Antena Meniu Search
x

Horoscop mai 2023. Zodia care va avea parte de o perioadă excelentă alături de partener

Horoscop mai 2023. Află care sunt previziunile astrelor pentru zodia ta în luna mai. 

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 15:50

Horoscop mai 2023. Zodia care va avea parte de o perioadă excelentă alături de partener
Horoscop mai 2023. Zodia care va avea parte de o perioadă excelentă alături de partener - Shutterstock

Horoscop Berbec mai 2023

Luna mai începe cu retrogradarea lui Pluton în data de 1 care aduce restructurarea mediului social, apoi, pe 5 Eclipsa de Lună anunță o mini-criză financiară. Pe 15 mai lucrurile devin mai clare deoarece Mercur încheie retrogradarea, iar pe 16 mai Jupiter trece în Taur activând sectorul banilor într-un mod favorabil. Pe data de 19 mai are loc Luna Nouă în Taur și ai putea avea o promovare sau o sumă de bani în plus, iar a doua zi Soarele trece în Gemeni și favorizează relațiilor sociale, iar Marte în Leu activează pasiunea.

Horoscop bani Berbec mai 2023

Planetele încep să se mute în sectorul Taurului ceea ce pentru tine înseamnă activarea domeniului financiar din astrograma ta. Una dintre cele mai importante momente este finalizarea retrogradării lui Mercur, urmată de intrarea lui Jupiter. Aceste lucruri pot însemna că o anumită perioadă dificilă ia final, iar acum lucrurile încep să funcționeze mai bine și să câștigi mai mulți bani. Poate fi inclusiv o promovare.

Pe acelaşi subiect

Horoscop dragoste Berbec mai 2023

Retrogradarea lui Pluton în sectorul social te ajută să te concentrezi pe ceea ce contează, nu neapărat pe imagine și aparență, din acest motiv cercul tău se prieteni se poate modifica. Marte care ajunge în casa iubirii dezvoltă pasiunea, iar dacă ești singur se pare că simți nevoia să interacționezi cu cât mai multă lume. Dacă ești într-o relație folosește acest moment pentru a revitaliza legătura dintre voi.

Horoscop Taur mai 2023

Retrogradarea lui Pluton din prima zi a lunii mai predispune la modificări profesionale puternice, iar Eclipsa de Lună din 5 atrage atenția la conflictele din relație. Pe 15 Mercur încheie retrogradarea în zodia ta și te eliberează de blocaje, iar pe 16 Jupiter, marele benefic, ajunge în zodia ta aducând noroc, speranță și bunăstare. În acest context Luna Nouă din 19 mai este excelentă pentru a începe o nouă etapă a vieții tale. Pe 20 Marte trece în Leu și poate crea conflicte în cadrul familiei, iar Soarele ajunge în Gemeni de unde luminează finanțele.

Horoscop bani Taur mai 2023

Retrogradarea lui Pluton este un proces de lungă durată dar vei observa că modificările sunt profunde. Poate efectele nu se văd ar e important să știi că acțiunile tale de acum vor avea efecte mult timp. Dacă vrei să iei decizii majore alocă timp pregătirilor. Soarele care ajunge spre finalul lunii în casa banilor te poate ajuta să îți mai domolești frustrările și să vezi noi posibilități de câștig.

Horoscop dragoste Taur mai 2023

Eclipsa de Lună de la începutul lunii poate fi destul de provocatoarea deoarece se petrece în casa relațiilor. Este important să accepți diferența de opinii între tine și partener deoarece ai tendința de a deveni rigid. Gelozia este unul dintre lucrurile care generează cele mai multe discuții. Lucrurile se mai relaxează pe măsură ce planete ajung pe teritoriul zodiei tale. Nu lăsa nesiguranțele să îți afecteze relația.

Horoscop Gemeni mai 2023

Luna mai debutează cu Pluton retrograd încă din data de 1 care îți poate da peste cap convingerile. Eclipsa de Lună din 5 atrage atenția asupra sănătății și rutinei tale. Din fericire Mercur încheie retrogradarea în 15 mai iar o parte din anxietatea ta generală dispare. Jupiter care ajunge pe 16 mai în Taur te ajută să vezi mai bine soluții neașteptate, iar Luna Nouă din 19 aduce rezolvarea unor probleme care te frământă. Pe 20 Marte trece în Leu îți recapeți mare parte din energia consumată.

Horoscop bani Gemeni mai 2023

Eclipsa de Lună atrage atenția că te-ai epuizat destul de mult în ultima perioadă, alimentația nu a fost corespunzătoarea, iar odihna insuficientă. Este momentul să schimbi aceste lucruri și să investești mai mult în starea ta de sănătate. O vizită medicală este indicată pentru a preveni dificultăți. Investește bani într-o rutină care să te ajute pe termen lung să dai cel mai bun randament.

Horoscop dragoste Gemeni mai 2023

În această lună se pare că planetele activează casa psihicului, începând cu Mercur care încheie retrogradarea și se poate ajuta să realizezi anumite tipare de funcționare. Iar apoi Jupiter și Luna Nouă pot însemna un nou început în viața ta emoțională, într-o versiune mai bună decât cea anterioară în care erai măcinat de frică și anxietate iar relațiile se finalizau mai repede decât ai fi dorit.

Citeşte şi: Horoscop 1 mai 2023. Zodia care luptă pentru iubire. Îşi va duce relaţia la un alt nivel

Horoscop Rac mai 2023

Pluton începe să retrogradeze de pe 1 mai organizând banii și proprietățile pe care le ai la comun, iar Eclipsa de Lună din 5 îți modifică interesele. Pe 15 Mercur încheie retrogradarea și favorizează socializarea, iar pe 16 Jupiter trece în Taur de unde aduce beneficii prin intermediul cercului social. Luna Nouă din 19 mai descrie o întâlnire cu o persoană importantă, iar a doua zi Marte ajunge în Leu unde te motivează să câștigi mai mult, iar Soarele din Gemeni îți conduce atenția și spre odihnă.

Horoscop bani Rac mai 2023

Retrogradarea lui Pluton aduce o perioadă destul de dificilă în care bunurile avute în comun cu ceilalți trebuie organizate astfel încât să existe o segmentare corectă. Astfel, încât bună parte din luna mai te vei concentra pe împărțirea proprietăților sau a altor aspecte financiare. Marte care ajunge în casa banilor poate grăbi acest proces pentru că îți aduce motivație și energie.

Horoscop dragoste Rac mai 2023

Eclipsa de Lună de la începutul lunii te poate dezorienta. Mai ales dacă te afli la începutul unei relații ai putea realiza destul de rapid că nu este tocmai ceea ce ai crezut tu. În cazul în care te afli într-o relație de lungă durată se pare că interesele și obiectivele tale nu sunt similare cu ale partenerului. Este important să acorzi timp de discuții și să nu reacționezi impulsiv, deoarece există un mare risc pentru resentimente ulterioare.

Horoscop Leu mai 2023

Retrogradarea lui Pluton începe de la începutul lunii aducând modificări importante în dinamica de cuplu. Eclipsa de Lună din 5 ar putea duce vești nu tocmai plăcute din familie. Pe 15 mai Mercur încheie mersul retrograd iar situațiile de la muncă se mai relaxează. A doua zi Jupiter ajunge în Taur, urmat de Luna Nouă din 10 mai care favorizează promovarea profesională. Pe 20 mai Marte trece în zodia ta și îți oferă energie și optimism, iar Soarele din Gemeni îți extinde cercul social.

Horoscop bani Leu mai 2023

Luna mai este importantă pentru carieră, începând cu Mercur care nu mai este retrograd și te ajută să organizezi mai bine lucrurile. Este posibil ca ceea ce ai făcut în timpul retrogradării să fi soluții temporare, dar acum ajungi la o anumită stabilitate. Jupiter și Luna Nouă îți pot aduce un nou titlu sau o nouă poziție în companie. Deși eforturile tale sunt mari efectele, dar și responsabilitățile vor fi pe măsură.

Horoscop dragoste Leu mai 2023

Retrogradarea lui Pluton este un proces profund de reorganizare a sentimentelor dar mai ales a modului de relaționare. Poți să experimentezi această perioadă ca pe o formă de maturizare relațională, pot exista planuri și angajamente importante împreună cu partenerul care nu fac decât să confirme compatibilitatea și posibilitatea voastră de a evolua împreună.

Horoscop Fecioară mai 2023

Pluton retrogradează de pe data de 1 mai și atrage atenția asupra comportamentelor tale nesănătoase. Pe 5 are loc Eclipsa de Lună care aduce dificultăți în comunicare. Mercur își încheie retrogradarea pe 15 și îți oferă o perspectivă mai clară, a doua zi Jupiter ajunge în Taur și poți primi ești din străinătatea sau poți călători. Luna Nouă din 19 mai poate aduce chiar o oportunitate în afara țării. Pe 20 Marte trece în Leu și te scoate din starea de letargie, iar Soarele din Gemeni aduce promisiuni bune pentru job.

Horoscop bani Fecioară mai 2023

Deoarece Pluton retrogradează în casa muncii s-ar putea să observi că mediul în care lucrezi nu îți este prielnic și din acest motiv să încerci să schimbi locul de muncă. Frustrările tale pot fi multiple, mai ales efectele negative asupra sănătății. Vești mai bune vin când Jupiter și Luna Nouă din casa idealurilor te ajută să accesezi oportunități de muncă dar la o distanță mai mare decât ai fi preferat.

Horoscop dragoste Fecioară mai 2023

Luna mai nu descrie foarte multe aspecte care se impacteze aceste domeniu, cu toate acestea Eclipsa de Lună poate aduce dificultăți în comunicare care să influențeze negativ modul în care relaționezi cu oamenii. Ai tendința de a fi agresiv și răzbunător din cauza frustrărilor generale. Totuși lucrurile se mai relaxează când Mercur încheie retrogradarea și te ajută să găsesc un nou scop.

Citeşte şi: Horoscop săptămâna 1-7 mai 2023. Zodiile care vor avea parte de schimbări majore pe plan profesional și sentimental

Horoscop Balanţă mai 2023

Începutul lunii aduce retrogradarea lui Pluton ce modifică interesele pe termen lung, iar Eclipsa de Lună din 5 mai te poate afecta printr-o pierdere financiară. Din fericire pe 15 mai Mercur încheie retrogradarea și te ajută să recuperezi o parte din prejudiciu, iar pe 16 Jupiter trece în Taur, urmat de Luna Nouă din 19 care îți pot aduce mai multe resursele decât ai avut inițial. Pe 20 Marte ajunge în Leu și activează sectorul relațiilor sociale, iar Soarele din Gemeni crește nivelul de motivație și energie.

Horoscop bani Balanţă mai 2023

Deși Eclipsa de Lună ar putea aduce o criză financiară, se pare că pierzi o sumă de bani în diverse circumstanțe, dar se pare că vrei recupera cel puțin o parte când Mercur finalizează retrogradarea. Jupiter și Luna Nouă pot aduce resurse financiare suplimentare, mai ales dacă vrei să accesezi un credit sau orice altă formă de finanțare. Este important totuși să stabilești foarte bine condițiile de rambursare.

Horoscop dragoste Balanţă mai 2023

Retrogradarea lui Pluton este un proces care se petrece subtil, cu efecte mai ales spre finalul tranzitului. Prin urmare vei observa o modificare de intereselor și tipologiilor. Dacă altă dată erai atras de un anumit tip de persoane poți observa cum atenția ta caută mai degrabă caracteristici mature și stabile care să fie în concordanță cu ideea ta de relație. Poți părea mofturos, dar este vorba mai mult despre pragmatism.

Horoscop Scorpion mai 2023

Începând cu luna mai Pluton retrogradează și restructurează relațiile de familie. Pe 5 mai Eclipsa de Lună poate aduce o criză de identitate. Mercur își încheie retrogradarea pe 15 mai și readuce pacea în relațiile amoroase, iar pe 16 Jupiter trece în Taur de unde aduce o perioadă excelentă sentimental. Luna Nouă din 19 impactează același domeniu și poți avea un eveniment important alături de partener. Marte ajunge pe 20 în Leu și multă agitație la locul de muncă, iar Soarele din Gemeni crește pasiunea.

Horoscop bani Scorpion mai 2023

Pluton retrograd poate aduce discuții în familie despre moștenire și proprietăți comune care ar trebui să își găsească o rezolvarea până la finalul acestei perioade. Marte care ajunge în sectorul profesional la finalul lunii anunță începutul unei perioade intense la locul de muncă, atât prin numărul de sarcini, cât și prin complexitate. Atenție la tendința de agresivitate în cadrul relațiilor profesionale.

Horoscop dragoste Scorpion mai 2023

Luna mai are o importanță deosebită pentru relațiile tale. Începând cu Mercur care nu mai este retrograd și facilitează comunicarea, urmat de Jupiter care este planeta norocului. Vei experimenta o perioadă excelentă alături de partener, iar Luna Nouă vă poate aduce vești care să vă consolideze relația: căsătorie, prezența unei sarcini, achiziționarea unei locuințe și alte asemenea.

Horoscop Săgetător mai 2023

Retrogradarea lui Pluton începe cu 1 mai și s-ar putea să îți modifice modul de comunicare. Eclipsa de Lună din 5 este posibil să îți activeze anumite temeri din trecut. Mercur încheie retrogradarea pe 15 mai și îmbunătățește mediul de lucru, iar din 16 mai Jupiter trece în Taur unde aduce beneficiile eforturilor tale. Luna Nouă din 19 poate aduce un ajutor la job, iar pe 20 Marte trece în Leu unde te face mai motivat să îți exerciți activitatea. Soarele din Gemeni activează domeniul relațiilor emoționale.

Horoscop bani Săgetător mai 2023

Casa muncii primește multă influență în această lună, poate nu discutăm efectiv despre bani dar este important ceea ce lucrezi acum. Mercur te ajută să nu mai ai dificultățile în rezolvarea sarcinilor, iar Jupiter este posibil să îți aducă o poziție de coordonare. Cu siguranță Luna Nouă aduce un nou membru în echipă sau un proiect nou unde este necesară expertiza ta din perioada retrogradării lui Mercur.

Citeşte şi: Horoscop 2 mai 2023. Zodiile care își doresc să ajungă pe culmi înalte

Horoscop Capricorn mai 2023

Pluton retrogradează din 1 mai și este posibil să îți reducă resursele financiare. Eclipsa de Lună din poate exclude din cercul de prieteni anumite persoane. Pe 15 Mercur încheie perioada de retrogradare și favorizează planul emoțional, iar pe 16 Jupiter trece în Taur unde poate aduce începutul unei noi relații. Luna Nouă din 19 care se petrece în același sector crește posibilitățile. Pe 20 mai Marte ajunge în Leu de unde crește pasiunea și intensitatea sentimentelor, iar Soarele din Gemeni aduce noroc la locul de muncă.

Horoscop bani Capricorn mai 2023

Pluton prin retrogradarea sa începe un proces de fragmentare a bugetului tău. Este absolut necesar să existe un fond de rezervă pentru orice situații neprevăzute. Organizarea banilor este importantă pentru a nu avea dificultăți ulterioare. Fie că iei un credit care necesită programarea mișcărilor financiare din viața ta fie că există alt motiv este necesar să acorzi atenție unei bune gestionări.

Horoscop dragoste Capricorn mai 2023

Pentru că Mercur a încetat retrogradarea ai impresia că lucrurile mai bine în relații, mai ales că încercările tale anterioare nu au funcționat. Jupiter prezent în casa sentimentelor te poate face mai jovial și optimist, iar Luna Nouă arată posibilitatea unei întâlniri importante cu o persoană care are potențial pentru poziția de partener. Iar Marte crește intensitatea trăirilor tale în următoare perioadă.

Horoscop Vărsător mai 2023

Din 1 mai Pluton retrogradează în propria zodie și este posibil să îți inducă o stare reflectivă foarte puternică. Eclipsa de Lună ar putea să zguduie domeniul profesional. Mercur își încheie retrogradarea pe 15 și atenuează conflictele din relația cu familia, iar pe 16 Jupiter trece în Taur de unde începe să formeze chiar bune relații în context familial. Luna Nouă din 19 poate să aducă o veste care să vă unească chiar mai mult. Marte ajunge pe 20 în Leu și activează și domeniul relațiilor, iar Soarele Gemeni crește motivația.

Horoscop bani Vărsător mai 2023

Pluton în retrogradarea în zodia ta poate fi inconfortabil deoarece trezește nemulțumiri cu privire la performanțele tale. Inclusiv aspectul financiar s-ar putea să nu fie suficient. Frustrările sunt bazate mai mult pe idealuri și dorințe ale tale nu pe aspecte concrete. Încearcă să îți setezi limitele într-un mod realist și să nu te afunzi într-o stare de melancolie pentru ceva ce nu ai avut niciodată.

Horoscop dragoste Vărsător mai 2023

Finalul lunii aduce aspecte care se concentrează pe nivelul tău de prezență în relații. Marte te ajută să avansezi foarte repede, mai ales dacă ești la începutul unei relații. Dacă deja te afli într-o relație se pare că sentimentele voastre capătă intensitate și astfel găsiți o formă de stabilitate. Pentru că Soarele ajunge în casa sentimentelor există o satisfacție în cadrul relației care o face un punct de sprijin.

Horoscop Peşti mai 2023

Luna mai începe cu Pluton care retrogradează din 1 și îți poate aduce o stare de confuzie asupra propriei persoane. Eclipsa de Lună din 5 ar putea să fie atât de puternică încât să îți schimbe modul de a percepe viața. Din 15 mai Mercur încheie retrogradarea și comunicarea devine mai eficientă, iar Jupiter ajunge pe 16 în Taur de unde poate să aducă o serie de călătorii. Luna Nouă din 19 pare că aduce o veste de la cineva îndepărtat, iar pe 20 Marte ajunge în Leu aglomerând sarcinile de la locul de muncă.

Horoscop bani Peşti mai 2023

Marte care trece pe 20 mai în Leu, iar Soarele trece în aceeași zi în Gemeni activează casa muncii și a familiei. Pe de o parte este posibil să ai foarte mult de lucru începând cu finalul lunii, dar și relațiile de la locul de muncă pot căpăta un ton ostil din cauza volumului mare de muncă. Se pare totuși că familia este un punct de sprijin la care poți apela în momentul în care este necesar să petreci mai mult timp la job.

Horoscop dragoste Peşti mai 2023

Cu retrogradarea lui Pluton în casa psihicului îți este destul de greu să discriminezi sentimentele. Această confuzie te va determina să te retragi din interacțiunea cu ceilalți și să păstrezi anumite limite. Dacă ești într-o relație este posibil ca această stare confuză să provoace temeri și nesiguranțe în partener din cauza faptului că reperele tale nu mai sunt atât de stabile ca în trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop mai 2023. Zodia care va avea parte de o perioadă excelentă alături de partener