Antena Meniu Search
x

Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 martie 2021. Iertare, discuţie productivă şi o declaraţie de dragoste

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021. Astrologii au veşti bune pentru unii nativi ai zodiacului, mai ales din punct de vedere sentimental.

de Redactia Observator

la 14.03.2021, 08:30

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 martie 2021 - Shutterstock
  • Săptămâna începe bine pentru Raci
  • Fecioarele vor învăţa să ierte

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Berbec

Săptămâna aceasta s-ar putea să simți puţin haos în modul în care iau amploare lucrurile. Gândiţi-vă la ce se întâmplă în jurul vostru. Nu vă panicaţi şi nu vă enervaţi din cauza unor aspecte care nu funţcţionează, încercaţi doar să schimbaţi modul în care acţionaţi.

Împărtăşiţi-vă ideile, dar mai ales problemele, sentimentele, neliniştile cu partenerul de cuplu ori cu cei foarte apropiaţi. S-ar putea ca cineva din familie să vă poată oferi ajutorul şi suportul moral de care aveţi nevoie. Fiţi fermi la locul de muncă, nu vă temeţi să cereţi sfaturi sau să spuneţi când nu vă descurcaţi. Astrologii vă sfătuiesc să nu încercaţi să vă prefaceţi că sunteţi complet altcineva.

Făcând acest lucru, “veți supraviețui” până la sfârșitul săptămânii. Asigurați-vă că vă odihniți în weekend, dar nu vă petreceți toată ziua uitându-vă la televizor. Merită să profitați de ceea ce oferă natura, mai ales dacă vremea este bună.

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Taur

Liniște, stabilizare, rutină - o astfel de săptămână promit astrolgoii să fie pentru nativi Taur. În această monotonie a vieții de zi cu zi, vă puteţi simți puțin plictisiţi. Cu toate acestea, nu ar trebui să vă pierdeți timpul.

Aveţi ocazia să aveţi mai multă grijă de voi și de cei dragi. Ocupaţi-vă de treburile casnice, staţi mai mult cu cei mici şi oferiţi ajutor bătrânilor din familie cu treburile zilnice. Poate aţi putea începe chiar să faceţi acte de caritate.

În plus, puteţi începe un nou hobby. Acţiunile pe care le întreprindeţi vă vor oferi o mulţime de satisfacţii şi, în viitorul apropiat, s-ar putea să vă fie de ajutor pentru a câştiga bani.

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Gemeni

Fiţi atenţi cu oamenii din jurul vostru, deoarece vor avea o influență puternică asupra voastră săptămâna aceasta și acest lucru poate fi liniștit de periculos. Astrologii avertizează împotriva persuasiunii, cheltuirii banilor, împrumutului.

Faceți tot posibilul pentru a vă îndepărta de persoanele care sunt false, invidioase, răuvoitoare şi care vă stârnesc lipsa de încredere.

Acasă, evitați certurile și situațiile tensionate. Vorbiţi deschis, fiţi sinceri şi aveţi răbdarea necesară de a analiza toate datele problemei. Cu o comunicare corectă veţi reuşi să restabiliţi pacea în interiorul căminului vostru.

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Rac

Săptămâna începe bine pentru Raci, astrologii nu întrevăd veşti proaste sau situaţii dificile. Important este să rămâni calm şi să nu îţi strici bunadispoziţie.

Te vei simți mai bine, numărul responsabilităților va scădea, ceea ce va aduce un sentiment de pace și împlinire. Trebuie să te odihneşti. Bucură-te de fiecare moment, petrece mai mult timp cu familia și prietenii.

Invită-ţi prietenii la la o seară de jocuri acasă sau propune o călătorie comună cu cei dragi, alături de care te simţi bine. Oferă-le celor pe care îi întâlneşti un zâmbet şi bunătate, lucru extrem de benefic mai ales la serviciu.

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Leu

Efectuați munca în mod responsabil în această săptămână, dragi Lei. Neglijarea unui detaliu vă poate distruge toate eforturile de a realiza acel proiect pentru care munciţi de multă vreme sau acele planuri pe care intenţionaţi să le puneţi în aplicare. Folosiți bine aceste zile, deoarece aveți abilități foarte bune de comunicare care vă pot ajuta în îndeplinirea sarcinilor.

Veți putea obţine succesul, dar trebuie să depuneți un efort. Problemele financiare necesită o rezolvare urgentă. De asemenea, la locul de muncă, dacă aveţi o conversaţie cu superiorul vostru, cu anumiţi colegi sau clienţi importanţi aveţi şansa de a reuşi şi de a rezolva cu succes multe probleme.

Acasă puteţi petrece timp cu rudele înaintate în vârstă. Arătaţi-le recunoştinţa şi oferiţi-le suport moral şi sprijin.

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Fecioară

Săptămâna va fi bună, dar veți fi complet deranjați de o vizită neașteptată sau de vești neplăcute, dragi Fecioare. Inutil, pentru că până la sfârșitul săptămânii totul va fi clarificat și va ieși bine. Concentraţi-vă asupra voastră, asupra nevoilor şi lucrurilor pe care le-aţi neglijat în ultima perioadă.

Nu subestimați și nu amânați chestiuni care necesită atenția voastră. Poate, în cele din urmă, veţi avea grijă de sănătate, de starea fizică, de acele chestiuni legate de creșterea copiilor sau de îngrijirea bătrânilor din viaţa voastră. Aţi putea să încheiaţi socotelile cu o persoană, să iertaţi şi să mergeţi mai departe.

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Balanţă

Cuvintele pot înțepa săptămâna ce vine. Nu lăsa pe cineva rău intenţionat să îți distrugă starea de bine, să te facă să te desconcentrezi şi să nu mai vezi cu limpezime care este adevărul în anumite circumstanţe. 

Luni, soarele este în Pești, în casa ta de rutine zilnice, făcând un semipătrat către Saturn în casa ta de distracție. În același timp, Venus în Pești face o jumătate de pătrat cu Uranus în casa ta de resurse. S-ar putea să vă săturați de treburi și să vă doriți ca altcineva să vă gătească mesele, să vă spele rufele, să aibă grijă de copii și să facă curăţenie generală în casă. Dar este posibil să nu fie în buget să angajezi pe cineva care să facă toate aceste lucruri în locul tău. 

Totuşi, este o zi bună să luați în considerare modul în care ați putea face unele ajustări pentru a permite altora să vă ajute. În loc să vă simţiţi iritați, încercaţi să găsiţi aspectele care să vă îmbunătățească calitatea vieții.

Chiar dacă poate părea o săptămână mai agitată, trebuie să vă faceţi timp pentru a vă mai gândi şi la voi. O carte bună sau un film pot încheia o zi obositoare şi stresantă din mai multe puncte de vedere. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Scorpion

Circumstanțele din această săptămână ar putea să vă facă să căutați o semnificație mai profundă a vieţii şi a lucrurilor care vi se întâmplă. Aveţi parcă mai puţină încredere în cei din jur şi vă concentraţi mai mult pe propria persoană. 

Luni începe cu soarele în Pești în casa ta de aventură, făcând un semipătrat spre Saturn în casa ta de familie. În același timp, Venus în Pești face o jumătate de pătrat cu Uranus în casa ta de echilibru. Ideea de a te concentra mai mult pe carieră şi mai puţin pe planul personal ar putea descrie viața ta acum.

Deşi această stare este temporară, te poţi simţi destul de enervat. Se prea poate să aveţi senzaţia că totul se datorează unei anume stări de oboseală. Unii dintre voi  s-au concentrat pe diverse proiecte ce au părut mai dificile decât se aşteptau iniţial. 

Dacă aveți o familie acasă, este posibil să simțiți că treburile în cuplu sunt împărțite inegal. Mai bine aşteaptă să treacă această perioadă înainte de a te exprima. Nu este timpul potrivit pentru a lua decizii majore în acest sens. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Săgetător

Pentru nativi este o perioadă benefică pentru a se uita la opțiunile lor. Aici este vorba despre orice domeniu, de la viaţa profesională, la cea personală. O analiză în detaliu vă va face să vă simţiţi în control. 

Săptămâna începe cu soarele în Pești, în casa ta de locuințe, făcând un semipătrat spre Saturn în casa ta de vecini. În același timp, Venus face o jumătate de pătrat cu Uranus în casa ta de rutine zilnice. În consecinţă, poți deveni un pic enervat în legătură cu comportamentul unui vecin. 

S-ar putea să vă simțiți poate frustrat, deoarece nu sunteți sigur dacă să îl confruntați sau să vedeți dacă puteți implica pe altcineva care să vă sprijine. Comunicarea este cheia pentru orice interacţiune de succes, mai ales dacă nu doriţi să creaţi antipatii. 

Este mai bine să analizezi ce se întâmplă decât să începi să aduci critici fără temei. Ar fi mai adecvat să te relaxezi, să ieşi cu prietenii, să planifici o cină în oraş care să te binedispună şi care să te facă să te gândeşti şi la propria persoană. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Capricorn

Fără o bază solidă, o clădire se poate dărâma. Săptămâna care vine ar fi bine să îţi iei din timp pentru a te asigura că baza a ceea ce construieşti de ceva timp este una cât se poate de solidă. În caz contrar ai putea să fii dezamăgit. 

Săptămâna începe cu soarele în Pești, în casa ta de comunicare, făcând un semipătrat către Saturn în casa ta de finanțe. În același timp, Venus în Pești face o jumătate de pătrat cu Uranus în casa ta de risc și aventură. S-ar putea să fiți gata să faceți o investiție de care sunteți sigur că vă va schimba viața. 

Aceasta este o săptămână bună pentru a vă asculta și evalua obiecțiile pe care oamenii le au cu privire la ceea ce planificați. Luați în considerare avertismentele pe care vi le dau alte persoane și planificați în consecință. 

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți merge mai departe. Înseamnă că ai nevoie de un plan de evadare pentru orice eventualitate. Ar fi păcat să vă pierdeţi printre detalii, mai ales că aveţi ocazia să vă organizaţi din timp. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Vărsător

Săptămâna care vine te face mult mai concentrat la activităţile sportive şi la respectarea unui stil de viaţă mai sănătos. Sunteţi în căutarea echilibrului, iar acest lucru o să vă ajute extrem de tare pe viitor. 

Vocea ta poate fi auzită în întreaga lume. Există şanse mai mari ca cei care contează să ţină cont de ceea ce spui. Săptămâna începe cu soarele în Pești, în casa ta de bani, făcând un semipătrat către Saturn în Vărsător. 

În același timp, Venus, tot în Pești, face o jumătate de pătrat cu Uranus în casa ta de familie și de casă. Nu este o pereche fericită de aspecte, astfel că se poate să primiţi o veste nefericită de la un membru al familiei. Poate fi vorba despre o sumă de bani pe care o datorează sau doar despre o favoare. 

Și, deși puteați fi iritat de această întorsătură a evenimentelor, în adâncul sufletului, știați că se va întâmpla. Încearcă să te detaşezi mai mult şi să vezi partea plină a paharului, chiar dacă contextul în care te afli pare să spună altceva. 

Horoscop săptămâna 15 - 21 martie 2021 Peşti

În această săptămână ar putea exista neînțelegeri și confuzii. Peștii trebuie să fie cu ochii în patru pentru că o să fie puşi la încercare în moduri la care poate că nu se gândeau până acum. Nu trebuie să vă speriaţi!

Luni, 15 martie, soarele în Pești face un semipătrat către Saturn în Vărsător în casa ta de autoexaminare. În același timp, Venus, tot în Pești, face un semipătrat cu Uranus în casa ta de gândire și comunicare. 

S-ar putea să nu fiți fericiți cu voi înșivă. Lucrurile mai vechi care vă nemulţumeau în trecut ajung să aibă mai multă greutate în prezent. Este o săptămână bună pentru a alege un nou mod de a vorbi cu tine însuți. Răsfățați-vă cu bunătate, înțelegere și compasiune. Asta faceți oricum pentru alți oameni. 

Această atitudine vă va ajuta să vă atingeți obiectivele, deoarece veți fii sprijinit chiar de către persoana căreia îi pasă cel mai mult de obiectivele voastre şi implicit de voi. Sunteţi mult mai axat pe îndeplinirea misiunii voastre. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Horoscop pentru săptămâna 15 - 21 martie 2021. Iertare, discuţie productivă şi o declaraţie de dragoste