Antena Meniu Search
x

Horoscop 3 septembrie 2020. Surprize în dragoste şi un final neaşteptat

Horoscop 3 septembrie 2020. Astrologii întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului. Bucuraţi-vă de timpul petrecut în compania celor dragi.

de Redactia Observator

la 02.09.2020, 12:52

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 3 septembrie 2020 - iStock | Getty Images
  • Universul trimite semnale puternice pentru nativii Taur.
  • Leilor le merge ca pe roate și sunt semne că în curând vor fi avansați la locul de muncă.

Horoscop 3 septembrie Berbec

Berbecii sunt nevoiţi să îşi împartă timpul în mod egal atât cu prietenii, familia, cât şi cu persoana iubită. Dacă veţi neglija partenerul de cuplu în repetate rânduri, aţi putea provocadiferite tensiuni, care, inevitabil, vor conduce la ceartă. Indicat ar fi să comunicaţi şi să ajungeţi la un consens. Mergeţi împreună la anumite evenimente, oferiţi mai multă atenţie, fiţi tandri, înţelegători şi răbdători. Poate fi o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental, însă lucrurile se vor aşeza.

Horoscop 3 septembrie Taur

Universul trimite semnale puternice pentru nativii Taur, motiv pentru care astrologii îi sfătuiesc s fie atenţi la tot ce este în jurul lor. Este o perioadă benefică pentru noi începuturi. Aveţi curajul să aplicaţi pentru un nou job, să acceptaţi o invitaţie pentru o întâlnire romantică ori să plecaţi într-o vacanţă spontană. Veţi avea şansa să vă cunoaşteţi mai bine pe voi înşivă şi să vă faceţi ordine în gânduri.

Horoscop 3 septembrie Gemeni

Oamenii au tot împărţit păreri despre Gemeni în ultima perioadă, mai ales din cauza unor informaţii neadevărate venite din partea unor persoane neprietenoase. Este un moment bun pentru a vă spăla imaginea, discutaţi deschis, impuneţi-vă punctul de vedere şi eliminaţi aceste gânduri false din mintea tuturor. Acţiunile tale vor vorbi mai tare, mai puternic decât orice bârfă răspândită fără intenţii pozitive.

Horoscop 3 septembrie Rac

Joi, nativii zodiei Rac au o energie incredibilă și sunt mai binedispuşi ca niciodată. Tot ce vi s-a întâmplat în ultima perioadă la locul de muncă ți-a adus o stare extraordinar de bună. Faci ceea ce îți place, motiv pentru care vei fi din ce în ce mai productiv. La fel de bine îți merge în dragoste, acolo unde oferi respect, înţelegere şi încredere, și primești acelaşi tratament din partea jumătăţii tale.

Horoscop 3 septembrie Leu

Și Leilor le merge ca pe roate și sunt semne că în curând vor fi avansați la locul de muncă. Beneficiezi de respectul colegilor, iar succesul și profesionalimul tău vor fi recunoscute și recompensate. Vei fi avansat în poziția mult visată, ori vei primi o mărire substațială a salariului. Este posibil ca unul dintre prietenii tăi să aibă nevoie de sprijin emoţional şi, deşi nu obișnuiești să faci asta, astăzi vei face o excepție. Gestul tău va fi primit cu multă bucurie recunoștință.

Horoscop 3 septembrie Fecioară

Astăzi, Fecioarele sunt foarte inspirate și inventive. Sfatul astrelor pentru tine este să profiți de această creativitate la locul de muncă și să faci lucruri care să ducă la o eventuală avansare. După orele de program, este foarte posibil să întâlnești o persoană cu care nu te-ai mai văzut de foarte multă vreme și care îți va propune un proiect extrem de interesant. În plan sentimental, jumătatea te va surprinde cu un cadou foarte scump. Ziua o vei încheia alături de cei dragi.

Horoscop 3 septembrie Balanță

Ferește-te de oamenii care spun un lucru și fac altceva, oricât de puternici ar fi. Nu le cere socoteală pentru ipocrizia lor, însă evită să le împărtășești secretele tale. Lucrul cu alte persoane ar putea fi o provocare în acest moment. Asigură-te că ești înțeles în ceea ce vrei să transmiți și nu mai trece cu vederea situațiile în care cei din subordine îți nesocotesc deciziile .

Horoscop 3 septembrie Scorpion

S-ar putea să nu-ți dai seama, dar ești un model de urmat pentru ceilalți. Cei mai tineri din anturajul tău ar avea multe de învățat de la tine și din felul în care tu abordezi problemele, dacă ai fi mai deschis cu ei. S-ar putea să fie puțin intimidați de tine și să nu îndrăznească să îți pună prea multe întrebări. Sparge tu gheața și intră în vorbă cu ei. Vei găsi experiența destul de satisfăcătoare.

Horoscop 3 septembrie Săgetător

Ești extrem de nerăbdător astăzi și asta te va aduce în situația de a lua decizii pripite. Există riscul să iei decizii pe care le vei regreta mai târziu, însă în acest moment nu vezi altă cale de urmat. Amintește-ți că soluțiile rapide nu sunt viabile pe termen lung. Așa că pregătește-te pentru mai multe scenarii în care lucrurile o iau la vale. Dacă poți, amână să iei decizii importante astăzi, ca să nu regreți mai târziu.

Horoscop 3 septembrie Capricorn

Capricornul are de făcut o alegere. Mai degrabă decât să fii enervat de cineva, încearcă să absorbi o parte din excesul de entuziasm. Sigur, s-ar putea să nu fie uşor, dar toate aceste situaţii în care eşti pus sunt în legătură cu ceea ce se numeşte "gândire pozitivă". Acum este momentul să contactați și să vă conectați cu alte persoane, chiar și cu cele pe care nu credeți că le veţi plăcea.

Horoscop 3 septembrie Vărsător

Vărsătorul simte o schimbare bună, dar situaţia nu este deloc confortabilă. Dacă treceți prin câteva tranziții în viața dvs., pregătiți-vă să combateți acest disconfort înconjurându-vă de oamenii și lucrurile care vă fac să vă simțiți bine. Dacă vă puteți lua ceva timp liber, acest lucru bă ajută şi mai mult. Veţi avea mai mult timp pentru a gândi în detaliu fiecare decizie, şi veţi puteți controla lucrurile.

Horoscop 3 septembrie Pești

Peştii s-ar putea simți puțin nesincronizaţi cu oamenii din jur, probabil pentru că dorinţele pe care le ai de la tine şi de la lucrurile pe care le faci nu se potrivesc foarte bine cu pesoanele de care eşti înconjurat. Veți fi tentați să încercați să decodificați toate mesajele, lucru care vă va distrage atenția de la ceea ce se întâmplă. Încercaţi identificaţi şi să vă concentraţi pe lucrurile importante.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 3 septembrie 2020. Surprize în dragoste şi un final neaşteptat