Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 august 2021. Mare grijă la finanţe şi la dragoste

Horoscop 4 august. Pentru cei care pun iubirea pe locul doi, s-ar putea să existe consecinţe, însă, reuşitele de la job vor compensa.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.08.2021, 17:11

Vezi și

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Horoscop 4 august 2021 Berbec

La BERBECI atenţia se concentrează pe familie. În special pe chestiunile delicate pe care trebuie să le rezolvaţi, acte, semnături sau chiar bani.

Horoscop 4 august 2021 Taur

Pe acelaşi subiect

TAURII au tendinţa să reacţioneze impulsiv. Mare grijă la finanţe şi la dragoste, pentru că atitudinea vă poate face să le pierdeţi pe amândouă.

Horoscop 4 august 2021 Gemeni

Accentul cade pe familie în cazul GEMENILOR. Dacă în ultimul v-aţi neglijat partenerul de viaţă, azi este momentul să schimbaţi asta. Mai ales că veţi avea idei foarte bune pe plan amoros şi poate curajul necesar să faceţi o nebunie.

Horoscop 4 august 2021 Rac

Stabilitatea financiară îi preocupă pe RACI. Sunt mari şanse ca un bărbat să se implice în activităţile voastre şi să fie un plus care să vă obţină avantajul de care aveţi nevoie.

Horoscop 4 august 2021 Leu

Nativii LEU nu au timp de emoţii, sentimente sau momente de vulnerabilitate. Ar trebui să vă focusaţi pe lucruri palpabile, pe strategii şi planuri realiste, fără să visaţi la obiective măreţe, pentru că veţi pierde din vedere ce puteţi materializa.

Horoscop 4 august 2021 Fecioară

FECIOARELE sunt preocupate de serviciu şi se pot simţi copleşite de sarcinile de la job. Încercaţi, din când în când, să vă relaxeţi, să vă detaşaţi de stresul acumulat.

Horoscop 4 august 2021 Balanţă

Este o zi în care BALANŢELE pot discuta chestiuni delicate, mai ales financiare. Iar partenerul de viaţă vă aduce beneficii prin susţinerea lui, poate doar emoţional şi moral, sau chiar material.

Horoscop 4 august 2021 Scorpion

Deşi SCORPIONILOR nu le plac surprizele, astăzi vor avea parte din plin. Nu vă faceţi planuri importante, pentru că s-ar putea să se anuleze sau să se amâine, dar puteţi discuta despre un împrumut dacă aveaţi în plan.

Horoscop 4 august 2021 Săgetător

Ziua de azi este productivă pentru SĂGETĂTORI dacă nu cedează impulsurilor de moment. Încercaţi să nu faceţi presupuneri - ideile voastre se vor materializa, dar peste ceva timp.

Horoscop 4 august 2021 Capricorn 

Dacă nativii CAPRICORN au de achitat facturi, este momentul să o facă. Nu mai amânaţi nimic, mai ales dacă implică şi birocraţie.

Horoscop 4 august 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII sunt maeştri la capitolele negocieri şi comunicare. Încercaţi să nu vă implicaţi şi emoţional, pentru că veţi resimţi asta, la pachet cu un posibil conflict în dragoste din cauza geloziei.

Horoscop 4 august 2021 Peşti

Munca în echipă este perfectă pentru PEŞTI. Veţi atinge multe obiective dacă apelaţi la ajutorul grupului, dar nu vă grăbiţi să trageţi concluzii fără să aveţi toate datele ecuaţiei.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Află și care sunt cele mai dificile zodii. Zodiacul are trei nativi cu o personalitate greu de mulțumit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 august 2021. Mare grijă la finanţe şi la dragoste