Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 februarie 2020. Puteri nebănuite şi planuri de vacanţă

Horoscop 8 februarie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte sfera emoţională. 

de Redactia Observator

la 07.02.2020, 13:47

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 8 februarie 2020 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 8 februarie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte sfera emoţională. 

Aveţi grijă de cei dragi, ascultaţi sfaturile lor mai ales dacă aveţi nevoie de ajutor într-o anumită situaţie.

Horoscop 8 februarie 2020 Berbec

Nativii Berbec sunt sfătuiţi de astrologi să facă o schimbare în viaţa lor, fie la serviciu, fie în plan emoţional. Evitaţi discuţiile în contradictoriu, conflictele, mai ales în cuplu. Dacă aveţi o problemă încercaţi să trataţi totul cu tact, fiţi calmi, fără reacţii vulcanice care pot avea efecte dureroase ulterior.

Horoscop 8 februarie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se bucură de atenţia unei persoane foarte speciale, la serviciu. Chiar dacă împărtăşiţi sentimente unul faţă de celălalt, indicat ar fi să păstraţi o atitudine uşor distantă atunci când sunteţi la muncă, altfel riscaţi să fiţi consideraţi de superiori lipsiţi de profesionalism. 

Horoscop 8 februarie 2020 Gemeni

Gemenii îşi fac deja planuri de vacanţă. Vorbiţi cu cei dragi, cu prietenii ori eprsoana iubită şi alegeţi o destinaţie inedită în acest an pentru concediu. Nu ar strica să creaţi o listă cu mai multe opţiuni pe baza căreia să alegeţi răspunsul favorit de toată lumea. Astfel veţi evita conflicte, discuţii sau supărări, căci paote nu toţi vor fi de acord cu alegerea voastră personală.

Horoscop 8 februarie 2020 Rac

Racii caută răspunsuri, dar s-ar putea să nu le găsească imediat. Dacă aveţi o problemă, ori vreţi să vorbiţi cu cineva, să vă descărcaţi, să cereţi un sfat, îndreptaţi-vă spre familie ori prieteni foarte apropiaţi. Evitaţi discuţiile cu cei de la serviciu, căci nu toată lumea este de încredere şi riscaţi ca secretul vostru să ajungă la urechea tuturor.

Horoscop 8 februarie 2020 Leu

Leul îşi pune astăzi în pericol reputaţia din cauza unei persoane foarte încăpăţânate, care te implică într-o situaţie greu de rezolvat. Această persoană este una foarte apropiată, care îţi cere susţinerea necondiţionată în privinţa unui proiect aşa zis infailibil. Rezultatul pare a fi unul extraordinar pe plan financiar, însă dacă nu este aşa cum se preconizează, atunci riscul de a pierde totul este enorm.

Horoscop 8 februarie 2020 Fecioară

Fecioara are câteva probleme destul de acute astăzi, pentru că cineva apropiat din viaţa ei trece prin câteva probleme destul solicitante în acest moment. Acest stres ar putea afecta personalitatea lor într-un mod negativ, aşa că depinde de tine să îi ţii moralul ridicat. Partea proastă este că fecioarele sunt foarte critice, deci va fi foarte dificil să treceţi peste aspectul logic al situaţiei şi să susţineţi un punct de vedere doar ca să nu răniţi sentimentele cuiva drag.

Horoscop 8 februarie 2020 Balanță

Balanţa explorează azi zone despre care știe puțin, spre nimic. Experimentează lucruri noi și vei deveni o persoană mai interesantă. Dacă o conversație te aruncă în probleme politice sau evenimente mondiale despre care nu știți nimic, nu vă panicaţi, dar schimbați subiectul. Nu te faci de râs dacă spui că nu ştii forte bine subiectul, în loc să te lansezi într-o conversaţie la finalul căreia toată lumea să concluzioneze că habar nu ai despre ce vorbeşti.

Horoscop 8 februarie 2020 Scorpion

Scorpionul se luptă azi cu nişte ipoteze privind starea situației financiare. Ar putea fi mai bine decât crezi, dar din nou, ar putea fi mai rău decât crezi. Înainte de a merge la cumpărături, verificați contul bancar pentru a vă asigura că știți unde stați, financiar vorbind. Dacă nu vă asigurați şi mergeţi pe supoziţii, s-ar putea să constataţi că un obiect foarte scump, pe care credeaţi că îl puteţi obţine fără probleme, vă bagă în datorii uriaşe, de care nu veţi putea scăpa o vreme.

Horoscop 8 februarie 2020 Săgetător

Săgetătorii se află într-o situaţie nu tocmai favorabilă. Nu te mai simţi în largul tău nici la muncă, nici în relaţia de cuplu. Drept urmare, astrele îţi recomandă să iei anumite decizii foarte importante pentru viaţa ta. un nou loc de muncă şi renunţarea la partenerul actual pot fi subiectele majore la care să te gândeşti serios în acest weekend. Conştiinţa te va ajuta să iei cele mai bune decizii. Un timp petrecut singuri îţi va fi de mare ajutor. 

Horoscop 8 februarie 2020 Capricorn

Capricornii sunt foarte nostagici şi cu capul în aer. Singurul gând care te va deranja, astăzi, este că luni vei începe o nou săptămână de muncă. Aveţi probleme cu un coleg de serviciu, iar o confruntare cu acesta îţi strică îţi strică starea de bine pe care o ai. Seara, o să primeşti veşti senzaţionale, legate de o călătorie pe care o aştepţi de foarte mult timp. Astăzi, este foarte posibil să întâlneşti o persoană specială. 

Horoscop 8 februarie 2020 Vărsător

Vărsătorii se vor simţi, astăzi, extraordinar. Faci tot ce îţi stă în putinţă ca să transmiţi şi celor din jur pozitivismul şi starea ta de bine. Eşti în centrul atenţiei şi asta nu face decât să te bucure. Acasă, este posibil să ai o o confruntare cu un membru al familiei sau cu partenerul de viaţă. Încearcă să împiedici această predicție prin tact şi diplomație.

Horoscop 8 februarie 2020 Pești

Astăzi, unii nativi ai zodiei Peşti primesc veşti care le schimbă viaţa la 180 de grade. O ofertă de job de nerefuzat sau o oportunitate incredibilă de a face bani. În plan personal, vei primi un cadou foarte scump din partea persoanei iubite. Horoscopul spune că a venit vremea recompenselor. O să primeşti atât cât ai oferit, de-a lungul timpului. Bunătatea ta va fi recompensată cu lucruri extraordinare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscop 8 februarie 2020. Puteri nebănuite şi planuri de vacanţă