Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Anul începe cu surprize pe plan sentimental pentru două zodii

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Prima săptămână din 2024 vine la pachet cu multe surprize pentru nativii zodiacului. Astrologii vin cu veşti bune atât pe plan sentimental, cât şi pe plan financiar.

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 15:27

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Anul începe cu surprize pe plan sentimental pentru două zodii
Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Anul începe cu surprize pe plan sentimental pentru două zodii - Shutterstock

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Berbec

Începi săptămâna cu o eliberare a energiei mentale, deoarece Mercur încheie retrogradarea. Gândurile tale devin mai limpezi, iar planurile pe termen lung încep să prindă contur. Cu toate acestea, fii atent la aspectul tensionat dintre Venus și Saturn în primele zile ale săptămânii, deoarece pot apărea provocări în domeniul relațiilor și al comunicării.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna îți aduce oportunități de a revizui strategiile și de a face ajustări. Evită investițiile impulsive și analizează cu atenție orice ofertă aparentă. Cu Marte trecând în Capricorn spre sfârșitul săptămânii, vei simți o creștere a determinării tale de a atinge obiectivele financiare.

DRAGOSTE: Sentimental, săptămâna începe cu unele tensiuni, dar nimic ce nu poate fi rezolvat printr-o comunicare deschisă. Dacă ești dispus să asculți și să împărtășești sincer sentimentele tale, vei depăși orice neînțelegere. Cu Soarele în aspect tensionat cu Chiron sâmbătă, poți descoperi că trecutul îți influențează relațiile prezente.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Taur

Săptămâna începe detensionarea unor probleme de natură financiară, deoarece Mercur încheie retrogradarea. Ai ocazia să îți clarifici gândurile și să îți pui ordine în planurile. Cu toate acestea, cu Venus în careu cu Saturn, relațiile pot fi puse la încercare. Evită să iei decizii impulsive și fii deschis la comunicare pentru a depăși eventualele obstacole, mai ales că Mercur te susține.

BANI: Această săptămâna aduce oportunități pentru a consolida și a eficientiza resursele tale. Cu Marte trecând în Capricorn, vei simți o creștere a motivației pentru atingerea scopurilor profesionale. Este momentul potrivit pentru a-ți îndrepta atenția spre proiecte cu impact pe termen lung.

DRAGOSTE: Începi săptămâna cu provocări, dar cu efort și comunicare receptivă, vei depăși orice conflict. Fii deschis la compromis și evită rigiditatea în relații. Spre sfârșitul săptămânii, aspectul tensionat dintre Soare și Chiron poate aduce la suprafață unele răni din trecut.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Gemeni

Cu Mercur încheind retrogradarea, simți cum mintea ta devine mai ageră și mai clară. Este momentul perfect pentru a-ți exprima ideile și pentru a face progrese în proiectele personale. Totuși, cu Venus în aspect tensionat cu Saturn, relațiile tale pot trece printr-o perioadă de teste. Fii deschis la comunicare și la compromisuri pentru a menține echilibrul.

BANI: La nivel financiar săptămâna îți aduce oportunități de a-ți consolida veniturile și de a-ți diversifica sursele de câștig. Cu Marte trecând în Capricorn, te ajută să inițiezi relații de colaborare care se dovedesc foarte avantajoase. Este momentul să îți stabilești obiective clare și să depui eforturi constante pentru a le atinge.

DRAGOSTE: Relațional, săptămâna începe cu provocări mai ales din cauza unor resentimente care nu au fost exprimate și declarate la momentul respectiv. Fii atent la nevoile partenerului și oferă sprijin emoțional. Spre sfârșitul săptămânii, Soarele în aspect tensionat cu Chiron poate aduce la suprafață unele vulnerabilități emoționale.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Rac

Cu Mercur încheind retrogradarea, simți cum confuziile din gândurile tale se dizolvă. Este un moment favorabil pentru a-ți exprima ideile și pentru a-ți face cunoscute planurile. Cu toate acestea, aspectul tensionat dintre Venus și Saturn poate aduce eventuale provocări și pericole în zona financiară. Deși nu ești adeptul acestui demers va fi necesar să vezi la ce renunți pentru stabilitate.

BANI: Ai parte de oportunități în a-ți consolida resursele și de a găsi modalități creative de a gestiona bugetul. Cu Marte care trece în Capricorn, vei simți o creștere a nivelului de energie. Este un moment potrivit pentru a lua decizii strategice și pentru a depune efort suplimentar.

DRAGOSTE: Fii atent la nevoile partenerului și încearcă să oferi sprijin emoțional. Spre sfârșitul săptămânii, aspectul dintre Soare și Chiron poate aduce la suprafață unele răni emoționale. Este momentul să fii deschis la vulnerabilitate și să lucrezi împreună cu persoana iubită pentru a întări legătura voastră.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Leu

Săptămâna începe cu o clarificare a sentimentelor și trăirilor tale, deoarece Mercur încheie retrogradarea. Simți cum ideile tale devin mai limpezi și cum poți comunica mai eficient ceea ce simți. Cu toate acestea, cu Venus în careu cu Saturn, relațiile cu persoanele mai în vârstă pot fi foarte solicitante. Evită judecățile rapide și fii deschis la dialog pentru a ajunge la un rezultat benefic de ambele părți.

BANI: Ai multe idei și planuri care așteaptă să fie puse în aplicare. Pentru tine această perioadă este destinată planificării și organizării noilor proiecte. Nu reușești să acumulezi resurse, ci mai degrabă interesul trebuie îndreptat către gestionarea cât mai eficientă a resurselor pe care le ai.

DRAGOSTE: În cadrul relației s-ar putea să intervină un sentiment de vinovăție și de inadecvare ce pune bazele disensiunilor și izolării relaționale. Chiar dacă nu îți este confortabil va fi necesar să îți sprijini partenerul și să ai abilitatea de a expune vulnerabilitățile astfel încât să gestionați împreună provocările.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Fecioară

Pentru că Mercur încheie ciclul retrogradării vei observa cum disensiunile din familie găsesc în sfârșit o rezolvare după o perioadă de neînțelegere. De asemenea, reușești să pui la punct și micile defecțiuni din cămin. Aspectul negativ dintre Venus și Saturn ar putea aduce în discuție o nemulțumire a partenerului cu privire la familia ta de origine sau la modul în care percepe comportamentul acestora.

BANI: Din punct de vedere financiar, săptămâna îți aduce oportunități de a revizui strategiile și de a face ajustări în gestionarea resurselor tale. Fii deschis către posibilitățile de avansare, chiar dacă acest lucru înseamnă implicarea unui risc și părăsești domeniul de activitate cu care te-ai obișnuit până acum.

DRAGOSTE: În sfera iubirii, săptămâna începe cu provocări, dar cu o atenție la vorbele partenerului vei realiza că în mare măsură are dreptate. Spre sfârșitul săptămânii, Soarele în aspect tensionat cu Chiron poate aduce la suprafață unele suferințe din trecutul persoanei iubite, prin urmare este solicitată prezența ta.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Balanță

Cu Mercur încheind retrogradarea, simți cum mintea ta devine mai ageră și mai clară. Este momentul perfect pentru a-ți exprima ideile și pentru a face progrese în proiectele personale. Cu toate acestea, cu Venus în aspect tensionat cu Saturn, ar putea aduce modificarea sau anulare unui contract important pentru tine. Fii deschis la negocierea termenelor sau a condițiilor care îți sunt impuse.

BANI: Pe plan financiar, săptămâna aduce oportunități de a-ți consolida veniturile și de a-ți diversifica sursele de câștig. Cu Marte trecând în Capricorn, ai parte de energia necesară pentru a depune mai mult efort pentru scopurile tale. Este momentul potrivit pentru a-ți concentra eforturile și pentru a investi în proiecte cu potențial de creștere.

DRAGOSTE: Relațional, pare că ești defazat față de partener, iar dacă ești singur ignori fără să vrei interesul pe care ceilalți îl au față de tine. Acest domeniu este ușor plasat în umbră această săptămână deoarece atenția ta se îndreaptă către planul profesional și rezolvarea aspectelor birocratice.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Scorpion

Începi săptămâna cu multă determinare și optimism, pe măsură ce Mercur încheie retrogradarea. Te vei simți eliberat și mai pregătit să privești înainte. Cu Venus în careu cu Saturn, ai impresia că partenerul îți ascunde lucruri. În timp ce Marte trece în Capricorn vineri, vei simți o creștere a energiei tale, concentrată acum asupra ambițiilor tale profesionale.

BANI: Este o perioadă potrivită pentru a-ți revizui planurile și a face ajustări dacă este necesar. Vei realiza rapid că lucrurile se îmbunătățesc rapid pe măsură ce Mercur iese din zona de retrogradare. Astfel, multe lucruri se vor debloca, fie ca vorbim despre procese profesionale sau comerciale.

DRAGOSTE: Nivelul de disconfort din relații crește în baza unor zvonuri sau a unor suspiciuni care privesc partenerul și fidelitatea acestuia. Dacă alegi să păstrezi aceste sentimente pentru tine există un risc suplimentar ca dinamica dintre voi să se transforme într-o formă de comunicare toxică agresivă și ostilă.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Săgetător

Săptămâna începe cu un impuls de claritate și comunicare, pe măsură ce Mercur încheie retrogradarea. Pentru tine, Săgetător, acesta este un moment excelent pentru a-ți exprima ideile și gândurile în moduri creative. Sâmbătă, Soarele în careu cu Chiron aduce oportunitatea de a investiga relațiile care îți pun în evidență un complex de inferioritate, iar acest lucru poate conduce la selectarea relațiilor benefice.

BANI: Deși Mercur îți înlesnește munca, se pare că rezultatele întârzie să apară în prima săptămâna a anului deoarece cineva îți tot pune bețe în roate. Este indicat să investighezi relația cu superiorii sau șefii deoarece din cauza unor confuzii mai vechi s-ar putea ca reputația să îți fi pătată.

DRAGOSTE: În Mercur încheie retrogradarea, facilitând dialogul în relații. Cu Venus în careu cu Saturn, pot apărea tensiuni temporare, dar abordarea matură și deschisă poate soluționa problemele. Marte în Capricorn intensifică pasiunea și determinarea în viața amoroasă, aducând o energie proactivă.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Capricorn

Este momentul potrivit să-ți exprimi clar ideile și să te asiguri că mesajele tale sunt înțelese. Cu Venus în careu cu Saturn, în prima parte a săptămânii s-ar putea să simți presiune în relații, dar este important să rămâi deschis și să comunici deschis pentru a depăși eventualele obstacole. Vineri, Marte trece în propriul tău semn, conferindu-ți un impuls suplimentar de energie și determinare.

BANI: În ceea ce privește finanțele, săptămâna începe cu o claritate sporită, pe măsură ce Mercur își revine din retrogradare. Este momentul să analizezi atent strategiile financiare și să faci ajustările necesare. Cu Venus în careu cu Saturn, evită riscurile mari și fii precaut în deciziile financiare.

DRAGOSTE: În plan sentimental, săptămâna începe cu o abordare mai clară și deschisă în comunicare, pe măsură ce Mercur încheie retrogradarea. Cu Venus în careu cu Saturn, ar putea apărea unele tensiuni în relații, dar este important să fii răbdător și să asculți cu atenție. Trecerea lui Marte în Capricorn vineri intensifică pasiunea și dorința ta în relație.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Vărsător

Săptămâna începe cu o schimbare de direcție în comunicare, pe măsură ce Mercur încheie retrogradarea. Cu Venus în careu cu Saturn, s-ar putea să simți că partenerul pune presiune pe tine, dar este important să fii deschis și să depășești orice obstacole cu maturitate. Sâmbătă, Soarele în careu cu Chiron aduce oportunitatea de a te vindeca emoțional și de a evolua în relații.

BANI: Financiar, începutul săptămânii aduce o mai mare claritate și abilitate de a lua decizii informate, odată cu încetarea retrogradării lui Mercur. Trecerea lui Marte în Capricorn vineri te motivează să iei inițiativa în domeniul profesional și să te concentrezi pe atingerea obiectivelor tale financiare.

DRAGOSTE: Săptămâna începe cu o îmbunătățire a comunicării odată cu încheierea retrogradării lui Mercur. Cu Venus în careu cu Saturn, pot apărea provocări în relații, dar este important să comunici deschis. Sâmbătă, Soarele în careu cu Chiron aduce oportunitatea de a vindeca vechile răni emoționale, consolidând astfel legăturile tale afective.

Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Pești

Săptămâna începe cu o eliberare de blocaje în comunicare, deoarece Mercur încheie retrogradarea. Cu Venus în careu cu Saturn, în prima parte a săptămânii ar putea genera blocaje în relațiile profesionale. Vineri, Marte trece în Capricorn, și îți aduce susținerea celor din jur. Sâmbătă, Soarele în careu cu Chiron aduce oportunitatea de a vindeca rănile emoționale și de a evolua pe plan personal.

BANI: Beneficiezi de susținerea unor persoane foarte energice care îți pot deschide drumuri interesante din punct de vedere profesional. Dacă reușești să îți controlezi emoțiile și să îți asumi riscuri vei putea demara proiecte foarte semnificative din punct de vedere financiar, dar rezultatele le vei vedea începând de lunile viitoare.

DRAGOSTE: În plan sentimental, începutul săptămânii aduce o îmbunătățire a comunicării, iar relația ta poate beneficia de claritatea adusă de încheierea retrogradării lui Mercur. Ai nevoie de spațiu personal, deoarece în urma sărbătorilor ai rămas cu o încărcătură emoțională intensă, care include și o parte de resentiment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 01-07 ianuarie 2024. Anul începe cu surprize pe plan sentimental pentru două zodii