Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 februarie 2021. Discuţii aprinse cu persoana iubită

Horoscop 15 - 21 februarie 2021. Astrologii vin cu surprize frumoase şi anunţă schimbări importante pentru unii nativi ai zodiacului.

de Redactia Observator

la 12.02.2021 , 11:43

Horoscop săptămânal prezentat de Observator Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 februarie 2021 - iStock | Getty Images
  • Nativii Gemeni încep săptămâna cu o veste importantă din partea familiei
  • Peştii primesc o lecţie importantă de la un prieten

Horoscop săptămâna 15 - 21 februarie 2021 Berbec

Pentru Berbeci, săptămâna începe cu o promisiune. Luni veți fi nevoiți să îndepliniți dorința unei rude sau a unui prieten de a oferi ajutor într-o problemă sensibilă.

Marți și Miercuri ați putea pune la punct planurile pentru o viitoare călătorie, fie ea în scop profesional, fie romantic. Gândiți-vă bine dacă alegerea făcută este potrivită, în caz contrar s-ar putea să fiți constant îmbufnați.

Articolul continuă după reclamă

Joi și Vineri sunt zile bune pentru a termina un proiect foarte important la serviciu, căci s-ar putea să vă propulseze din punct de vedere profesional. Dacă totul merge așa cum ați stabilit, iar șefii vor fi mai mult decât mulțumiți, atunci sunt șanse mari să primiți o mărire de salariu.

În weekend ar trebui să vă relaxați, astrologii vă recomandă multă odihnă. Evitați activitățile istovitoare și stați departe de conflicte.

Horoscop săptămâna 15 - 21 februarie 2021 Taur

Cei aflați sub semnul zodiacal al Taurului trebuie să-și asculte vocea inimii, începând cu această săptămână.

Dacă ați cunoscut recent pe cineva interesant și ați descoperit că aveti multe în comun, luni și marți sunt zile bune pentru a face mici pași în cazul în care vreți să o cuceriți. Organizați o cina romantică spre finalul săptămânii și lansați invitația.

Miercuri s-ar putea să vorbiți cu o rudă îndepărtată despre planurile voastre de viitor și v-ar putea surprinde cu anunțul primirii unei moșteniri.

Joi și Vineri discutați cu un prieten bun despre această nouă cucerire pentru a vă da seama dacă este un lucru doar de moment ori ați putea să vă întemeiați chiar și o familie.

În weekend puneți în aplicare cina romantică, petreceți timp împreună, dar fiți atenți, dacă nu aveți gânduri serioase atunci nu pierdeți timpul!

Horoscop săptămâna 15 - 21 februarie 2021 Gemeni

Nativii Gemeni încep săptămâna cu o veste importantă din partea familiei. Ascultați spusele acestora căci noile știri s-ar putea să vă schimbe viața.

Luni și Marți nu băgați în seamă răutățile celor din jur, mai ales dacă decideți să ieșiți din zona de confort cu o schimbare completă. Aveți curajul de a ieși în lume așa cum vă simțiți bine și nu luați în seamă părerile rău intenționate.

Miercuri, Joi și Vineri ați putea să purtați mai multe discuții serioase la locul de muncă. Fie veți vorbi cu superiorii, fie cu cei din echipa voastră, însă este foarte important să nu vă aventurați în discuții care nu vă fac cinste și în conflicte care nici nu vă implică în mod direct.

Weekendul este petrecut alături de persoana iubită, într-un cadru de poveste. Ați putea pleca inclusiv într-o scurtă vacanță romantică.

Horoscop săptămâna 15 - 21 februarie 2021 Rac

Cei născuţi sub semnul Racului sunt pregătiţi în această săptămână pentru a lupta ca să obţină în final ceea ce îşi doresc. Dacă aveţi sentimente puternice pentru o anumită persoană, atunci ziua de Luni este perfectă pentru a vă deschide inima şi a vorbi despre lucrurile care ard în interiorul vostru. 

Marţi şi Miercuri s-ar putea să intraţi în posesia unor informaţii importante, dar folosite ar putea face rău voit cuiva din grupul vostru de prieteni. Purtaţi o discuţie deschisă cu cei care ştiu adevărul şi încercaţi să reinstauraţi pacea.

Joi şi Vineri gândiţi-vă la viitor şi la planurile pe care vă doriţi să le puneţi în aplicare curând. Cereţi sfaturi de la cei în care aveţi încredere, dar s-ar putea să acţionaţi oricum pe baza impulsului. Important este să nu aveţi porniri exagerate. 

În weekend staţi acasă, în compania persoanei iubite. Beţi un ceai sau o ciocolată caldă, uitaţi-vă la un film frumos sau jucaţi rummy. Poate fi un răgaz de linişte, vă puteţi relaxa şi vă puteţi reîncărca bateriile pentru o nouă săptămână de muncă. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 februarie 2021 Leu

A face o impresie bună este o preocupare esențială a leilor începând de luni. Aveţi însă grijă să nu păreţi aroganţi. Este un echilibru delicat, iar linia pare să fie extrem de subţire. Ar fi păcat ca oamenii să îşi facă o impresie greşită despre voi. O modalitate de a atinge acest echilibru este să cereţi sfatul cuiva din exterior, un om în expertiza căruia să aveţi încredere, desigur. 

Până miercuri, se vor crea diverse ocazii să ajutaţi un prieten. Cineva drag are o perioadă mai dificilă şi nu îşi găseşte calea spre linişte cu uşurinţă. Îl poţi invita la o cină în oraş, pentru a mai destinde atmosfera. 

Și joi și vineri, fii pe modul de ascultare. Nu pare neapărat un final de săptămână care să fie în avantajul tău pentru a te expune. Chiar dacă ai un tonus bun şi pare că ai multe de povestit, mai bine stai mai retras şi analizează ce auzi. Totul culmină cu un weekend în care cineva chiar va încerca să te provoace, dar dacă reuşeşti să îţi echilibrezi gândurile, nu o să cazi în capcană. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 februarie 2021 Fecioară

Un weekend minunat duce la o zi de luni romantică. Dacă ești singur, s-ar putea schimba acest lucru. Puteți întâlni chiar și pe cineva prin intermediul locului de muncă. Starea de bine pe care o aveți luni duce la dorința de a vă organiza parcă altfel viața, marți. Însă, în timp ce vă distrați, doriți să aveți o casă curată. Observați modul în care rutina dumneavoastră se schimbă subtil atunci când vă simțiți bine. 

Miercuri o să fie apogeul bunăstării. Fluturaşii plutesc în stomac şi nu vă stă deloc gândul la muncă. Tot ce vreţi este să experimentaţi şi să vă bucuraţi de senzaţia de îndrăgosteală. Pentru cei care formează deja un cuplu se întrevede armonie între parteneri şi stabilirea obiectivelor pe termen lung.

Joi și vineri nu trebuie să te simţi frustrat dacă oamenii se mișcă într-un alt ritm decât tine. Diferenţele sunt cele care ne fac să fim unici. Finalul de săptămână o să te găsească extrem de motivat şi plin de speranţă. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 februarie 2021 Balanţă

Duminică, 14 februarie, Mercur retrograd în Vărsător, în casa ta de asumare a riscurilor, făcând o conjuncție cu Jupiter, planeta norocului, vă îndeamnă ca luni să vă asumați un risc mare în interes romantic. Este bine să vorbești despre relația ta cu oameni care te sprijină. 

Astrele s-au aliniat pentru a vă oferi noroc în dragoste. Venus, planeta iubirii, se aliniază cu Nodul Nord, care vă stăpânește calea vieții. Ai putea întâlni pe cineva care ar putea juca un rol major în viitorul tău. Sau poți reaprinde dragostea în cuplu, să vorbești despre viitor și despre obiective. 

Săptămâna continuă și de miercuri ar putea exista o perturbare a fluxului financiar, în special în ceea ce priveşte fondurile provenite dintr-o afacere sau o sursă de venit pasivă. Dar această perturbare vă poate ajuta să vă întăriți fundația financiară pentru viitor. Uitați-vă unde puteți reduce cheltuielile. Weekendul vă prinde cu gândul la modalitatea optimă de a elimina vulnerabilităţile. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 februarie 2021 Scorpion

Oamenii se adună în jurul tău și îți oferă sprijin. Mercur este retrograd în Vărsător, în casa ta și a familiei, formând o conjuncție cu Jupiter. Astfel că te poate inunda o serie de sentimente pozitive în legătură cu ideea de acasă. 

Venus, planeta iubirii și a dorinței, este într-o legătură armonioasă cu energia căii voastre de viață. Acesta este un moment bun pentru a vorbi cu partenerul despre viitor. Dacă sunteți în căutarea iubirii, acesta este un moment excelent pentru a ajunge la cineva nou sau pentru a face cu ochiul cuiva la care visaţi de ceva vreme. 

De la mijlocul săptămânii este posibil să aveți nevoie să schimbați un principiu de bază al vieții voastre. S-ar putea să trebuiască să renunțați la un model familial sau să vă eliberați de așteptările părinților. Poate chiar să luați în considerare o schimbare radicală a dietei alimentare. Spre finalul săptămânii vă eliberați de blocaje și de limitări. 

Horoscop 15 – 21 februarie 2021 Săgetător

Modul în care privești lucrurile este unic, iar cei din jurul vostru apreciază perspectiva originală. Spuneți lucrurilor pe nume, lucru care nu vă aduce neapărat simpatia celor care nu știu că aveți intenții bune. 

Luni este o zi dedicată familiei și relaxării. Cei dragi sunt o prioritate pentru voi și nu lăsați pe nimeni și nimic să vă strice armonia căminului. 

Marți, lucrurile devin tensionate la locul de muncă, dar în urma unor discuții sincere, situația se rezolvă. Miercuri și joi aveți avea parte de agitație atât la job cât și acasă. Aveți multe de făcut și simțiți că nimeni nu vă ajută. Nu ar strica să cereți voi ajutorul cuiva, altfel nimeni nu va ști prin ce treceți. 

Vineri, totul pare a se rezolva de la sine. Încercați să nu vă mai agitați fără rost. Weekendul vă prinde la cumpărături și nu ezitați să vă răsfățați cu o masă la restaurant, alături de persoana iubită. 

Horoscop 15 – 21 februarie 2021 Capricorn

Capricornii sunt starurile acestei săptămâni. La locul de muncă aveți un fler pentru a rezolva dilemele colegilor, lucru extrem de apreciat de șefii care vă văd deja ca pe un egal de-al lor. Atenție totuși să nu vi se urce la cap și să nu începeți să vă tratați colegii de sus.

Luni și marți aveți de rezolvat numeroase probleme tehnice care apar la job, dar vă ridicați la nivelul așteptărilor. 

Miercuri, persoana iubită vă pregătește o surpriză de proporții, așa că ar fi bine să vă pregătiți emoțional pentru o seară de neuitat. 

Joi și vineri s-ar putea să vă aruncați la niște cheltuieli care vă depășesc bugetul, așa că atenție pe ce dați banii. Cel mai bine ar fi să pregătiți o listă pe care să o și respectați când plecați din casă și să vă stabiliți niște priorități. 

În weekend vă relaxați alături de cei dragi. Ieșiți la film, la o scurtă plimbare sau poate rpegătiți chiar o escapadă, undeva, în apropierea casei, fără să cheltuiți prea mult. 

Horoscop 15 – 21 februarie 2021 Vărsător

Săptămână de foc pentru vărsători. Fie că alergați după acte pentru job sau pentru sarcini legate de casă, nu uitați să vă mai luați câte un repaos. 

Luni s-ar putea ca niște probleme de sănătate să vă dea bătăi de cap, acesta fiind și un semnal de alarmă că în ultima perioadă v-ați cam neglijat și nu fără consecințe. Poate ar fi indicat să vă luați câteva zile libere, spre sfârșitul lunii pentru a vă reîncărca bateriile. 

Marți și miercuri sunteți într-o agitație continuă, pentru serviciu. Încercați să faceți munca mai multor persoane deși nimeni nu v-a cerut acest lucru și nici nu aveți ceva de dovedit șefilor, care oricum știu cât de eficienți sunteți. 

Spre finalul săptămânii, mai ales vineri și sâmbătă, așteptați un telefon important. Sunteți nerăbdători să aflați vești importante de la o persoană dragă. Duminică, lucrurile se liniștesc și reușiți în sfârșit să vă mai relaxați înaintea unei noi săptămâni de lucru. 

Horoscop 15 – 21 februarie 2021 Pești

„Prietenul la nevoie se cunoaște”, mai ales în cazul acestor nativi. Un apropiat cu o funcție înaltă s-ar putea să vă ajute cu o ofertă de job pe care nu ar trebui să o refuzați fără să o analizați cu atenție. Aveți grijă cum vă organizați timpul în această săptămână.

Luni, nativii Pești vor întâmpina un mediud e lucru ostil. Sarcinile de la locul de muncă se tot adună, la fel și frustrările celor care trebuie să depună eforturi duble pentru a suplini activitatea și celor care cam trag de timp. Încercați să înțelegeți că nu este nimic personal, doar o nemulțumire generală, air voi ați picat la mijloc. 

Marți lucrurile par a se mai calma și veți profita de atmosfera mai calmă pentru a discuta cu șefii despre un posibil bonus sau o mărire de salariu substanțială. Nu cedați primei oferte și expuneți-vă cu calm și încredere motivele pentru care meritați un salariu mai generos. 

Miercuri și joi s-ar putea să primiți niște vești importante legate de unul dintre membrii familiei, iar în weekend să primiți o vizită surpriză care vă va face mare plăcere, în ciuda faptului că s-ar putea ca planurile să vă fie puțin date peste cap. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 februarie 2021. Discuţii aprinse cu persoana iubită