Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2023. Iubire ca în filme şi o promisiune neaşteptată

Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2023. Astrologii au veşti bune şi întrevăd surprize pentru unii nativi ai zodiacului, în următoarea perioadă.

de Redactia Observator

la 21.08.2023, 08:54

Horoscop săptămânal prezentat de Observator
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2023 - Shutterstock

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Berbec

Se pare că luni ai putea fi mințit cu anumite aspecte de la muncă sau ți se ascund detalii importante în prima parte a săptămânii. Miercuri Soarele trece în zodia Fecioarei și aduce lumină asupra acestei situații, iar sâmbătă lucrurile devine clare și poți vedea cu exactitate situația.

BANI: Investițiile nu sunt recomandate acum deoarece există o mare posibilitate de fraudă sau înșelăciune, mai ales luni. De asemenea, ești predispus la pierderi financiare prin credulitatea de care dai dovadă. Încearcă să ceri încă o părere sau să te abții pentru finalul săptămânii dacă ai decizii financiare.

DRAGOSTE: Stresul din viața profesională te face să fii neatent sau lipsit de energie în cuplu, ceea ce poate conduce la reacțiile de nemulțumire din partea persoanei iubite. Ți se va reproșa un oarecare soi de indiferență sau lipsă de emoții și sentimentele în cadrul relației tale.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Taur

Familia se menține ca domeniu principal de interes în această perioadă, iar dificultățile sunt prezente și în această săptămână. Luni, te confrunți cu atitudini ostile, iar de miercuri, când Soarele trece în Fecioară lucrurile încep să se destindă, deși în weekend o figură de autoritate te va nemulțumi prin comportament.

BANI: Încearcă să ții discuțiile despre aspecte imobiliare într-o oarecare pauză pentru că lucrurile nu sunt foarte bine puse la punct. Evită tranzacțiile sau contractele în această perioadă pentru că ele vor fi contestate sau modificate în scurt timp, iar problemele tale nu își vor găsi rezolvarea, ba din contră.

DRAGOSTE: Dacă ești singur te confrunți cu o perioadă de singurătate și izolare pe care nu o doreai. Dacă ești într-o relație observi cu sentimentele încep să se răcească, interacțiunea din cuplu fiind mai mult anostă decât iubitoare și plină de emoții. Concentrați-vă mai mult pe lucrurile practice.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Gemeni

Ești neplăcut surprins de atitudini fluctuante atât în familie, cât și la locul de muncă. Realizezi că anumite promisiuni nu au fost decât iluzii, iar acum trebuie să îți iei viața în propriile mâni și să nu mai aștepți ca ceilalți să facă lucruri pentru tine. Acționează în propriul interes, mai ales că miercuri Soarele trece în Fecioară.

BANI: Vei fi nevoit să mai scoți din buzunar niște sume de bani pentru reparații sau proiecte casnice pe care le considerai finalizate dar care sunt de parte de a ajunge la un bun sfârșit. Atenție la oamenii cu care lucrezi deoarece poți să fii victima furturilor sau unor înșelăciuni.

DRAGOSTE: Traversezi o perioadă de individualitate, chiar dacă nu este confortabil vei observa acest aspect și în relație, mai ales că familia partenerului pare a fi destul de dură cu tine. Nu lăsa aceste lucruri să afecteze natura sentimentelor pe care le ai față de partenerul tău.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Rac

Luni nu pare a fi cea mai bună zi, deoarece te lovești de nemulțumirile celorlalți. De miercuri Soarele trece în Fecioară, iar Mercur începe retrogradarea, aspecte ce ar putea conduce la o serie de discuții care par interminabile sau la tentative de acomodare și găsire de soluții, mai mult pentru ceilalți, decât pentru tine.

BANI: Nu ești foarte fericit cu privire la o decizie financiară recentă, iar luni ai în minte acest lucru. Pe parcursul săptămânii atenția ta se concentrează pe program, proceduri sau discuții la locul de muncă pentru a veni în sprijinul persoanelor cu care colaborezi și pentru a crește productivitatea.

DRAGOSTE: Cu Mercur retrograd știm că abilitatea de comunicare scade, iar cele mai afectate în cazul tău par a fi drumurile, călătoriile, contractele. Dacă acestea implică și prezența partenerului atunci va trebuie să încerci să te acomodezi cât mai repede modificărilor care apar în ultimul moment.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Leu

Nu te lăsa marcat de poveștile celorlalți în ceea ce privește banii deoarece acum ești foarte vulnerabil în deciziile financiare. Soarele trece în Fecioară, iar Mercur retrogradează începând de miercuri și aceste aspect trag un semnal de alarmă asupra banilor și a modului în care îi gestionezi.

BANI: Gestionează finanțele cu mare atenție, mai ales dacă dispui și de resursele firmei. Luni, există un risc de pierdere financiară, iar de miercuri, sub influența lui Mercur retrograd va fi necesar să te asiguri că există modalități de a verifica cheltuielile și încasările, încrederea nu mai este suficientă.

DRAGOSTE: Atenția ta se concentrează în mare parte pe responsabilitățile de la locul de muncă, iar relația se resimte ca provocare în plus pentru care trebuie să mai consumi o serie de resurse precum: energie, timp, atenție. Ajungi astfel la epuizare, așadar încearcă să îți faci partenerul conștient de asta.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Fecioară

Începând cu această săptămână planetele se îndreaptă spre semnul tău zodiacal, Soarele ajunge miercuri, iar Mercur care este guvernatorul tău retrogradează tot de miercuri. Cu toate acestea, relația devine o provocare destul de mare, mai ales luni și în weekend când s-ar putea să iei decizii majore.

BANI: Cu atât de multă atenție a planetelor asupra ta s-ar putea ca nivelul tău de concentrare să scadă, mai ales că Mercur retrogradează în propria zodie. Te vei confrunta cu o lipsă de claritate a gândirii, cu resentimente și îndoieli puternice mai ales în prima parte a săptămânii.

DRAGOSTE: Luni vei afla un secret sau partenerul te poate pune în fața unei decizii neașteptate. Deși impulsul este de a reacționa imediat încearcă să te retragi pentru a avea timp de gândire. Weekendul va aduce cu sine nevoia unei decizii clare cu privire la viitorul și la cursul relației.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Balanță

Îngrijorările tale cresc exponențial în această săptămână, cu atât mai mult de miercuri când Soarele ajunge în Fecioară, iar Mercur retrogradează tot atunci. Lipsa ta de repere va conduce la nesiguranță cu privire la locul de muncă, dar și la modul în care îți trăiești viața în fiecare zi.

BANI: Simți nevoia de confort iar una dintre modalitățile principale de a atinge acest nivel de siguranță sunt cumpărăturile. Ai tendința de a te lăsa purtat de val în cumpărături care nu reprezintă o necesitate și astfel să îți creezi la finalul săptămânii încă un motiv de a fi îngrijorat.

DRAGOSTE: Inclusiv în relația exprimi o formă de nesiguranță care te face să te retragi emoțional din interacțiunea cu partenerul. Fii foarte prudent deoarece acest comportament va fi foarte greșit interpretat ca o formă de infidelitate sau o dorință de a încheia relația.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Scorpion

Nu te simți în largul tău înconjurat de oameni în această săptămână. Miercuri, Soarele trece în Fecioară, iar Mercur retrogradează aici și îți va da peste cap idealurile sau planurile sociale pentru următoarea perioadă. Weekendul nu este deloc mai prielnic, ba chiar poate aduce o dezamăgire emoțională.

BANI: Munca reprezintă un refugiu în această perioadă și te poți erija foarte ușor într-o persoană dedicată activității tale. Cu toate acestea nu încerca să impresionezi sau să faci mai mult decât poți deoarece nu există premise pentru avantaje suplimentare sau o eventuală promovare.

DRAGOSTE: Săptămâna nu este foarte mulțumitoare, mai ales dacă ești singur deoarece persoanele pe care le întâlnești îți confirmă dezamăgirile emoționale. Nici prietenii nu sunt un sprijin eficient acum, motiv pentru care atitudinea ta capătă nuanțe cinice și agresive atât în comunicare, cât și în comportament.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Săgetător

Deși idealurile tale sunt puternice te vei lovi de realitatea vieții profesionale care nu îți oferă mult oportunități. Cum Soarele trece miercuri în Fecioară, iar Mercur retrogradează aici vei observa câte obstacole sau câtă rezistență trebuie să confrunți în mediul profesional pentru a te afirma.

BANI: Nemulțumirile tale profesionale vor crește în această săptămână, dar din păcate nu vor ajunge și la un rezultat anume. Chiar dacă nu îți place, va fi necesar să dai dovadă de răbdare și să lași lucrurile să se acumuleze până la finalul retrogradării lui Mercur. Cam orice acțiune a ta va fi secondată de o opoziție.

DRAGOSTE: Siguranța relațională este pusă în pericol de jocul de rol dintre tine și partener, de îndatoririle casnice care creează discuții permanente, de nivelul financiar și profesional al fiecărui care poate reprezenta o sursă de conflict și frustrare în discuțiile voastre care sunt oricum acide.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Capricorn

Capriciile financiare se pot dovedi excese la începutul săptămânii. De miercuri, când Soarele trece în Fecioară, iar Mercur retrogradează călătoriile tale suferă modificări majore, ceea ce implică și complicații financiare cu care te vei confrunta cel mai probabil în weekend.

BANI: Dacă ai planuri de concediu acum ia în considerare modificări importante asupra acestora, inclusiv anulări de zbor sau cazare. Prin urmare vei fi suspendat financiar pe perioadă retrogradării lui Mercur. Atenție și la acte sau contracte care pot expira și reînnoirea lor necesită mai mult timp decât ai crede.

DRAGOSTE: Dacă ești singur atitudinea ta cu privire la relații se schimbă destul de mult, inclusiv tipologia de persoane de care ești atras. Iar dacă ești într-o relație ai tendința de a avea așteptări prea mai, sau gânduri pe care nu le împărtășești cu partenerul, dar față de care ai așteptarea să fie comune.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Vărsător

Simți un mare nivel de responsabilitate mai ales pentru ceea ce crezi că vor ceilalți de la tine. De miercuri Mercur retrogradează în Fecioară, acolo unde ajunge zi Soarele ceea ce activează sectorul financiar al datoriilor sau a obligațiilor fiscale pe care trebuie să le respecți și să le rezolvi.

BANI: Ai impresia că nu câștigi suficient de mulți bani sau că nu îți faci simțită prezența în obligațiile gospodărești. În același timp s-ar putea să te confrunți cu niște facturi restante sau penalizări din cauza că nu ai respectat anumite termene sau reglementări cu privire la chestiuni fiscale.

DRAGOSTE: Gelozia crește constant în această săptămână, începând de luni când suspectezi că partenerul poate avea o aventură sau că nu mai prezintă același interes față de tine. Apogeul va fi în weekend când există un mare potențial de conflict, care dacă nu este gestionat bine va duce la o despărțire.

Horoscop săptămânal 21-27 august 2023 Pești

Ești puternic implicat în sarcinile de la muncă care devin tot mai complexe și mai numeroase. De miercuri Soarele din Fecioară și Mercur care retrogradează pun accentul pe relații și acest lucru te va conduce într-o perioadă de reorganizare a gândurilor cu privire la viitorul și scopul relației voastre.

BANI: Sarcinile profesionale reprezintă o mare responsabilitate pentru tine, fapt pentru care ai tendința de a sta peste program, de a munci inclusiv de acasă sau de a face mai mult decât îți este atribuit funcției. Există un voi de exploatare la care te angrenezi singur sau ești influențat să o faci.

DRAGOSTE: Nu îți este foarte clar ce ar trebuie să faci în relație sau care este viitorul parteneriatului tău. Există nevoia unei restructurări în care ar trebui să îți implicit activ și partenerul nu să păstrezi în minte diverse variante de evoluție fără a-l informa pe cel care îți este aproape care sunt nevoile tale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2023. Iubire ca în filme şi o promisiune neaşteptată