Antena Meniu Search
x

Horoscop 6 iunie 2020. Discuţie aprinsă cu un prieten şi o împăcare

Horoscop 6 iunie 2020. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

de Redactia Observator

la 05.06.2020, 12:18

Horoscop zilnic prezentat de Observator
Horoscopul zilei de 6 iunie 2020 - iStock | Getty Images
  • Racii sunt încăpățânați astăzi.
  • Leii sunt îndrăgostiți până peste cap.
Horoscop 6 iunie 2020 Berbec

Nativii Berbec tind să își canalizeze energia asupra unor lucruri mărunte ce țin de sfera iubirii astăzi. Discutați deschis cu persoana iubită în cazul în care aveți anumite conflicte neîncheiate, altfel gândurile negative vor continua să vă frământe și nu vă veți putea găsi liniștea.

Horoscop 6 iunie 2020 Taur

Cei aflați sub acest semn zodiacal pleacă într-o mică vacanță, profitând de weekend. Fiți în compania familiei ori alături de prieteni, petreceți timp de calitate alături de ei, mai ales că în următoarea perioadă va trebui să vă dedicați timpul mai mult afacerilor, serviciului și nu veți mai avea, probabil, ocazia să vă vedeți distrați așa mult.

Horoscop 6 iunie 2020 Gemeni

Astrologii au vești bune din punct de vedere profesional pentru Gemeni. Veți fi invitați la un eveniment important unde veți avea ocazia să discutați cu persoane influente, să schimbați opinii și impresii ori chiar să creați legături cu aceștia în vederea unor colaborări în viitorul apropiat. Profitați de această ocazie, poate deschide multe uși spre succes.

Horoscop 6 iunie 2020 Rac

Racii sunt încăpățânați astăzi și ar putea supăra o persoană apropiată din cauza acestui lucru. Învățați să acceptați și părerea celor din jur mai ales atunci când nu sunteți nici voi siguri 100% că dețineți adevărul absolut, căci s-ar putea să greșiți. Dacă veți adopta o atitudine tăioasă, categorică, veți ajunge în mijlocul unui conflict poate chiar pornit de voi și care nu vă va face cinste.

Horoscop 6 iunie 2020 Leu

Leii sunt îndrăgostiți până peste cap de o persoană din trecutul lor. Aveți grijă însă, căci rănile lăsate netratate se transformă în cicatrici, oricât ați încerca să le mascați. Fiți sinceri în primul rând cu voi și întrebați-vă, sunteți oare pe drumul cel bun? Aceasta e calea spre fericire? Aveți grijă de inima voastră căci sunteți singurii care o pot proteja.

Horoscop 6 iunie 2020 Fecioară

Fecioarele vor primi un cadou valoros într-un moment total neașteptat. Cine să fie oare persoana care s-a gândit la voi? S-ar putea ca un prieten apropiat care v-a supărat teribil să încerce să vă împace, ori poate o persoană specială va încerca să vă cucerească dăruindu-vă un cadou scump. Mulțumiți în orice caz aceluia care s-a gândit să vă aducă o bucurie.

Horoscop 6 iunie 2020 Balanță

Cine să le mai înțeleagă pe Balanțe? S-ar putea să produceți o imensă neînțelegere din cauza joculețelor voastre sentimentale. Dacă ați început recent o relație de dragoste cu o persoană de care v-ați atașat, respectați-o și nu oferiți atenție și altor persoane. Asumați-vă responsabilitatea și acționați cu maturitate, altfel veți produce o mare ruptură sentimentală și veți răni pe cineva care ține foarte mult la voi.

Horoscop 6 iunie 2020 Scorpion

Scorpionii încep să lucreze la un priiect de suflet. Depuneți efort, fiți dedicați și nu ascultați gurile rele. Invidia va căuta să își facă loc, dar trebuie să fiți pregătiți să nu vă lăsați pradă cuvintelor pline de ură. Astrologii au vești bune pentru voi și întrevăd mari șanse de succes.

Horoscop 6 iunie 2020 Săgetător

Nativii Săgetător se bucură de atenția unei persoane speciale chiar la serviciu. Probabil un nou coleg ( ori o colegă) își va face apariția și va ajunge sub îndrumarea voastră. Fiți însă profesioniști și lăsați gesturile de ușoară tandrețe în afara programului de serviciu. Ați putea însă să lansați o invitație la o cină ori o scurtă plimbare în aer liber. Atfel vă veți cunoaște mai bine. Totul se poate transforma fie într-o poveste de dragoste, fie între o prietenie de durată.

Horoscop 6 iunie 2020 Capricorn

Cei aflați sub acest semn zodiacal au de luat o decizie dificilă în plan sentimental. Gândiți-vă bine, puneți ordine în gânduri și nu reacționați sub impulsul momentului. În caz contrar s-ar putea să regretați ulterior, dar va fi prea târziu. Discutați deschis dedpre probleme, despre lucrurile care vă deranjează. Ați putea ajunge la un consens.

Horoscop 6 iunie 2020 Vărsător

Nu este momentul oportun pentru a semna contracte ori pentru a începe noi proiecte, dragi Vărsători. Axați-vă asupra acelor proiecte aflate în derulare, dați dovadă la serviciu de profesionalism și forță de muncă. Aveți răbdare, comunicați deschis cu cei aflați în echipa voastră de lucru, căci șefii voștri vor aprecia enorm modul vostru de a aborda orice situație apărută în mod neașteptat.

Horoscop 6 iunie 2020 Pești

Peștii au nevoie de o perioadă de liniște, de cunoaștere personală. Lăsați toate activitățile deoparte și petreceți timp cu voi. Învățați să vă acceptați și să vă iubiți mai mult, pentru că voi transmiteți celor din jur o imagine despre propria persoană. Începeți o activitate nouă, recreativă, pictați, scrieți poezii ori participați la câteva cursuri de dans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 6 iunie 2020. Discuţie aprinsă cu un prieten şi o împăcare