Antena Meniu Search
x

Horoscop 24 august 2020. Relaxare, discuţii cu persoana iubită şi planuri de viitor

Horoscop 24 august 2020. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

de Redactia Observator

la 23.08.2020, 13:42

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 24 august 2020 - iStock | Getty Images
  • Racii se pregătesc de vacanţă.
  • Gemenii încep un proiect nou.

Horoscop 24 august 2020 Berbec

Cei aflaţi sub semnul Berbecului primesc o veste complet neaşteptată. Ar trebui îns să fiţi vigilenţi şi prevăzători, căutaţi să găsiţi o sursă corectă a informaţiei pentru că v-aţi putea trezi că totul a fost o minciună. Este foarte important să verificaţi, iar mai apoi să luaţi o decizie, una gândită, analizată şi reanalizată. De acest lucru poate depinde chiar viitorul vostru. 

Horoscop 24 august 2020 Taur

Discuţii aprinse la serviciu, dragi Tauri. Ar fi indicat să nu vă implicaţi în situaţii care nă vă vizează ori în care nu sunteţi vinovaţi cu nimic. Puteţi încerca o mediere între colegii voştri, oferiţi sfaturi, aveţi răbdare şi acţionaţi cu tact. Acest lucru poate fi observat şi apreciat chiar şi de superiorul vostru, care nu vă da uitării reacţia voastră eficientă.

Horoscop 24 august 2020 Gemeni

Nativii Gemeni încep să lucreze pentru un proiect nou pentru care au riscat foarte mult. Aveţi încredere în potenţialul vostru, doar aşa le veţi arăta şi celor din jur că sunteţi capabili de lucruri măreţe. Astrologii au veşti bune în plan financiar, s-ar putea ca succesul să apară mai devreme decât v-aţi fi aşteptat. Nu ascultaţi gurile rele, vor exista bineînţeles şi oameni invidioşi, dar puteţi face abstracţie.

Horoscop 24 august 2020 Rac

Cei aflaţţi sub acest semn zodiacal se pregătesc de o binemeritată vacanţă, mai ales după tot stresul acumulat în ultima vreme, mai ales la serviciu, dar şi în viaţa personală. Convingeţi câţiva prieteni să vă însoţească la mare şi profitaţi de câteva zile de soare şi distracţie. Reţineţi însă că trebuie să vă protejaţi. Soarele torid v-ar putea aduce ghinion dacă nu folosiţi o protecţie solară. Respectaţi şi orele în care ar fi bine să nu staţi la plajă, altfel vă veţi alege cu arsuri de toată frumuseţea. 

Horoscop 24 august 2020 Leu

Lasă-te purtat de val și vei avea mai multe de câștigat decât dacă te împotrivești. Nu încerca să-i contrazici pe ceilalți, chit că ai dreptate. Lasă-i pe alții să poarte bătăliile. Asta nu înseamnă că nu ar mai trebui să îți spui punctul de vedere, ci că ar fi cazul să renunți la a-i mai face pe ceilalți să vadă lucrurile așa cum le vezi tu. Acceptă compromisul la care se ajunge la nivelul întregii echipe, chiar dacă tu ai fi optat pentru altceva.

Horoscop 24 august 2020 Fecioară

Uneori nu îți dai seama ce zi grozavă ai avut până nu se lasă seara și trebuie să pui punct. Trăiește clipa, mulțumește-le celor apropiați pentru tot ceea ce fac pentru tine, bucură-te împreună cu familia și prietenii de clipe de relaxare. Peste tot există motive de fericire. Trebuie doar să dechizi ochii bine și să le vezi. Nu îți mai pierde energia cu problemele de zi cu zi.

Horoscop 24 august 2020 Balanță 

Promisiunile nu înseamnă nimic dacă nu conduc la fapte. Nu te lăsa afectat de persoanele care nu reușesc să își ducă la bun sfârșit ideile grozave cu care te-au fascinat în trecut. În loc să le ceri socoteală, ori să te frustrezi, mai bine treci peste. Mergi mai departe cu planurile pe care tu singur ți le-ai făcut. Nu ai nevoie de cineva să te împingă de la spate.

Horoscop 24 august 2020 Scorpion

Intuiția ți-e brici și ai o imagine clară despre ce urmează. De fapt, ai să vezi că vei avea ocazia să spui multor persoane ”ți-am spus eu”. Vei afla vești grozave de la cineva îndepărat și, cine știe, poate chiar îți vei cumpăra acele lucruri pe care ți le doreai de multă vreme. Nu e exclus să ți se ofere o oportunitate de a-ți schimba traiectoria în carieră. Chiar dacă la început poate părea un rol secundar și fără importanță, în câteva luni s-ar putea transforma într-o mega afacere.

Horoscop 24 august 2020 Săgetător

E timpul să recunoașteți că există anumite lucruri care sunt dincolo de puterea voastră de control. Încetați să vă mai dați cu capul de peretele acela și spuneți-vă că puteți încerca din nou mai târziu, când lucrurile sunt mai mult în favoarea voastră. Astăzi, trebuie doar să rezolvi ceea ce poți realiza și să ignori restul. Într-un fel, îți vei oferi o hartă rutieră pe care trebuie să o urmezi și nu te va ghida greșit. Aceasta nu este o zi bună pentru a-ți forța norocul, așa că poți să ceri ajutorul, chiar și șefilor tăi.

Horoscop 24 august 2020 Capricorn

Încercați să nu luați lucrurile prea în serios astăzi, în ciuda situației voastre. Chiar dacă s-ar putea să simțiți un sentiment din ce în ce mai mare de responsabilitate pentru ceva, nu trebuie să simțiți că este o povară. Este o onoare. Așa că luminează-te și simte-te liber să faci chiar și câteva glume despre situația ta. Oamenii vor să știe că este în regulă să se apropie de tine, deci dă-le lumină verde. Fii plăcut și pregătește-te pentru niște conversații fascinante și provocatoare.

Horoscop 24 august 2020 Vărsător

Nu toată lumea va putea să cadă de acord asupra modului corect de a face lucrurile astăzi, dar ar trebui să descoperi că toate aceste dezacorduri sunt destul de inspirante! Aveți grijă când aveți de-a face cu alte persoane și ascultați-le sugestiile cu mintea deschisă. Lăsați-i să își exprime frustrările lor fără să vă oferiți propria opinie. În comportamentul lor s-ar putea să găsiți doar o nouă abordare creativă a unei probleme vechi, cunoscute, care v-a deranjat de ceva vreme.

Horoscop 24 august 2020 Pești

Aveți un ochi critic acum, ceea ce vă face excelent în detectarea situațiilor neplăcute sau riscante. Folosiți astăzi această valoroasă abilitate pentru a vă asigura că nimeni nu profită de cei pe care îi iubiți. Dacă cineva de care te interesează se află într-o relație nouă, tocmai a început o nouă slujbă sau a făcut recent o achiziție scumpă, stai cu ochii pe el. Alertează-l dacă nu face ce trebuie, dar nu-i ține predici. Lasă-l să-și dea seama singur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 24 august 2020. Relaxare, discuţii cu persoana iubită şi planuri de viitor