Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre bani şi carieră, 31 martie 2019

O propunere de afacere, de colaborare cu mari sanse de reusita ii poate astepta pe Berbeci. Sunt sfatuiti sa nu stea prea mult pe ganduri si sa spuna DA.

de Redactia Observator

la 31.03.2019, 12:25

Vezi și

O propunere de afacere, de colaborare cu mari sanse de reusita ii poate astepta pe Berbeci. Sunt sfatuiti sa nu stea prea mult pe ganduri si sa spuna DA.

Taurii trebuie sa se chinuie putin pentru a iesi din starea de amorteala in care au intrat, daca vor sa se mentina la inaltime in plan profesional.

Gemenii si-ar putea desocperi un nou hobby, care sa ii captiveze atat de tare incat sa se gandeasca tot mai serios sa faca o cariera din asta, sau macar sa se ocupe mult mai intens.

Racii sunt printre cei mai norocosi nativi in plan financiar astazi. Ar putea castiga un concurs, o suma foarte mare de bani ori sa afle o veste extraordinara legata de serviciu.

Si Leii sunt excelent la capitolul bani. Daca astrele continua sa ii favorizeze pe acest plan, se anunta o perioada extrem de fructuoasa.

Fecioarele aproape ca uita sa mai respire de cat de ocupate sunt. Chiar daca e duminica, ziua aceasta pentru ele e o continua alergatura, insa nu le va parea rau la sfarsitul zilei.

Nativii Balanţă nu sunt atat de harnici astazi, insa au noroc sa fie la locul de munca intr-un cerc de oameni foarte bine pregatiti si motivati, asa ca minusurile lor vor fi trecute cu vederea.

O informatie banala, aflata la o discutie la cafea le poate fi de maaare folos Scorpionilor in plan profesional, daca stiu cum sa foloseasca cele aflate in avantajul lor.

Săgetătorii se lupta sa castige bani din tot mai multe directii, pentru ca au mari planuri in lunile urmatoare, asa ca au nevoie de bani ca de aer pentru asta,

Capricornilor nu le arde astazi de munca, gasesc tot felul de scuze pentru a nu pune umarul la sarcini importante la serviciu sau in afaceri,

Nativii Vărsător sunt si ei printre preferatii astrelor la capitolul bani. Vanzarea unui bun, a unei masini, a unei case le aduce bani frumosi in cont.

Peştii, pe de alta parte sunt usor frustrati din cauza neajunsurilor, parca nu le-a mai suras de mult norocul in plan financiar, insa astrele spun ca vin zile mai bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre bani şi carieră, 31 martie 2019