Antena Meniu Search
x
LIVE

Horoscop 28 octombrie 2020. Petrecere în familie şi schimbări în plan personal

Horoscop 28 octombrie 2020. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere emoţional.

De Redactia Observator la 27.10.2020, 12:43
Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 28 octombrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Racii au planuri măreţe privind reamenajarea locuinţei.
  • Nativii Gemeni sunt sfătuiţi de astrologi să evite conflictele astăzi

Horoscop 28 octombrie 2020 Berbec

Nativii Berbec se pregătesc astăzi pentru un eveniment important în familie. Puteţi merge la cumpărături dacă vreţi să cumpăraţi un cadou frumos pentru cineva drag. Dacă sărbătoriţi ziua de naştere a unei rude ar fi indicat să nu veniţi cu mâna goală. Sfătuiţi-vă cu ceilalţi membri pentru a pregăti o surpriză cu adevărat frumoasă. 

Horoscop 28 octombrie 2020 Taur

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului pot experimenta astăzi senzaţii noi. Aţi putea începe un nou hobby, mai ales dacă aveţi o pasiune mai veche, dată uitării. Convingeţi un prieten să vi se alăture dacă nu vreţi să fiţi singuri. Ar putea fi o modalitate grozavă de a vă reîncărca bateriile cu energie şi pentru a vă relaxa în compania cuiva drag.

Horoscop 28 octombrie 2020 Gemeni

Nativii Gemeni sunt sfătuiţi de astrologi să evite conflictele astăzi, mai ales din punct de vedere emoţional. Staţi departe de situaţiile tensionate, fiţi calmi, răbdători şi acordaţi timp persoanei iubite. Amintiţi-vă că nu doar voi treceţi prin perioade stresante. S-ar putea ca partenerul vostru să fie extenuat din cauza serviciului, motiv pentru care nu vă poate oferi toată atenţia de care aveţi voi nevoie acum.

Horoscop 28 octombrie 2020 Rac

Racii au planuri măreţe privind reamenajarea locuinţei. Poate fi însă o perioadă nu foarte bună din punct de vedere financiar, motiv pentru care trebuie să fiţi cumpătaţi când vine vorba de noi achiziţii. Cel mai bine ar fi să mergeţi la cumpărături alături de un prieten sau o rudă pentru a vă sfătui temeinic. În caz contrar riscaţi să faceţi alegeri de care nu vă veţi bucura foarte mult. 

Horoscop 28 octombrie 2020 Leu

Când ai încredere în tine, atitudinea arogantă a altor persoane nu te afectează.  Crede în tine și vei fi bine. Sigur, ar putea exista anumite persoane în anturajul tău care vor încerca să îți pună piedici și să te facă să te îndoiești de ceea ce poți. Nu te lăsa afectat când îi vei auzi cum se tot laudă cu realizările lor. Doar zâmbește și bucură-te că prezența ta îi face să se simtă atât de nesiguri.

Horoscop 28 octombrie 2020 Fecioară

Te ambiționezi să duci un stil de viață mai sănătos și acorzi mare parte din timpul tău în acest scop. Aduci schimbări inclusiv în viața profesională și va trebui să ai grijă ca ele să se petreacă treptat. În schimb, dacă îți dorești ca și pe plan romantic lucrurile să evolueze, atunci acum e momentul să acționezi. Curaj și lasă-te purtat de valul schimbării.

Horoscop 28 octombrie 2020 Balanţă

Astăzi nu ieși din zona de confort pentru nimic în lume. Ai ajuns într-un punct sensibil și trebuie să ai mai multă grijă de tine însuți. Fii atent la cineva care încearcă să profite de tine. Vrea mai mult timp sau bani decât merită, așa că nu te simți vinovat dacă îl vei refuza. Ai fost mult prea generos pentru prea mult timp. Acum este timpul să tăiați frânghia și să îl lași să se descurce singur. Îi vei face o favoare.

Horoscop 28 octombrie 2020 Scorpion

Nu-ți ajusta ambițiile astfel încât să se potrivească cu ambițiile altora. Asigură-te întotdeauna că te concentrezi asupra îndeplinirii obiectivelor tale., nu ale altcuiva. Unele personalități puternice ar putea să-ți ceară să lași baltă ceea ce te preocupă și să te implici în proiectele sale. Dacă nu îți dorești asta, nu o face. 

Horoscop 28 octombrie 2020 Săgetător

Miercuri, unii nativi ai zodiei Săgetător vor înșelege ce înseamnă prietenia adevărată. Este posibil să fii pus în fața unei situații nu tocami confortabile, moment în care o persoană nu tocmai apropiată ție se va oferi să te ajute necondiționat. În același timp, prieteni apropiați te vor lăsa baltă. O întâmplare din care vei avea foarte mult de învățat. Gândește-te bine dacă acești așa-ziși prieteni mai merită să facă parte din viaţa ta.

Horoscop 28 octombrie 2020 Capricorn

Capricornii încep se vor delecta astăzi cu un nou hobby. Ai grijă, însă, la cheltuieli, pentru că acestă pasiune consumă foarte multe resurse. Ca soluție de compromis, ai putea convinge şi un prieten sau o persoană specială să ți se alăture. Astfel, toate cheltuielile se vor împărți la doi. În plus, vei avea plăcuta surpriză să descoperi că în doi acest hobby va fi mult mai plăcut.

Horoscop 28 octombrie 2020 Vărsător

Pentru Vărsători, care sunt cunoscuți pentru misterul lor, astrologii anunţă o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Îți vei deschide complet sufletul faţă de o persoană specială, datorită căreia temperamentul şi atitudinea ta se vor îmbunătăţi consdierabil. Seara, o veste de la un prieten vechi te va pune pe gânduri. Sfatul astrelor pentru tine este să nu te panichezi, să iei lucrurile așa cum sunt și să încerci să le rezolvi cu calm și înțelepciune.

Horoscop 28 octombrie 2020 Pești

Nativii zodiei Peşti simt nevoia unei pauze, dar și a unei schimbări majore în viața lor. Discută sincer cu șeful tău și spune-i că ai nevoie de câteva zile de odihnă. Ai putea să elimini stresul pe care l-ai acumulat în ultima vreme plecând într-o vacanţă spontană. Poți să iei cu tine și câţiva prieteni sau persoana iubită. Chiar și câteva ore departe de aglomeraţia oraşului sau agitația de la serviciu vor fi excelente. În plus, ai ocazia să te reorganizezi și să încerci să îți stabilești noi planuri pentru viitor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Horoscop » Horoscop 28 octombrie 2020. Petrecere în familie şi schimbări în plan personal