Antena Meniu Search
x

Horoscop 9 iulie 2021. Cei mai avantajați nativi pe plan financiar

Horoscop 9 iulie 2021. Sâmbătă este Lună Nouă, aşa că puteţi începe de-acum să faceţi lista cu obiectivele şi dorinţele voastre pentru ca de mâine deja să o puneţi în practică.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 12.07.2021, 08:44

Vezi și

Horoscop 9 iulie 2021 Berbec

BERBECII nu sunt avantajaţi pe plan financiar, pentru că investiţiile se pot dovedi nefolositoare. În plus, nu împrumutaţi azi bani, s-ar putea să nu îi mai primiţi înapoi. Dar sunteţi avntajataţi pe activităţile de echipă, spun astrele

Horoscop 9 iulie 2021 Taur

Prietenii s-ar putea să îi influenţeze negativ azi pe TAURI. Dar o femeie vă ajută într-un conflict sau vă dă sfaturi privind o situaţie delicată.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 9 iulie 2021 Gemeni

GEMENII se pot gândi serios la o mutare sau relocare. Iar la serviciu s-ar putea să aflaţi că s-a eliberat o funcţie pe care v-o doriţi.

Horoscop 9 iulie 2021 Rac

Nativii RAC trebuie să îşi urmeze instinctul. Dacă ascultaţi de prieteni, s-ar putea să pierdeţi bani. Sunteţi avantajaţi în carieră sau dacă trebuie să daţi examene.

Horoscop 9 iulie 2021 Leu

LEII au multe responsabilităţi de îndeplinit, iar şantajul emoţional din partea cuiva drag îi va destabiliza. Încercaţi să vă concentraţi pe job şi să vă detaşaţi de viaţa personală cât sunteţi la locul de muncă.

Horoscop 9 iulie 2021 Fecioară

La serviciu poate apărea un conflict în cazul FECIOARELOR. Dacă vă simţiţi folosiţi într-o situaţie, încercaţi să gândiţi o strategie prin care să contraatacaţi sau chiar să plecaţi de la acel job.

Horoscop 9 iulie 2021 Balanță

Şi BALANŢELE trebuie să fie ferme dacă o femeie încearcă să le controleze. Fie la job, fie în viaţa privată, alegeţi ce credeţi că este mai bine pentru voi.

Horoscop 9 iulie 2021 Scorpion

SCORPIONII vor controlaţi de emoţii, în schimb. Evitaţi să luaţi decizii majore sau să vorbiţi cu persoane importante.

Horoscop 9 iulie 2021 Săgetător

Nici SĂGETĂTORII nu sunt avantajaţi în comunicare, în special dacă vorbim de grupuri mari de oameni. Nu este înţelept să comentaţi sau să faceţi reproşuri dacă vreţi să evitaţi conflictele.

Horoscop 9 iulie 2021 Capricorn 

CAPRICORNII au foarte mult noroc şi vor scăpa ca prin urechile acului de o situaţie delicată. Recomandat ar fi să vă ascultaţi vocea interioară şi să faceţi ce simţiţi.

Horoscop 9 iulie 2021 Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR îşi pot căuta un loc de muncă, să înceapă o afacere sau să închirieze un spaţiu. Aveţi idei foarte bune pe care ar trebui să le notaţi pe hârtie şi să formulaţi strategii pentru materializarea lor.

Horoscop 9 iulie 2021 Pești

Iar PEŞTII tind să critice cam mult. Vreţi rezultate rapide, dar cei din jur au ritmul lor şi atunci aveţi nevoie de răbdare. Axaţi-vă pe bani şi pe casă, unde sunteţi cel mai bine aspectaţi.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop 9 iulie 2021. Cei mai avantajați nativi pe plan financiar