Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani 30 martie 2019. Fecioarele își testează creativitatea

Berbecii ar putea avea sansa sa isi cumpere, in sfarsit, un produs foarte scump, pe care si l-au dorit mult. Poate fi vorba chiar de o masina.

de Redactia Observator

la 30.03.2019, 11:56

Vezi și

Berbecii ar putea avea sansa sa isi cumpere, in sfarsit, un produs foarte scump, pe care si l-au dorit mult. Poate fi vorba chiar de o masina.

Taurii, in schimb, sunt sfatuiti sa tina sub control cheltuielile, pentru ca au tot aruncat cu banii in ultimele zile.

O parte dintre natvii Gemeni sunt hotarati sa porneasca pe alt drum in cariera, insa, mare atentie, pentru unii, acesta ar putea ascunde lucruri neplacute.

Dragi nativi Rac, nimeni nu va face cu aceeasi pasiune ceea ce faceti voi pentru voi insiva, asa ca nu va lasati in baza nimanui.

Foarte bine la capitolul bani stau astazi Leii, dupa ce au avut o perioada de usoara cadere pe acest plan.

Fecioarele isi testeaza creativitatea si mare le-ar putea fi surpriza sa vada ca. iese ceva foarte interesant, lucru ce le da idei despre. o posibila reorientare in cariera.

Balanţele se chinuie sa impresioneze un sef la serviciu, insa. aptitudinile lor nu sunt la capacitate maxima, asa ca ar face mai bine sa isi ia cateva zile de pauza.

Nu este recomandat ca Scorpionii sa se angajeze astazi in achitionarea unor lucurri pentru casa, nu este o zi prielnica investitiilor.

Ultimul lucru de care ar vrea Săgetătorii sa auda astazi este munca. Insa, si asa, daca au de indeplinit sarcini, le vor duce la bun sfarsit pe toate.

Un coleg de nadejde le poate fi de ajutor intr-o mare incurcatura Capricornilor astazi, cineva care sa ii scape dintr-o situatie foarte delicata.

Lucurile revin la normal pentru Vărsători in plan profesional dupa o perioada putin tensionat intre ei si sefi sau partenerii de afaceri

Din dialog se nasc cele mai bune idei, asa ca nu evitati, dragi Peşti sa luati parte la evenimentele de la locul de munca, pentru ca v-ar prinde de minune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani 30 martie 2019. Fecioarele își testează creativitatea