Antena Meniu Search
x

Horoscop 29 aprilie 2020. Iubire sinceră şi un cadou neaşteptat

Horoscop 29 aprilie 2020. Astrologii întrevăd surprize frumoase în dragoste pentru unii nativi. Bucuraţi-vă de clipe tandre alături de cei dragi.

de Redactia Observator

la 28.04.2020, 13:26

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscop 29 aprilie 2020 - iStock | Getty Images
  • Berbecii au motive de bucurie.
  • Gemenii sunt cu capul în nori.

Fiţi înţelegători şi răbdători dacă vi se cere sfatul într-o anumită situaţie. 

Horoscop 29 aprilie 2020 Berbec

Berbecii au motive de bucurie astăzi, căci sunt şanse mari să primească un telefon important din partea persoanei iubite. Dacă aveţi nişte nelămuriri cu privire la anumite discuţii din trecut, nu este momentul potrivit pentru a le aduce la suprafaţă. Profitaţi de aceste câteva clipe pentru a transmite iubire, înţelegere şi încredere, mai ales că în această perioadă veţi avea mai mult ca niciodată nevoia de siguranţă în relaţia amoroasă.

Horoscop 29 aprilie 2020 Taur

Dragi Tauri, vă puteţi folosi timpul liber pentru a pune la punct câteva idei pentru un proiect care v-ar putea aduce succesul în viitorul apropiat. În cazul în care nu aveţi destulă siguranţă, puteţi cere sfaturi persoanelor apropiate ori acelor asociaţi în care aveţi încredere. Nu este o ruşine să recunoaşteţi atunci când nu ştiţi să rezolvaţi o sarcină, ba chiar este o dovadă de curaj şi veţi fi apreciaţi pentru sinceritatea de care aţi dat dovadă.

Horoscop 29 aprilie 2020 Gemeni

Gemenii sunt cu capul în nori astăzi, mai ales că gândul le va sta oriunde, dar nu la muncă. Încercaţi totuşi să rezolvaţi toate acele sarcini importante înainte să vă acordaţi timp pentru visare, căci în caz contrar s-ar putea să fiţi mustraţi de superiori. În dragoste astrologii anunţă veşti bune, însă nu luaţi decizii pripite, altfel aţi putea regreta. Spre seară puteţi citi o carte ori puteţi urmări alături de familie un film bun.

Horoscop 29 aprilie 2020 Rac

Chiar dacă vremurile sunt tulburi, Racii nu trebuie să se lase pradă emoțiilor negative. Nimeni nu a interzis visatul cu ochii deschiși și nici făcutul de planuri. Ai atât de multe opțiuni la îndemână, încât nici nu ar trebui să ai timp de drame fără sens. Provocarea este să privești lucrurile dintr-o alta perspectivă, mai optimistă și senină, chiar dacă nu îți stă în fire.

Horoscop 29 aprilie 2020 Leu

Uneori chiar merită să agiți apele, în special în sfera dragostei, pentru că nu se știe niciodată ce ar putea ieși. Trimite un mesaj picant, flirtează cu toată încrederea și comportă-te exact așa cum simți. Nu merită să îți pierzi timpul cu persoane care nu te plac așa cum ești. Însă merită fiecare secundă petrecută alături de oameni dragi, ca te apreciază pentru caracter și originalitate.

Horoscop 29 aprilie 2020 Fecioară

Fecioarele sunt sfătuite să acționeze practic în cazul unor conflicte spontane. Există opțiunea de a demonstra rațional cine are dreptate, însă cu o pierdere mare de energie, și mai există opțiunea de a lăsa lucrurile în aer. Nu trebuie să câștigi fiecare bătălie, mai ales dacă ești mulțumit de propriile decizii și gesturi.

Horoscop 29 aprilie 2020 Balanță

Astăzi pare că ai un efect puternic asupra oamenilor, ceea ce poate fi palpitant și distractiv. Însă reține că printre cei pe care îi atragi „în orbita ta” se pot număra și oameni mai sensibili, care caută un model în viață. Iar asta nu îți stă deloc în fire. Ai grijă să nu lași impresia că joci un rol mai important în viața lor decât ți-ai dori, de fapt. Așa că păstrează distanța.

Horoscop 29 aprilie 2020 Scorpion

Dacă ai de gând să spui lucruri delicate astăzi, ai face bine să ții cont de temperamentul celui căruia i te adresezi. Se aprinde ușor? Atunci începe conversația într-o notă pozitivă. Vorbește-i despre toate lucrurile pe care le apreciezi la el. Abia apoi intră în miezul problemei și concentrează-te ca rezultatul discuției să fie unul pozitiv. Un zâmbet și o vorbă caldă dezarmează pe oricine.

Horoscop 29 aprilie 2020 Săgetător

Ai o atitudine revigorantă și îi ajuți și pe ceilalți să intre într-o stare de bine. Viața ți se arată într-o notă optimistă, însă nu uita de cele câteva responsabilități pe care trebuie să le iei în serios! Dar, dacă există cineva pe lumea asta care se poate distra în timp ce muncește, atunci tu ești! Nu renunța la micile plăceri, nimeni nu ține lucrurile în balanță mai bine ca tine!

Horoscop 29 aprilie 2020 Capricorn

Dacă faci paşi pentru o nouă relaţie romantică, cea mai bună abordare este să nu faci nimic în acest sens. Acum nu este un moment potrivit să avansezi o relaţie, mai ales una nouă. Nu trebuie să cazi în capcana că trebuie să oferi feedback pozitiv sau încurajări pentru a menţine interesul cuiva. Lasă-i să fiarbă pentru o vreme. Sau, şi mai bine, lasă-i să afle că îţi place să fii urmărit(ă) şi că merită efortul.

Horoscop 29 aprilie 2020 Vărsător

Fii pregătit pentru un val de energie creativă. S-ar putea să te ia prin surprindere, aşa că asigură-te că ai un pix şi hârtie la îndemână. Să notezi fiecare lucru mărunt care îţi trece prin minte s-ar putea să nu fie prea practic, dar aceste mici perle îţi vor fi de folos în câteva săptămâni când vei avea nevoie de inspiraţie sau de ceva de făcut. Ideile geniale îţi vor inunda creierul, deşi poate iniţial nu vor părea atât de strălucite.

Horoscop 29 aprilie 2020 Pești

Astăzi, îţi va fi uşor să vezi adevărul din spatele oricărui lucru, aşa că este o zi bună să judeci pe cineva sau să alegi un nou membru în echipa ta. După câteva minute de conversaţie uşoară, vei putea să ştii cine este autentic şi cine este plin de el. Va exista cel puţin o persoană care va încerca să te facă să crezi ceva ce nu e adevărat, dar nu va reuşi. Vei intra într-o fază a puterii, clarităţii şi încrederii crescute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 29 aprilie 2020. Iubire sinceră şi un cadou neaşteptat