Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 februarie 2020. Gest puternic de iubire şi un cadou neaşteptat

Horoscop 9 februarie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului, mai ales în dragoste. Unii dintre voi îşi vor găsi sufletul pereche.

de Redactia Observator

la 08.02.2020, 13:51

Prezentatoarea Horoscopului, Rosse, în platoul Observator
Horoscopul zilei de 9 februarie 2020 - Observator.tv - Horoscop

Horoscop 9 februarie 2020. Astrologii au veşti bune pentru nativii zodiacului, mai ales în dragoste. Unii dintre voi îşi vor găsi sufletul pereche. 

Aveţi grijă în compania cui vă destăinuiţi. S-ar putea ca cineva să nu fie întocmai sincer cu voi. 

Horoscop 9 februarie 2020 Berbec

Nativii Berbec au şansa de a-şi îndeplini un vis, în această zi. Dacă vă doriţi un lucru munciţi, depuneţi efort, iar la final vă puteţi bucura de succesul binemeritat. În dragoste astrologii anunţă veşti bune, mai ales pentru nativii care nu au o relaţie stabilă, serioasă, mai exact pentru cei burlaci. Aveţi posibilitatea de a cunoaşte pe cineva special şi de a începe onouă frumoasă poveste de dragoste.

Horoscop 9 februarie 2020 Taur

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Dragi Tauri, vremea vă poate păcăli, indicat ar fi să fiţi pregătiţi, îmbrăcaţi-vă bine, consumaţi multe lichide şi evitaţi să staţi în locuri aglomerate. Seara vă puteţi relaxa în compania prietenilor.

Horoscop 9 februarie 2020 Gemeni

Gemenii îşi vor lua inima în dinţi şi îşi vor asuma sentimentele puternice faţă de o persoană. Spuneţi ceea ce gândiţi, vorbiţi despre iubirea pe care o purtaţi în suflet. S-ar putea ca sentimentele să fie reciproce şi astfel să începeţi o frumoasă poveste de dragoste. Astrologii anunţă veşti bune în afaceri, mai ales pentru cei care vor să îşi deschidă propria organizaţie.

Horoscop 9 februarie 2020 Rac

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au nevoie de o pauză. Eliminaţi stresul acumulat în ultima vreme la serviciu, pelcaţi câteva zile departe de agitaţia oraşului. Veţi simţi o schimbare majoră, vi se va îmbunătăţi comportamentul, starea de spirit. Veţi fi mult mai pozitivi.

Horoscop 9 februarie 2020 Leu

Leii se simt astăzi extrem de generoşi şi ar fi bine să vă purtaţi într-un mod adecvat. Nu vorbim neapărat despre partea financiară, cât mai ales despre timpul pe care sunteţi pregătiţi să-l acordaţi celor care au nevoie de atenţia voastră. Un sfat potrivit vă asigură un prieten pe viaţă, iar o investiţie cu măsură s-ar putea transforma într-un câştig deosebit pe termen îndelungat, dacă aveţi răbdare. Veţi fi răsplătiţi pe măsură, chiar dacă nu imediat.

Horoscop 9 februarie 2020 Fecioară

Fecioarele sunt învăluite de energie negativă provenită în special de la o persoană extrem de apropiată. Cel mai bine ar fi să puneţi relaţia pe "hold" şi să ţineţi persoana respectivă la o distanţă rezonabilă pentru a nu vă încurca cu stres inutil. Fecioarele au şi ele problemele lor aşa că nu e loc de o presiune în plus, mai ales că sănătatea nu este la un nivel optim în această perioadă a anului.

Horoscop 9 februarie 2020 Balanță

Balanţele ajung astăzi să exploreze teritorii necunoscute. Nu trebuie să intraţi în panică. Bazaţi-vă pe energia bună care vă caracterizează şi veţi trece cu bine peste momente mai puţin plăcute. S-ar putea să vi se ofere posibilitatea de a colabora cu colegi noi. Nu cunoaşteţi multe lucruri despre partenerii de discuţii, însă tot ce contează este să vă faceţi treaba şi în mod cert obiectivele personale vor fi îndeplinite.

Horoscop 9 februarie 2020 Scorpion

Pentru Scorpioni nu este ziua potrivită de a face afaceri sau investiţii. Nici măcar înţelegerile avute cu persoanele apropiate sau cu rudele nu vă avantajează. Legăturile emoţionale vă pot ajuta să întăriţi o relaţie sau chiar să puneţi bazele unei relaţii de dragoste, dar în mod cert nu vă pot oferi suport în luarea unor decizii potrivite din punct de vedere financiar. Trebuie să aşteptaţi o altă zi potrivită pentru investiţii, iar aceasta nu pare să fie departe.

Horoscop 9 februarie 2020 Săgetător

Săgetătorii au ocazia să facă diferenţa în viaţa cuiva apropiat, astăzi, şi nici nu vor fi obligaţi să se obosească prea tare pentru o asemenea situaţie. Nu trebuie să faceţi nimic special, simpla voastră prezenţă poate îmbunătăţi viaţa celor din jur. Fiecare discuţie în parte trebuie abordată cu inima, iar deschiderea voastră schimbă multe perspective. Nu uitaţi că, dacă puteţi crea o conexiune sentimentală, puteţi încuraja o schimbare pozitivă.

Horoscop 9 februarie 2020 Capricorn

Astăzi este foarte important să fiţi concişi. Nu aveţi timp de pierdut şi trebuie să daţi dovadă de eficienţă în încercarea de a îndeplini mai multe obiective. Dacă aveţi nevoie de ajutor, nu ezitaţi să îl cereţi, dar regula se aplică şi în acest caz. Nimeni nu are răbdare, dacă le oferiţi poveşti inutile consumatoare de timp. Dacă sunteţi refuzaţi, nu dezarmaţi. Măcar ştiţi cum stau lucrurile şi mergeţi mai departe în misiunea pe care o aveţi.

Horoscop 9 februarie 2020 Vărsător

Vărsătorii dau astăzi dovadă de multă creativitate şi ar trebui să-i excludă măcar temporar din viaţa lor pe cei care i-ar putea trage înapoi din încercarea de a crea lucruri măreţe. Nici măcar în sporturi de echipă nu este recomandat să vă implicaţi astăzi pentru că autoritatea de care daţi dovadă s-ar putea să deranjeze şi să vă aducă multe neplăceri mai ales că nu vă convine să staţi în umbra altor persoane.

Horoscop 9 februarie 2020 Pești

Mintea ascuţită îi ajută pe nativii Peşti să evite situaţiile dificile cu graţia unui balerin. Alţii s-ar simţi compleşiţi, însă Peştii sunt în mare formă. Poate veştile bune, primite una după alta, vă ajută să vă menţineţi optimismul pe întreg parcursul zilei. Încrederea în forţele proprii dă randament maxim în a doua parte a zilei, când ambiţia deosebită vă ajută să-i impresionaţi chiar şi pe cei care au avut dubii în şansele voastre de reuşită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 februarie 2020. Gest puternic de iubire şi un cadou neaşteptat