Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018. Cine n-are noroc la bani, are în iubire!

Horoscopul dragostei 26 octombrie 2018. Cine n-are noroc la bani, are în iubire! Cel puţin asta se întâmplă azi cu Peştii şi Fecioarele, care vor avea o zi plină de armonie în viaţa de cuplu

Vezi și

Horoscopul dragostei 26 octombrie 2018. Cine n-are noroc la bani, are în iubire!

Cel puţin asta se întâmplă azi cu Peştii şi Fecioarele, care vor avea o zi plină de armonie în viaţa de cuplu.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Scorpion

SCORPIONII atrag astăzi persoanele de sex opus ca un magnet. Sunt conştienţi de asta şi ar putea profita puţin de avantaje.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Săgetător

SĂGETĂTORII visează la o schimbare în viaţa de cuplu. Par că nu îşi mai găsesc locul în relaţia pe care o au şi îşi iau un moment de pauză, pentru a se gândi la ce îşi doresc.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Capricorn

Nativii CAPRICORN vor mai degrabă să îşi petreacă ziua de unii singuri. Refuză invitaţiile sau orice alte propuneri şi îşi acordă un moment de respiro.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Vărsător

VĂRSĂTORII ar putea fi nevoiţi să facă un compromis dacă vor să restabilească armonia în cuplu. Lucruriile nu mai sunt la fel ca odinioară şi nu ştiu de unde să înceapă să le repare.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Pești

PEŞTII se dedică trup şi suflet partenerului astăzi. Pun foarte mult accent pe relaţia amoroasă şi nu ezită deloc să îşi arate dragostea.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Berbec

BERBECII pot avea o zi reuşită, în care să se bucure de momente frumoase alături de persoana iubită. Pot planifica chiar o escapadă cu aceasta, departe de haosul oraşului.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Taur

TAURII s-au cam săturat de vorbe goale din partea partenerului. Pun piciorul în prag şi vor să li se arate sentimentele prin fapte.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Gemeni

GEMENII se trezesc cu faţa la cearşaf şi par că aşteaptă în orice clipă să fie provocaţi de cei de acasă, pentru a-şi descărca nervii pe cineva.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Rac

RACII se simt astăzi mici vedete. Au parte de atenţie şi afecţiune, şi nu numai din partea persoanei iubite.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Leu

Familia este pe primul loc astăzi pentru LEI. Decid să acorde apropiaţilor mai mult timp decât de obicei, pentru a restabili nişte legături care s-au cam destrămat.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Fecioară

Veşti bune pentru nativii FECIOARĂ în plan sentimental. Astrele prevăd o noutate în viaţa de cuplu. Fie ei sunt cei care dau vestea, fie află ceva care îi va bucura enorm.

Horoscop dragoste 26 octombrie 2018 Balanță

O invitaţie în oraş sau într-o vacanţă pentru BALANŢE. Sunt sfătuite să nu zică nu şi să meargă, pentru că au toate şansele să cunoscă o persoană foarte interesantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Horoscop » Horoscop dragoste 26 octombrie 2018. Cine n-are noroc la bani, are în iubire!