Antena Meniu Search
x

Horoscop 21 februarie 2020. Discuţie aprinsă şi un motiv de împăcare

Horoscop 21 februarie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental.

de Redactia Observator

la 20.02.2020, 13:57

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 21 februarie 2020 - Observator.tv - Horoscop
  • Astrologii au veşti bune pentru mai multe zodii, mai ales în dragoste
  • Unele zodii vor încheia conflicte cu persoane din trecut

Horoscop 21 februarie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului în această zi, mai ales din punct de vedere sentimental.

Aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche ori de a face o mare schimbare în carieră.

Horoscop 21 februarie 2020 Berbec

Berbecii trebuie să se apuce serios de treabă astăzi. Lăsaţi lenevitul, puneţi-vă ordine în gânduri, organizaţi-vă şi creaţi o listă de priorităţi. Începeţi cu paşi mici să lucraţi la visul vostru, iar succesul nu va întârzia să apară. 

Horoscop 21 februarie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt sfătuiţi să fie mai cumpătaţi, mai ales când vine vorba de cumpărături. Gândiţi-vă bine dacă aveţi nevoie de anumite obiecte, căci s-ar putea doar să aruncaţi cu banii pe geam degeaba. Întrebaţi un prieten, consultaţi-vă cu familia ori persoana iubită, mai ales dacă este vorba despre ceva scump.

Horoscop 21 februarie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni sunt în cea mai bună formă şi ar putea în această perioadă chiar să înceapă să practice un nou sport, ori o activitate recreativă. Ce-aţi zice să mergeţi la câteva cursuri de dans, balet, yoga? Ori să învăţaţi câteva tehnici de auto-apărare? Orice idee vă vine în cap poate fi pusă în practică şi vă va oferi şi ocazia perfectă de relaxare.

Horoscop 21 februarie 2020 Rac

Nativii Rac ar putea primi un telefon foarte important din partea unei rude îndepărtate pentru a discuta despre anumite lucruri din trecut. Dacă între voi a existat cândva o tensiune, ar fi momentul potrivit să încheiaţi acest conflict, să vă acordaţi o a doua şansă şi să dezbateţi pe larg tot ceea ce vă frământă până în momentul în care tensiunea va dispărea.

Horoscop 21 februarie 2020 Leu

Nativii din Leu au o zi foarte aglomerată pe plan romantic, iar situaţia lor va fi amplificată astăzi, datorită unor coincidențe încântătoare, te-ar putea face să te simți mai bucuros ca niciodată. Un cadou, care îţi este destinat, ar putea fi livrat astăzi, iar conţinutul acestuia deschide calea spre o nouă etapă în viaţa privată.

Horoscop 21 februarie 2020 Fecioară

Ziua nativilor din Fecioară este însoţită de o stare de neliniște. Există multe lucruri care trebuie să fie încă hotărâte, iar aceste alegeri trebuie să fie făcute de alți oameni, din păcate. Dacă vrei să te grăbești înainte și doar speri să fie bine, s-ar putea să adaugi mai mult haos vieții. Așteptați până când incertitudinea se risipeşte și aveți o imagine mai clară despre direcţia în care trebuie să mergeți.

Horoscop 21 februarie 2020 Balanță

Balanţa ar cam trebui să-şi exploreze toate opțiunile, deoarece trebuie să aibă răbdare cu parcursul profesional. Fapte și detalii noi încă sosesc, așa că nu vă descurajați dacă nu primiți răspunsurile pe care le doriți acum. Succesul ultimului tău efort depinde de ceilalți, la fel de mult pe cât depinde de tine, așa că trebuie să ai răbdare în tot ce faci. Jumătate din situație este în afara controlului dvs., așa că nu vă asumați întreaga povară.

Horoscop 21 februarie 2020 Scorpion

Pentru Scorpion, condițiile sunt perfecte pentru a face o mișcare romantică îndrăzneață, un salt de afaceri riscant sau a spune unei persoane ceea ce ai vrut să îi spui de foarte mult timp. Ezitarea și frica sunt lucruri ale trecutului. Dacă nu acționați decisiv astăzi, puteți risca să pierdeți din a construi ceva special între dvs. și altcineva. Durează să faci saltul, dar ai curaj!

Horoscop 21 februarie 2020 Săgetător

Săgetătorii simt că săptămâna nu se mai termină. Vrei să treacă mai repede orele, ca să ajungi în weekend. La locul de muncă, te poţi confrunta cu tot felul de probleme, cum ar o dispută cu un coleg sau chiar cu şeful tău. Astrele te sfătuiesc să îţi păstrezi calmul şi să fii respectuos. Seara, bucură-te de persoanele dragi şi nu te mai gândi la probleme. 

Horoscop 21 februarie 2020 Capricorn

Capricornii simt ziua de vineri ca o călătorie fără sfârşit. Fă-ţi de lucru, doar aşa timpul va zbura mai repede. Dacă pleci într-o excursie, ia cu tine cărţi sau alte surse de informare care să-ţi umple timpul. Seara, vei primi o veste extraordinară legată de perspectiva unei afaceri. Ar putea fi o oportunitate care nu trebuie ratată. În dragoste, încearcă să nu-ţi contrazici partenerul de viaţă.

Horoscop 21 februarie 2020 Vărsător

Astăzi, Vărsătorii sunt în căutarea unei noi surse de venit. Ai o mulţime de idei care, dacă sunt puse în practică, ţi-ar putea aduce sume importante de bani. Nu trebuie decât să ai un pic de curaj şi să faci primul pas. Chiar dacă noile proiecte îţi vor consuma energie şi foarte mult timp, efortul merită pe deplin. 

Horoscop 21 februarie 2020 Pești

Unii nativi ai zodiei Peşti vor fi într-o uşoară panică. S-ar putea ca o veste neplăcută legată de slujbă să-ţi dea toată lumea peste cap. Sfatul astrelor este să nu iei totul prea în serios până când informaţiile nu se vor confirmă. Încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt şi să fii relaxat. Seara, partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou foarte scump.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Horoscop 21 februarie 2020. Discuţie aprinsă şi un motiv de împăcare