Antena Meniu Search
x

Video Horoscop 2 octombrie 2021. O zi marcată de probleme de sănătate și pierderi financiare

Horoscop 2 octombrie 2021. Este o zi dificilă, din punct de vedere financiar, pentru unii nativi. Nici la capitolul sănătate nu prea au noroc, însă situația se va îmbunătăți în perioada următoare și vor recupera tot ce au pierdut.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.10.2021, 09:37

Vezi și

Horoscop 2 octombrie 2021 Berbec

Berbecii vor afla noi informaţii care le-au fost ascunse până acum. Comunicarea în familie este foarte importantă, iar sentimentele interioare ar fi bine să fie ţinute în frâu, altfel lucrurile vor degenera. Puneţi-vă ordine în gânduri şi faceţi lucrurile pas cu pas pentru a nu greşi în alegerile voastre, spun astrele

Horoscop 2 octombrie 2021 Taur

Vi se cere să vă depăşiţi limitele, iar asta vă poate face să deveniţi tensionat. Cu toate astea, puteţi încerca să ieşiţi din zona de confort, iar apoi rezultatele se vor vedea.  În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile merg foarte bine. E posibil ca pe seară să mergeţi împreună la cină sau pur şi simplu să vă bucuraţi de un film. Nu încerca să te contrazici cu colegii de serviciu, pot avea dreptate şi îţi va putea părea rău.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 2 octombrie 2021 Gemeni

Weekendul vine cu o dorință mare de schimbare pentru nativii zodiei Gemeni. În special, în plan sentimental. Atenție, însă, riscați să-l faceți pe partener să se simtă confuz, să nu mai înțeleagă ce se întâmplă. Sfatul astrelor este să nu vă expuneți frustrățile, pentru a nu genera conflicte. Mai bine îi arătați partenerului că aveți nevoie de el. Seara, o plimbare împreună va face minuni. 

Horoscop 2 octombrie 2021 Rac

Astăzi, Racii sunt ne neoprit, fără frică, iar asta îi impresionează pe cei din jur. Reușiți să duceți la bun sfârșit orice sarcină vă propuneți și nu vă temeți să vă asumați mai multe angajamente, deși ultima perioadă nu a fost tocmai ușoară pentru voi. În plan amoros, fiți dispuși să faceți compromisuri și să îi acordați partenerului atenția necesară. Seara, o veste neașteptată vă va pune pe gânduri.

Horoscop 2 octombrie 2021 Leu

Leii au nevoie de o zi de respiro. Este un moment propice să încetați să mai alergați pentru țelurile altora și să vă întoarceți la ceea ce vă doriți pentru dumneavoastră. Fie că ești singur sau deja ești îndrăgostit, puțin romantism venit din partea ta nu strică. Bucurați-vă de o zi de sâmbătă departe de colegii de la birou și încercați o ieșire în natură. Vă va încărca de energie.

Horoscop 2 octombrie 2021 Fecioară

E sâmbătă și tot ce își doresc Fecioarele este să petreacă ceva timp în spatele ușilor închise. Luna trece prin leneșul Leu, încurajându-vă să vă recuperați, să vă odihniți și să vă reconectați cu propria spiritualitate. Partenerul de viață va fi bucuros să vi se alăture în această zi de leneveală. Uită de proiectele de la serviciu și fă ceva distractiv azi.

Horoscop 2 octombrie 2021 Balanță

Astăzi priveşti lucrurile într-un mod cu totul detaşat şi optimist. Universul este de partea ta în această perioadă. Planeta conducătoare, Venus construieşte legături în această perioadă. Asocierea dintre plantele Venus şi Saturn îţi stimulează starea de spirit şi te face să te simţi capabil şi încrezător, dar trebuie să fii foarte atent în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.

Horoscop 2 octombrie 2021 Scorpion

În calitate de Scorpion, eşti obligat în mod natural să priveşti sub suprafaţa oricărei circumstanţe în care te afli. Planetele te încurajează să priveşti lucrurile într-un mod cât mai calm, pe măsură ce Mercur retrograd intră în interacţiune cu Pluto. Această interacţiune e posibil să nască anumite frustrări. Însă, din fericire, întâlnirea lui Venus cu Jupiter poate ajuta la atenuarea tensiunilor şi la calmarea lucrurilor.

Horoscop 2 octombrie 2021 Săgetător

Noi oportunităţi profesionale se ivesc în calea nativilor zodiei Săgetător, care se simt motivaţi de o ambiţie puternică. Posibilităţile sunt peste aşteptări, iar ideea în sine ar putea provoca unele temeri, care se vor dovedi, cel mai probabil, nefondate. Norocul vă însoţeşte la tot pasul şi v-ar putea aduce o sursă neaşteptată de venit, aşa că profitaţi din plin!

Horoscop 2 octombrie 2021 Capricorn

Este un moment prielnic pentru planuri de viitor şi călătorii. Gândul vă poartă către locuri noi, îndepărtate, în ciuda frigului de afară. Entuziasmul vostru este contagios, iar gesturile frumoase şi atenţia pe care o împărţiţi, cu generozitate, celor din jur, vor consolida relaţiile cu persoanele dragi. Este o zi favorabilă şi pe plan sentimental, mai ales spre seară, când astrele le poartă noroc în dragoste nativilor.

Horoscop 2 octombrie 2021 Vărsător

Atenție la sănătatea voastră. Încercați să evitați efortul de orice fel, mai ales la locul de muncă. Epuizarea își spune cuvântul și vă afectează tot mai mult. Nici la capitolul bani nu sunteți prea norocoși în această perioadă. 

Horoscop 2 octombrie 2021 Pești

Este o perioadă ideală pentru a reaprinde focul pasiunii în relația voastră. Nativii singuri s-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche, așa că fiți cu ochii în patru, fiți deschiși șanselor pe care vi le oferă cei din jur. Tânjiți după o iubiree ca-n povești, aceasta ar putea fi șansa voastră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 2 octombrie 2021. O zi marcată de probleme de sănătate și pierderi financiare