Antena Meniu Search
x

Horoscop 27 martie 2020. Schimbări în dragoste şi un mesaj ascuns

Horoscop 27 martie 2020. Astrologii vin surprize frumoase în dragoste pentru nativii zodiacului, în această zi. S-ar putea să primiţi un mesaj de o persoană faţă dde care aveţi sentimente puternice.

de Redactia Observator

la 26.03.2020, 13:30

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 27 martie 2020 - Observator.tv - Horoscop
  • Berbecii trebuie să evite discuţiile aprinse
  • Racii sunt plini de energie pozitivă.

Horoscop 27 martie 2020. Astrologii vin surprize frumoase în dragoste pentru nativii zodiacului, în această zi. S-ar putea să primiţi un mesaj de o persoană faţă dde care aveţi sentimente puternice.

Gândiţi-vă la partenerul vostru înainte să luaţi o decizie drastică în dragoste, altfel veţi frânge inimi.

Horoscop 27 martie 2020 Berbec

Încercați să nu vă implicați în discuţii aprinse azi. Nu este o zi benefică sarcinilor istovitoare ori proiectelor noi despre care nu aveţi prea multe cunoştinţe. Concentraţi-vă asupra proiectelor pe care le-aţi început deja, altfel veţi uita de ele. Spre seară vă puteţi relaxa alături de familie, persoane dragi. Uitaţi-vă la un film sau la o emisiune de comedie.

Horoscop 27 martie 2020 Taur

În sfârșit ajungeți la o înțelegere cu o rudă mai în vârstă dinc adrul familiei voastre. Dacă timp îndelungat aţi purtat discuţii interminabile despre un anumit subiect şi nu aţi ajuns la un consens, ei bine, acum veţi fi amândoi pe aceeaşi lungime de undă. Poate fi ozi minunată pentru voi şi în ceea ce priveşte sfera amoroasă.

Horoscop 27 martie 2020 Gemeni

Ideea de a face unele schimbări mari în viața voastră se paote transforma în realitate, posibil chiar să faceţi o schimbare şi în carieră. Aveţi înnsă grijă, anumite decizii pot fi benefice, însă altele vă pot îngreuna stilul de viaţă. Gândiţi-vă bine la viitor, cereţi sfaturi, iar mai apoi asiguraţi-vă că drumul pe care îl alegeţi este cel corect.

Horoscop 27 martie 2020 Rac

Fiţi recunoscători pentru lucrurile pe care le aveţi, dragi Raci. Aveţi atât de multă energie bună în jurul vostru, încât monotonia este exclusă, cel puţin astăzi. Întotdeauna vor exista şi niște momente grele, dar este o zi minunată pentru a inspira adânc și a vă relaxa! Spre seară s-ar putea să luaţi legătura cu o persoană dragă vouă, de care categoric vă era dor.

Horoscop 27 martie 2020 Leu

Există întotdeauna consecințe ale acțiunilor tale, dar astăzi ar putea fi acelea pe care nu le poți prezice, deci asigură-te că asculți foarte atent ceea ce spun ceilalți. Vă vor oferi toate indiciile de care aveți nevoie pentru a ghici cum va reacționa grupul, odată ce anunțați marea voastră decizie. Dacă vă temeți de reacția lor, nu înseamnă că ar trebui să vă răzgândiți. Înseamnă doar că ar trebui să fii pregătit să te explici. Nu vor lua un simplu „pentru că am spus așa” drept explicație.

Horoscop 27 martie 2020 Fecioară

S-ar putea să vă mișcați prea repede pentru alții, astăzi. Mintea ta e brici astăzi și nu toată lumea va putea să țină pasul! Dar nu te gândi. Lăsați alți oameni să meargă în ritmul în care se simt cel mai confortabil. Nu puteți ajusta orarul pentru a se potrivi nevoilor altora și a continua fără ei nu va crea deloc tensiuni. Este un moment al fiecărei persoane pentru sine, când trebuie doar să faci ceea ce ai de făcut.

Horoscop 27 martie 2020 Balanță

Fiecare obiectiv pe care ți-l stabilești nu trebuie să fie unul mare. Pe cine încerci să impresionezi? Toți cei care trebuie să creadă că ești o stea deja o gândesc, așa că ia o gură de aer și relaxează-te. Stabiliți câteva obiective mai mici, în loc de unul mare. Și nu vă supărați dacă lucrurile nu progresează deloc. Nu ești într-o cursă, oricât de mult ai dori să fii primul. Concentrează-ți energia pe sarcini mai mici care trebuie îndeplinite.

Horoscop 27 martie 2020 Scorpion

Astăzi ai o șansă să lași la o parte realitatea și să trăiești în fantezii. A trecut mult timp de când nu ai mai făcut asta. Visează unde vei fi peste zece ani, cu cine vei fi și ce vei face. Nu există niciun rău în momentul în care linia dintre realitate și fantezie este încălcată. De fapt, vă va face realitatea cu mult mai clară.

Horoscop 27 martie 2020 Săgetător

Săgetătorii au liber la visat cu ochii deschiși, din astfel de fantezii se nasc lucrurile cu adevărat mărețe. Mai ales în această perioadă, când situația impune o retragere în lumea gândurilor. Îndrăznește să crezi în visele tale, chiar dacă par mai departe ca niciodată. La un moment dat vor deveni realitate.

Horoscop 27 martie 2020 Capricorn

Prea multă atenție din partea celor din jur le-ar putea face rău Capricornilor. Sunt lucruri mai importante la care merită să te concentrezi și pentru care să îți folosești energia. Nu te lăsa prins în mreje de cuvinte frumoase, faptele contează în această perioadă. Și nu uita să ai grijă de cei dragi și să le oferi tot ajutorul și susținerea de care au nevoie.

Horoscop 27 martie 2020 Vărsător

Vărsătorii nu au niciun motiv să se lase prinși în problemele altora, mai ales dacă la mijloc sunt greșeli ce puteau fi evitate. Este de datoria fiecăruia să răspundă pentru propriile fapte. Dacă chiar vrei să ajuți, spune adevărul și nu te feri să prezinți realitatea așa cum o vezi. Te vor aprecia după ce vor înțelege.

Horoscop 27 martie 2020 Pești

Ca în orice perioadă dificilă, speranța într-un viitor mai bun este cea care îi ține pe nativii din zodia Pești pe linia de plutire. Și nu sunt speranțe false, toate problemele aparent imposibil de depășit vor trece, mai devreme sau mai târziu. Așa că nu lăsa garda jos nicio secundă și îndrăznește să crezi că totul va reveni la normalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 27 martie 2020. Schimbări în dragoste şi un mesaj ascuns