Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 8 ianuarie 2021. Gemenii trebuie să fie azi atenţi la prieteni

Soarele face conjuncţie cu Jupiter, aşa că avem veşti bune. Suntem înclinaţi către excese, dar dacă reuşim să ne temperăm vom avea o zi excelentă.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 08.01.2021, 12:22

Vezi și
  • Leii ar trebui să evite conflictele, pentru că sunt foarte irascibili
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

BERBECII sunt tensionaţi din cauza familiei sau stresaţi de diverse apeluri, ceea ce înseamnă că veştile nu vor lipsi, fie ele plăcute sau nu.

Un secret al TAURILOR ar putea fi scos la lumină de cineva care nu are intenţe bune. Indiferent despre ce este vorba nu renunţaţi la calm, dar pregătiţi-vă de un conflict.

GEMENII trebuie să fie azi atenţi la prieteni. Unii dintre ei s-ar putea schimba, dar nu lăsaţi comportamentul celor din jur să vă strice planurile sau activităţiile.

Cineva le-ar putea cere azi RACILOR un împrumut. Nu daţi mulţi bani, pentru că nu îi veţi recupera, ba mai mult de atât se poate termina cu o ceartă.

LEII ar trebui să evite conflictele, pentru că sunt foarte irascibili. Există riscul să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta ulterior, aşa că măsuraţi-vă cuvintele.

Nativii FECIOARĂ au multă energie, ceea ce înseamnă că pot duce la bun sfârşit orice chestiuni legate de acte, de oameni ai legii sau de stat. În dragoste, însă, trebuie să clarificaţi anumite lucruri.

BALANŢELE trebuie să îşi pună ordine în gândurile. Fie că este vorba de o relaţie de iubire, de o mutare sau relocare, de job, apelaţi la un plan bine pus la punct.

SCORPIONILOR li se fac multe promisiuni pe care nu trebuie neapărat să le creadă. Însă este bine să lăsaţi lucrurile să vină natural.

SĂGETĂTORII îşi vor apăra azi punctul de vedere cu orice preţ. Ceea ce este excelent, dar nu uitaţi între timp să faceţi curăţenie în relaţiile voastre personale sau profesionale.

Dacă nativii CAPRICORN se plictisesc sau simt că nu evoluează, e momentul să pună punct. Deciziile radicale sunt foarte bine susţinute, atât timp cât şi acţionaţi, nu doar vă propuneţi.

VĂRSĂTORII sunt... îndrăgostiţi. Alături de persoana iubită prind curaj să facă tot ce îşi propun. Iar cei singuri se pot axa pe cumpărături, pentru că sunt sprijiniţi de astre pe acest plan.

Iar PEŞTILOR li se oferă un loc de muncă greu de refuzat. Vă merge foarte bine în carieră, aşa că profitaţi de această zi.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 8 ianuarie 2021. Gemenii trebuie să fie azi atenţi la prieteni