie grea. Analizaţi întreaga situaţie în amănunt şi gândiţi-vă care ar trebui să fie finalul potrivit. Cereţi sfaturi prietneilor, familiei, povestiţi, fiţi deschişi, fără să vă fie teamă să vorbiţi despre problemele voastre, căci aşa veţi ajunge la o concluzie benefică vouă.

Horoscop 18 iulie 2020 Taur

Ar trebui să știți până acum că perfecțiunea pur și simplu nu există, iar încercarea aceasta de a o atinge s-ar putea doar să vă consume. Aţi putea merge într-o vacanţă de câteva zile alături de cineva drag departe de aglomeraţia oraşului. Închideţi telefonul pentru un timp şi evitaţi să staţi conectaţi, căci stresul doar vă va acapara mai tare. Relaxaţi-vă.

Horoscop 18 iulie 2020 Gemeni

Gemenii se gândesc la o schimbare drastică în viaţa lor, fie că vorbim de anumite persoane de care vor încerca să se îndepărteze, fie despre o shcimbare de look ori de o reamenajare a casei, pur şi simplu. Orice aţi face, cereţi înainte de toate sfatul unui profesionit, altfel aţi putea regreta noua tunsoare ori mobila neinspirată pe care aţi comandat-o sub impulsul momentului.

Horoscop 18 iulie 2020 Rac

Dragi Raci, concentraţi-vă atenţia asupra acelor proiecte importante pe care trebuie să le terminaţi fără nici cea mai mică greşeală. Doar aşa veţi atrage aprecierea superiorilor şi le veţi demonstra că daţi dovadă de profesionalism, forţă de muncă şi dedicare. Cine ştie, poate vi se va propune chiar şi o mărire de salariu.

Horoscop 18 iulie 2020 Leu

Alătură-te efortului colectiv și te vei simți bine că ești implicat, chiar dacă nu consideri că ai multe de câștigat. Încearcă să nu mai abordezi lucrurile din punct de vedere personal, ci să fii motivat să acționezi pentru binele comun, nu doar fericirea și confortul tău. Orice ar fi, fă un gest care este generos, simplu și politicos.

Horoscop 18 iulie 2020 Fecioară

Ai grijă la o persoană care folosește tactici ascunse să obțină ce vrea. Și tu și această persoană negociați cu cineva care este predispus să cedeze șiretlicurilor în fața ideilor logice. Dar asta nu înseamnă că ar trebui să te cobori la nivelul adversarului. Dar poate însemna că trebuie să regândești cât de importantă este această victorie pentru tine. Dacă „judecătorul” cade așa ușor în capcană, ce mai înseamnă aprobarea lui pentru tine?

Horoscop 18 iulie 2020 Balanță

O intrare neașteptată în lumina reflectoarelor este ceva ce ar trebui să te bucure azi. Orice teamă de a fi în centrul atenției este nejustificată, deoarece publicul este extrem de prietenos. Peste toate, fii calm. Toată lumea te susține și te poți folosi de această energie pozitivă pentru a face o impresie bună. Inima ta se luptă cu o alegere. Împărtășește dilema cu cineva care nu este familiarizat cu trecutul tău și obține o perspectivă nouă.

Horoscop 18 iulie 2020 Scorpion

Există un timp și un loc potrivit să amesteci finanțele cu prietenii, dar sigur nu acum. Toate semnele spun că ar trebui să îți separi azi prietenii și banii. Asta include gesturile generoase, deci nu te oferi nici măcar să cumperi o cafea cuiva. Și lasă-i pe ceilalți să înțeleagă, delicat, că îți poți plăti singur mâncarea. Există mari șanse ca o persoană să se simtă folosită.

Horoscop 18 iulie 2020 Săgetător

Vineri, nativii zodiei Săgetător s-ar putea certa cu un prieten foarte apropiat. Sfatul astrelor pentru tine este să-ți păstrezi calmul și să te gândești bine înainte să începi un conflict cu această persoană. Pot fi spuse lucruri grele, care nu mai pot fi luate înapoi. Dacă ești combătut cu argumente solide, fă un pas înapoi și acceptă faptul că s-ar putea să nu ai dreptate. În plan financiar, vei primi o ofertă pe care nu o poți refuza.

Horoscop 18 iulie 2020 Capricorn

Pentru Capricorni, ziua de sâmbătă s-ar putea dovedi una mai dificilă. Apare o problemă pe care trebuie să o rezolvi, pentru că nu suferă amânare, indiferent că este vorba despre profesie sau viața persoanală. Sfatul astrelor pentru tine este să rămâi fidel ideilor tale și să găsești un mod mai diplomatic de a te impune. În plan amoros, dacă nu ești implicat într-o relație, este foarte posibil ca în această seară să îți găsești jumătatea. 

Horoscop 18 iulie 2020 Vărsător

Astăzi, o decizie luată de nativii zodiei Vărsător ar putea provoca unele nemulțumiri în familie. Dacă este vorba despre o chestiune financiară, nu te repezi. Ascultă și părerile celorlalți, pentru a ajunge la un numitor comun, spune horoscopul. În plus, s-ar putea să auzi o idee care poate aduce satisfacții bănești considerabile în viitorul nu foarte îndepărtat. Seara, partenerul de viață te va surprinde cu un cadou foarte scump, un lucru pe care ți-l doreai de multă vreme.

Horoscop 18 iulie 2020 Pești

Unii nativi ai zodiei Pești simt nevoia unei schimbări majore pe toate planurile. Iar lucrurile au toate șansele să ia traiectoria pe care ți-o dorești. În plan profesional, apar noi oportunități, un nou loc de muncă sau o nouă funcție, iar în viața personală este posibil să iei o decizie radicală. Horoscopul îți recomandă să cânterești bine orice pas pe care îl faci în perioada următoare, chiar dacă pare că totul curge în avantajul tău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscop 18 iulie 2020. Întâlnire cu un prieten drag şi o promisiune sinceră