Antena Meniu Search
x

Horoscop 2020. Top 3 zodii care înşală mereu. Nu se pot abţine!

Relaţiile amoroase de durată se bazează pe încredere, comunicare şi sinceritate. Ei bine, nu toate zodiile urmează aceşti paşi cu stricteţe, căci unele nu ştiu decât să calce strâmb.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.02.2020, 17:08

Zodiac prezentat de Observator
Zodiile care înşală mereu - Profimedia

Relaţiile amoroase de durată se bazează pe încredere, comunicare şi sinceritate. Ei bine, nu toate zodiile urmează aceşti paşi cu stricteţe, căci unele nu ştiu decât să calce strâmb.

Ei sunt nativii care înşală mereu căci nu se pot abţine, indiferent de cât de îndrăgostiţi ar fi de partenerul lor. 

Berbec

Nativii Berbec pot face multe lucruri, dar între acestea nu se află şi fidelitatea. Sunt vulcanici şi uneori, mereu, acţionează impulsiv, fără a se gândi la consecinţele faptelor lor. Au tendinţa de a se comporta ca nişte burlaci atunci când ies în oraş, iar când vine vorba de spus adevărul... ei bine, şi cu dovezile în faţă ei tot vor încerca să se eschiveze. Sunt în topul zodiilor care înşală, ba chiar fără să le pese că îşi vor răni partenerul şi se bazează pe ideea că la finalul zilei vor fi iertaţi. 

Gemeni 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se plictisesc repede şi vor să încerce mereu lucruri noi. Acesta poate fi motivul pentru care ajung să îşi înşele partenerul de cuplu. Se ataşează de sufletul lor pereche şi dezvoltă sentimente puternice, însă cu greu rezistă atunci când sunt atraşi de altcineva. Pur şi simplu nu pot rezista tentaţiei. Îşi fac însă mustrări de conştiinţă, îşi promit că nu vor repeta greşeala, însă povestea se repetă mai devreme sau mai târziu. 

Fecioară 

Nativii Fecioară au senzaţia că partenerul lor de cuplu nu-i va prinde niciodată cu mâţa-n sac. Adoptă o atitudine de victimă atunci când sunt întrebaţi dacă au călcat strâmb, ba chiar vor recurge la întrebări de genul: "Cum poţi crede că aş fi în stare de aşa ceva?" şi vor întoarce întreaga situaţie în favoarea lor. Nu se pot abţine însă să nu întoarcă privirea după alte persoane ori să poarte discuţii nepotrivite, care i-ar putea periclita relaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop 2020. Top 3 zodii care înşală mereu. Nu se pot abţine!