Antena Meniu Search
x

Horoscop 8 ianuarie 2019. Despărțire de amant și intenții ascunse

Horoscop 8 ianuarie 2019. Remușcările duc la decizii curajoase și corecte în dragoste. Cei care și-au înșelat partenerul vor decide, în ceasul al 12-lea, să renunțe la persoana care aproape le-a distrus relația.

Horoscopul pentru toate zodiile
Horoscopul zilei de marți, 8 ianuarie 2018 - Observator

Horoscop 8 ianuarie 2019. Remușcările duc la decizii curajoase și corecte în dragoste. Cei care și-au înșelat partenerul vor decide, în ceasul al 12-lea, să renunțe la persoana care aproape le-a distrus relația. 

Vin vești bune și pe plan profesional. Unele zodii ar putea să-și găsească în cele din urmă locul de muncă pe care și-l doresc.

Horoscop 8 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii vor primi o ofertă spectaculoasă și cu totul neașteptată. Chiar dacă entuziasmul de moment va fi copleșitor, este important ca nativii din această zodie să se gândească de două ori înainte de a spune "da". Câteodată, dacă un lucru pare prea bun pentru a fi adevărat, probabil că la mijloc sunt intenții ascunse.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Berbec

Horoscop 8 ianuarie 2019 Taur

Taurii sunt în căutarea unui nou stil. Și nu doar vestimentar. Au dorința de a transforma modul în care sunt percepuți de către cei din jur, iar schimbările vor fi inclusiv de comportament. Unii nativii din această zodie vor merge până la a folosi trucuri psihologice pentru a se face remarcați, o atitudine care aduce rezultate doar pe termen scurt. Atenție mare la persoanele de sex opus care fac complimente cu această ocazie - ele sunt, de obicei, și cele care ar vrea să fie abordate.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Taur

Horoscop 8 ianuarie 2019 Gemeni

Gemenii sunt puși pe schimbări majore. Cei care simt că viața nu merge pe făgașul dorit se gândesc să renunțe la vicii, la unele persoane toxice și la atitudinea pesimistă. E important ca în acest proces familia să nu fie afectată. Sunt lucruri care țin de propriile greșeli și decizii neinspirate, cei dragi nu merită să sufere.

Citește și Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop 8 ianuarie 2019 Rac

Tot ce ai de făcut astăzi e să nu te implici în acţiuni care implică consum mare de energie. Riscul de a nu fi în cea mai bună formă fizică la începutul noului an e foarte ridicat. Aşa că cel mai bine e să ai grijă la moderaţie, bucurându-te de tot ce se întâmplă în jurul tău. E posibil ca în dragoste, sau în relaţiile de prietenie, să ai parte de evenimente plăcute.

Recomandare - Horoscop 2019 Rac

Horoscop 8 ianuarie 2019 Leu

Pentru unii Lei, astăzi va fi un tur de forţă. Fie vei avea probleme încă de dimineaţă, fie o ceartă în familie, fie doar vremea care-ţi strică starea de spirit. Dar sunt şanse ca a doua parte a zilei să compenseze startul ratat. Şi poate ai parte de o surpriză de la cineva aproape necunoscut, dar care te simpatizează.

Citește și Horoscop 2019 Leu

Horoscop 8 ianuarie 2019 Fecioară

E o zi perfectă pentru a-ţi pune la încercare partenerul. Poate că persoana căreia i-ai încredinţat inima ta nu va trece acest test, sau rezultatele testului te vor face să deschizi ochii asupra unor lucruri mai importante. E o şansă mare ca, dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, să găseşti ceva pe placul tău.

Recomandare - Horoscop 2019 Fecioară

Horoscop 8 ianuarie 2019 Balanţă

Astrele recomandă nativilor din Balanţă să aibă grijă de sănătatea lor. Există un risc ca astăzi să vă îmbolnăviţi dacă nu sunteţi atenţi la ceea ce mâncaţi sau dacă nu vă feriţi de viruşi. Este foarte important să urmaţi un tratament bazat pe ceai şi odihnă dacă vreţi să treceţi cu bine peste această perioadă. Puteţi să profitaţi de timpul liber pentru a vă face planuri pentru noul an sau să pur şi simplu să citiţi o carte.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Balanță

Horoscop 8 ianuarie 2019 Scorpion

Scorpionii sunt în pericol, astăzi, să intre în conflict cu un angajat al statului. Fie că este vorba despre un poliţist sau un angajat de la Taxe şi Impozite, trebuie să vă înarmaţi cu foarte multă răbdare. Nu de fiecare dată va ieşi exact cum vă doriţi, iar problema pe care treuie să o rezolvaţi va fi una de durată. Răbdarea şi o atitudine pozitivă vă va ajuta mai mult decât dacă vă enervaţi. Spre seară, există o şansă să aveţi un mare succes personal.

Vezi și - Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop 8 ianuarie 2019 Săgetător

Săgetătorii vor realiza, astăzi, că situaţia în care se află nu este una morală. Drept urmare, vor renunţa la o relaţie extraconjugală şi se vor concentra pe fericirea alături de persoana căreia i-au promis o viaţă împreună. Conştiinţa vă va ajuta să luaţi această decizie, de altfel corectă, pentru a nu fi implicaţi în scandaluri sau situaţii extreme. O plimbare sau un timp petrecut singuri va fi de ajutor şi vă va ajuta să vă calmaţi.

Ar fi interesant și Horoscop 2019 Săgetător

Horoscop 8 ianuarie 2019 Capricorn

Capricornii petrec această zi într-un mod ușor infantil. Veți fi, probabil, puțin deranjaţi de momentul în care sunteţi nevoiţi să începeţi o nouă săptămână de muncă. Nativii care au început deja munca sunt expuși riscului de a se confrunta cu o mică problemă la serviciu. Veşti senzaţionale ar putea să vă disturbe astăzi liniştea. Cineva din familie este îngrijorat, fie din cauza dumneavoastră, fie din cauza unei rude. 

Vezi și Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop 8 ianuarie 2019 Vărsător

Mulți Vărsători îşi vor petrece ziua printre străini. Probabil că veţi fi nevoiţi să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a face o impresie bună asupra lor. Este posibil ca atmosfera tensionată să facă lucrurile mai dificile. În plus, este de aşteptat o confruntare cu un membru al familiei sau cu partenerul de viaţă. Încercați să împiedicați această predicție prin tact şi diplomație.

Te-ar putea interesa și Horoscop 2019 Vărsător

Horoscop 8 ianuarie 2019 Pești

Peştii vor fi cuprinşi de nostalgii pe 8 ianuarie 2019. Puteți rezolva o problemă legată de o moştenire sau un nou mod de a face bani. În chestiuni personale, puteți vedea unele progrese. Dacă există o persoană pe care ați îngrijit-o multă vreme, a venit vremea unor recompense. Peştii care şi-au întemeiat o familie ar face bine să nu îşi preseze partenerii. Orice întrebare serioasă poate fi rezolvată mult mai rapid dacă vă înconjurați partenerul cu dragoste și afecțiune.

Pe același subiect - Horoscop 2019 Pești

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 8 ianuarie 2019. Despărțire de amant și intenții ascunse