Antena Meniu Search
x

Horoscop 4 martie 2021. În plan sentimental este nevoie de mai multă comunicare

Horoscop 4 martie 2021. Pentru unii nativi lucrurile merg perfect în plan sentimental, dar trebuie să fiți atenți la manipulări și să puneți accent pe comunicare.

de Redactia Observator

la 04.03.2021, 16:34

O tânără face forma inimii din degete în dreptul ceasului astrologic din Praga
Horoscop 4 martie 2021. În plan sentimental este nevoie de mai multă comunicare - Shutterstock

Horoscop 4 martie 2021 Berbec

Când vine vorba despre dragoste și romantism lucrurile merg în favoarea Berbecilor, însă s-ar putea ca o tentativă de manipulare să îi scoată ușor din ritm. Încearcă să distingi această încercare și să o oprești din fașă, pentru că în restul totul va fi în avantajul tău. Pe plan profesional, însă, lucrurile nu sunt chiar atât de roz, așa că mici schimbări sunt necesare. Programează-ți cheltuielile din timp, vei avea numai de câștigat.

Citeşte şi: Horoscop 5 martie 2021. O zi plină de entuziasm și optimism

Horoscop 4 martie 2021 Taur

Taurii s-ar putea confrunta cu o situație delicată în sfera dragostei, care va necesita răbdare și multă diplomație. Unele lucruri nu se pot spune direct în față pentru că riști să creezi mai multe probleme. Sinceritatea este necesară, însă împachetează mesajul într-o formă frumoasă și asigură-te că îl transmiți la momentul potrivit. 

Horoscop 4 martie 2021 Gemeni

Gemenii care vor încerca să analizeze toate circumstanțele privind o problemă nou apărută vor observa cum totul scapă de sub control într-un ritm rapid. Uneori trebuie să decizi pe loc, fără toate datele la îndemână, astfel încât lucrurile să nu degenereze. Vei putea regla detaliile în timp, însă întâi asigură-te că ai făcut primul pas.

Horoscop 4 martie 2021 Rac

Horoscopul zilei de 4 martie spune că problemele care implică dragostea și romantismul s-ar putea să nu meargă exact cum îți doreai. S-ar putea să aștepți ca partenerul tău să fac următorul pas, mai ales că ești nesigur de direcția în care relația ta avansează. În același timp, s-ar putea ca și partenerul să te aștepte pe tine. Ține vie comunicarea și renunță la jocuri. 

Horoscop 4 martie 2021 Leu

Lucrurile ar trebui să meargă bine pentru tine în dragoste, dar s-ar putea să afli că lucrurile devin un pic delicate. În timp ce tu vrei ca lucrurile să fie clare și planificate, s-ar putea ca partenerul tău să râvnească la mai multă libertate și spontaneitate. Astrele spun că ar putea apărea tensiuni dacă una dintre părți devine prea setată pe calea ei. Tensiunile ar putea apărea când niciunul dintre parteneri nu vrea să preia conducerea. 

Horoscop 4 martie 2021 Fecioară

Oamenii s-ar putea să se întrebe cum să acționeze, în timp ce tu îți vezi de treburile tale. Nu te duce într-o anumită direcție lăsând pe altcineva în urmă. În ce privește dragostea și planul sentimental, s-ar putea să fii nevoit să încetinești lucrurile și să comunici cu partenerul tău. Preia inițiativa și încearcă să nu te lași abătut de indeciziile altor persoane. Știi în ce direcție vrei să o apuci, așa că fă asta.

Horoscop 4 martie 2021 Balanță

Evenimentele recente de pe plan amoros te pot face să te simți neglijat, poate că nu primești suficientă atenție. Amintește-ți însă că ceilalți oameni nu pot citi gândurile altora, așa cum o faci tu, și că nu tot ceea ce se petrece are o conotație negativă. Dacă comportamentul cuiva vizavi de tine nu este potrivit, spune-i acest lucru. Marea dragoste ar trebui să te ridice și să te susțină în tot ceea ce îți propui, nu să îți ceară sacrificii peste sacrificii doar pentru a o păstra lângă tine.

Horoscop 4 martie 2021 Scorpion

Încearcă să-ți lași partenerul amoros cât mai liber, ca să prindă încredere în tine și în relația voastră. Chiar dacă intențiile tale sunt nobile, toată această încorsetare nu va face decât să strice echilibrul relației. Oamenii sunt ușor de impresionat de capacitatea ta de a acapara toată atenția, însă nu ar trebui să profiți de astfel de situații promovându-ți propriile interese.

Citește și:

Horoscop 4 martie 2021 Săgetător

Lucrurile scârțâie pe plan amoros și ai face bine să te gândești mai serios încotro îți dorești să se îndrepte relația în care te afli. Partenerul tau ar putea simți nevoia de mai multă libertate în relație, în timp ce tu sperai la mai mult angajament din partea lui. Ia fiecare zi așa cum vine, nu îți mai face scenarii în cap ca să nu fii dezamăgit de rezultat. 

Horoscop 4 martie 2021 Capricorn

Capricornii sunt răsfățații astrelor. Fără prea mari eforturi, nativii reușesc să intre în grațiile unor persoane importante, care i-ar putea ajuta să avanseze în carieră. Statutul în societate și siguranța materială sunt două interese majore pentru capricorni, în această perioadă. Profitați de toate oportunitățile și analizați bine ofertele.

Horoscop 4 martie 2021 Vărsător

Vărsătorii vor trăi o dezamăgire în dragoste. Nu puneți la suflet orice mic conflict și încercați să învățați din greșeli. Atenția vă este distrasă de o veste legată de un prieten apropiat. Ar putea fi vorba de o plecare în străinătate sau de un job, iar persoana respectivă vă cere sfatul. Părerea voastră ar putea pune totul într-o lumina nouă.

Citește și:

Horoscop 4 martie 2021 Pești

O zi cu multe probleme pentru pești. O discuție serioasă cu unul dintre superiori s-ar putea să vă dea de gândit cu privire la viitorul vosru la actualul loc de muncă. Nu vă panicați, încercați să nu luați lucrurile personal, dar nici nu strică să vă puneți la adăpost. Actualizați-vă CV-ul și urmăriți ce joburi se caută în aceste momente. S-ar putea să dați peste un anunț care să reprezinte tot ceea ce vă doriți de foarte multă vreme. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Horoscop 4 martie 2021. În plan sentimental este nevoie de mai multă comunicare