Antena Meniu Search
x

Horoscop 21 august 2020. Surprize frumoase din partea persoanei iubite

Horoscop 21 august 2020. Astrologii întrevăd surprize frumoase în dragoste şi reuşite în plan personal pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 20.08.2020, 13:13

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 21 august 2020 - iStock | Getty Images
  • Nativii Taur trec printr-o perioadă uşor aglomerată.
  • Gemenii se pregătesc de noi schimbări în plan financiar.

Horoscop 21 august 2020 Berbec

Berbecii se simt pregătiţi să devină părinţi, ori cel puţin au parte de o pregătire în acest fel. O persoană apropiată v-ar putea cere ajutorul pentru a avea grijă de micul membru din familia lor pentru câteva ore, în lipsa lor. Fiţi vigilenţi, atenţi, aveţi multă multă răbdare şi nu uitaţi: uneori este foarte important să redeveniţi copii pentru a-i înţelege. Jucaţi-vă împreună, râdeţi, simţiţi-vă bine. Poate fi ocazia perfectă şi pentru a vă relaxa.

Horoscop 21 august 2020 Taur

Nativii Taur trec printr-o perioadă uşor aglomerată, însă cu sprijinul familiei, al celor dragi vor ajunge într-un punct în care se vor simţi cu adevărat uşuraţi. Fiţi sinceri, deschişi, puneţi-vă ordine în gânduri apoi vorbiţi despre asta. Astrologii întrevăd veşti foarte bune în plan amoros, o idilă romantică este pe cale să înceapă.

Horoscop 21 august 2020 Gemeni

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor se pregătesc de noi schimbări în plan financiar. Aţi putea primi o ofertă generoasă din partea unei companii importante. Gândiţi-vă bine şi luaţi în calcul toate variantele pentru a avea siguranţa că nu veţi regreta mai târziu. Poate fi un început bun şi o eliberare sufletească. 

Horoscop 21 august 2020 Rac

Dis de dimineaţă aţi putea avea parte de o conversaţie serioasă cu persoana iubită. Gândiţi-vă bine dacă nu cumva aţi uitat de vreo aniversare ori de un moment important. Dacă aţi greşit cel mai bine ar fi să vă cereţi imediat iertare cu promisiunea unei revanşări în scurt timp.

Horoscop 21 august 2020 Leu

O persoană cu autoritate din anturajul tău încearcă să se facă auzită cu orice preț iar asta nu îți este pe plac. Trebuie să recunoști, însă, că e timpul să fii mai receptiv la ceea ce se spune și să te oprești din a da ordine. Chiar dacă nu ești de acord cu deciziile luate de ceilalți, faci parte din echipă și trebuie să te conformezi. Dacă nu ai o obiecție morală față de acestea, astăzi doar execuți ordinele.

Horoscop 21 august 2020 Fecioară

Unul dintre cei mai apropiați prieteni îți duce lipsa teribil și ar fi bine să-i acorzi mai multă atenție. Nu contează distanța care stă între voi. Geografia nu are nicio legătură cu apropierea dintre două persoane, atunci când vine vorba de emoții. S-ar putea să dureze ceva timp până când această persoană se va simți confortabil să se deschidă. Nu grăbi lucrurile.

Horoscop 21 august 2020 Balanță 

Unul dintre cei mai apropiați prieteni îți duce lipsa teribil și ar fi bine să-i acorzi mai multă atenție. Nu contează distanța care stă între voi. Geografia nu are nicio legătură cu apropierea dintre două persoane, atunci când vine vorba de emoții. S-ar putea să dureze ceva timp până când această persoană se va simți confortabil să se deschidă. Nu grăbi lucrurile.

Horoscop 21 august 2020 Scorpion

Chiar dacă te simți mai sigur pe tine pentru că ai rezolvat unele probleme financiare sau ai promisiuni în acest sens, ai face bine să nu fii la fel de optimist și în legătură cu banii pe care îi cheltui. Îmbrățișează haosul acestei zile și lasă-te condus de inimă în deciziile pe care le iei. Intri într-o fază în care ai nevoie de toate abilități organizaționale posibile. Într-un final, tu ieși câștigător!

Horoscop 21 august 2020 Săgetător

Uneori, e suficient să ai credință. Acum sunteți la o răscruce de drumuri, iar timpul se scurge. Trebuie să decideți în ce mod continuați, în curând, și nu veți avea luxul de a cunoaște toate informațiile pe care doriți să le cunoașteți despre opțiunile voastre. Vestea bună este că te afli într-o fază norocoasă foarte solidă, în care instinctele tale pot completa lipsurile și te pot ajuta să îți asumi un risc calculat. Deci, chiar dacă nu sunteți complet sigur, mergeți în direcția care se simte a fi cea mai confortabilă acum.

Horoscop 21 august 2020 Capricorn

Casa ta este de obicei refugiul din lume, dar evenimente recente ar putea cauza unele probleme în acea zonă. Dacă este vorba despre o defecțiune fizică, faceți toate apelurile telefonice necesare pentru ca lucrurile să fie remediate. Dacă e vorba mai mult despre o problemă de emoții (să zicem, probleme în relație), astăzi trebuie să începeți o conversație despre asta. Începeți un dialog și aflați ce trebuie să înțeleagă toată lumea. Un răspuns va fi găsit rapid.

Horoscop 21 august 2020 Vărsător

Aveți un sentiment admirabil de proprietate față de ceea ce faceți acum, dar este el justificat complet? Ar fi multe de spus despre delegarea unora dintre responsabilitățile voastre către alte persoane, din când în când. La urma urmei, fiecare vede lucrurile într-un mod diferit și își adaugă propriul vibe la situație. Predarea controlului asupra unui lucru te va elibera și poți să începi să te gândești la un lucru nou. Eliberați-vă de cel puțin o responsabilitate.

Horoscop 21 august 2020 Pești

Energia ta are nevoie de o anumită stimulare astăzi, dar nu de cea fizică sau emoțională. Pentru a vă hrăni mintea, căutați o stimulare intelectuală delicioasă. Idei controversate și perspective neobișnuite te vor forța să te gândești la lucruri într-un mod nou. Du-te în mijlocul unei mulțimi de oameni noi, unde vei avea părerea minorității. Ascultă idei incomode. Nu trebuie să le adopți, dar trebuie să le respectați. Fii deschis să te răzgândești din când în când.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 21 august 2020. Surprize frumoase din partea persoanei iubite