Antena Meniu Search
x

Horoscop 20 mai 2020. Bucurie în familie şi planuri cu persoana iubită

Horoscop 20 mai 2020. Astrologii întrevăd veşti bune în dragoste pentru unii nativi şi oportunităţi în ceea ce priveşte viaţa profesională.

de Redactia Observator

la 19.05.2020, 13:26

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 20 mai 2020 - iStock | Getty Images
  • Ziua de miercuri este excelentă pentru Capricorni.
  • Peștii simt nevoia să se retragă în colțișorul lor.
Horoscop 20 mai 2020 Berbec

Nativii Berbec trebuie să se asigure că au îndeplinit toate sarcinile pentru această zi, înainte de a lua o pauză. S-ar putea ca spre seară, o rudă apropiată să aibă nevoie de ajutorul vostru într-o anumită situaţie. Aveţi răbdare şi trataţi totul cu mult tact. Oferiţi sfaturi în cazul în care are mare nevoie de cineva alăturid e care să se consulte şi găsiţi împreună varianta potrivită pentru a scăpa de problema apărută.

Horoscop 20 mai 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal îşi petrec ziua înconjuraţi de treabă. Fie veţi avea mai multe sarcini de îndeplinit la serviciu, fie a venit timpul să vă ocupaţi de anumite lucruri în jurul casei. Poate ar fi timpul să redecoraţi, ori să faceţi o curăţenie straşnică. Spre seară veţi primi o vizită surpriză, de care vă veţi bucura nespus. V-aţi putea pregăti cu o prăjitură pentru a servi invitaţii.

Horoscop 20 mai 2020 Gemeni

Nativii Gemeni sunt dispuşi să facă un compromis astăzi, de dragul iubirii. Fiţi însă sinceri ţi lăsaţi inima să vorbească pentru voi, dar nu exageraţi pentru că s-ar putea să vă răniţi sufletul în încercarea de a salva pe altcineva. Iubirea trebuie să vină din ambele părţi. 

Horoscop 20 mai 2020 Rac

Racii sunt sfătuiți să reziste în fața oricăror presiuni și să afișeze o atitudine de învingător, chiar dacă lucrurile nu sunt prea roz. În cele din urmă curajul de a da piept cu realitatea, fără a face un pas înapoi, va fi apreciat de cei din jur iar energia pozitivă va cuprinde întreg cercul tău social. Între timp, nu uita să îți pui ordine în gânduri, în special dacă te-ai confruntat cu anumite dificultăți în relația de cuplu.

Horoscop 20 mai 2020 Leu

Mereu ocupați și atenți la partea practică a lucrurilor, Leii ar putea găsi un moment de respiro în activități artistice sau hobby-uri pe care le-au dat uitării. O astfel de activitate este hrană pentru suflet, așa că ai toate motivele pentru a te desprinde, fie și pentru câteva clipe, de agitația din jur. Ai putea redescoperi pasiuni stinse, care ar putea chiar să-ți modeleze pozitiv viitorul.

Horoscop 20 mai 2020 Fecioară

În orice situație în care sunt chemați să judece anumite comportamente sau să emită opinii cu privire la o problemă Fecioarele ar face bine să renunțe la emoții. Oamenii au nevoie de confirmarea propriilor decizii, dar și de o părere cât se poate de sinceră, chiar rece. Chiar dacă pe moment situația ar putea deveni neplăcută, păstrează-ți imparțialitatea. În cele din urmă vei fi apreciat pentru tăria de caracter.

Horoscop 20 mai 2020 Balanță

Trăieşti cumva cu senzaţia că mai mult este mai bine? Asta ar putea să fie o greşeală mare acum. Energia ta este mai potrivită pentru locurile înguste, sunetele reduse şi aşteptările mici. Deschide o fereastră şi ascultă ciripitul păsărilor. Citeşte o carte. Pregăteşte o cină simplă, hrănitoare. Întoarce-te la bază şi adu-ţi aminte că uneori mai puţin înseamnă mai bine. 

Horoscop 20 mai 2020 Scorpion

În ciuda frustrărilor, să identifici ce te ţine pe loc ar putea fi şi un joc misterios şi distractiv pentru tine. Pur şi simplu vezi ce lucruri nu îţi sunt folositoare în viaţă, iar toate celelalte se vor aşeza la locul lor. Este foarte uşor să îţi dai seama ce e greşit, chiar dacă un pic mai greu de abordat. Sinceritatea este întotdeauna o tactică bună. Dacă simţi nevoia să ieşi dintr-o relaţie toxică sau neproductivă, spune lucrurilor pe nume. Nu irosi timpul nimănui.

Horoscop 20 mai 2020 Săgetător

S-ar putea să vezi schimbări într-una dintre relaţiile tale şi asta ar putea să îţi dea o direcţie nouă, la care nu te aşteptai. Dacă este vorba despre un parteneriat romantic, aşteaptă-te la multe alte discuţii despre viitor. Care este planul tău? Dacă schimbarea vine într-o prietenie, s-ar putea să vezi că prietenul tău este mai conştient despre timpul şi priorităţile tale. Lucrurile se vor echilibra în viaţa ta, aşa că pregăteşte-te pentru o perioadă mai sănătoasă şi ponderată.

Horoscop 20 mai 2020 Capricorn

Ziua de miercuri este excelentă pentru Capricorni. Ai o stare de spirit incredibilă, te simți motivat și creativ, ești optimist și crezi cu tărie că viața te va surprinde doar cu lucruri minunate. Iar veștile bune vin pe toate planurie. La locul de muncă vei fi răsplătit cu o mărire de salariu, iar în viața de cuplu vei fi răsfățat de partenerul de viață. Astrele te sfătuiesc să te implici mai mult în relaţie și să acorzi mai multă atenție jumătății tale.

Horoscop 20 mai 2020 Vărsător

Nativii zodiei Vărsător ar face bine să-şi revizuiască lista de priorităţi. Deși ai tras tare în ultima vreme, sunt hopuri care te ţin pe loc. Fă o pauză şi gândește-te ce anume este mai important în viaţă. Încearcă să rezolvi problemele fără stres sau nervi. Într-un final, ceea ce-ți dorești se va întâmpla. Trebuie doar să să-ți dorești din tot sufletul acest lucru. Fii chibzuit cu banii, astăzi, mai ales dacă ai de făcut cumpărături pentru casă.

Horoscop 20 mai 2020 Pești

Peștii simt nevoia să se retragă în colțișorul lor. Un timp petrecut departe de agitaţia celor din jur te va ajuta să-ți recapeți echilibrul psihic. Gândește-te la tot ce ai făcut în ultima perioadă şi la toate deciziile pe care le-ai laut ca să ajungi unde ești acum. În plan personal, vei fi surprins să afli că o persoană din anturajul tău te place de ceva vreme. Sfatul astrelor este să fii curajos și să faci primul pas, este posibil ca această persoană să fie iubirea vieţii tale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 20 mai 2020. Bucurie în familie şi planuri cu persoana iubită