Antena Meniu Search
x

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023. Neînţelegeri în familie şi planuri de viitor alături de persoana iubită

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023. Atmosfera din familie sau din cămin este destul de ciudată, fie se ascunde ceva, fie sunt multe emoții și sentimente confuze care conduc la interacțiuni stângace. Vorbiţi deschis despre dentimentele pe care le aveţi. 

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 13:23

- Shutterstock

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Berbec

Mercur este cel care influențează puternic această săptămână, iar luni vor apărea neînțelegeri diverse. Ulterior Mercur se mută vineri în Capricorn și formează un aspect cu Saturn ceea ce înseamnă că poți recupera prejudiciile de la începutul săptămânii sau poți repara ceea ce nu funcționează foarte bine.

BANI: Gândirea ta va fi afectată în prima parte a acestei săptămâni și este indicat să nu iei decizii importante deoarece îți lipsesc informații importante. Încearcă să analizezi mai mult și să observi în detrimentul acțiunilor care te pot plasa într-o poziție nefavorabilă, inclusiv financiar.

DRAGOSTE: Cu Mercur în Capricorn atenția ta este îndreptată către aspecte practice și profesionale, motiv pentru care relațiile ajung pe locul doi. Această modificare a interesului poate favoriza dificultățile în comunicarea de cuplu sau atitudinile de control și nevoia de manifestare a autorității în cuplu.

Pe acelaşi subiect

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Taur

Programul tău pare destul de instabil și este dificil să îți creezi un plan în această săptămână. Din fericire Mercur se mută vineri în Capricorn și aduce mai multă claritate în organizarea treburilor personale. Mediul social poate suferi modificări, dar nu în mod drastic, ci mai degrabă într-o formă tacită.

BANI: Dacă ai afaceri cu prietenii sau lucrați împreună atunci această săptămână se poate dovedi o adevărată provocare, mai ales luni când lucrurile nu sunt foarte clare. Poți descoperi că ai fost mințit sau cumva amăgit de cineva pe care îl considerai foarte aproape de tine, iar acest lucru duce automat la separare.

DRAGOSTE: Ai multe planuri și idealuri în sfera emoțională însă acestea se pot dovedi prea intense pentru partener. Avansezi rapid idei de a cumpăra o locuință sau de a vă stabili împreună, iar dacă aceste decizii nu sunt discutate mai întâi pot genera divergențe în dinamica dintre tine și partener.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Gemeni

Îngrijorările de la locul de muncă îți consumă multă energie deoarece ai tendința de a-ți forma tot felul de scenarii negative. Din fericire vei realiza că lucrurile nu sunt chiar atât de grave, ba din contră, iar acest fapt te ajută să reconstruiești încrederea și să te concentrezi mai mult pe aspectele concrete.

BANI: O remarcă a unui șef sau un comportament pe care nu l-ai înțeles te vor face să treci printr-o serie epuizantă de gânduri. Mercur ajunge vineri în Capricorn și te ajută să ai un simț critic mai prezent, iar ulterior vei realiză că nu ești un țap ispășitor și că te poți relaxa deoarece ai multe treburi de făcut.

DRAGOSTE: Nesiguranța emoțională te îndeamnă să ai un comportament suspect față de partener. O oarecare formă de gelozie este posibil să se manifeste în relația de cuplu. Important este să expui aceste emoții, chiar dacă sunt neplăcute și te pun într-o ipostază nu foarte confortabilă.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Rac

Ideile tale se modifică substanțial în această săptămână, de la un nivel infantil, la o formă mai matură și practică. Promotorul acestei schimbări este Mercur care trece vineri în Capricorn de unde îți oferă o perspectivă mai amplă asupra activității tale profesionale dar și asupra idealurilor pe termen lung.

BANI: Propunerile de parteneriate încep să fie mai frecvente din weekend și este posibil să fie nevoie de o organizare riguroasă a timpului și a resurselor tale. Chiar dacă apar mai multe proiecte este important să filtrezi în funcție de importanță și în definitiv, în funcție de veniturile pe care ți le aduc.

DRAGOSTE: Deși începutul de săptămână nu este atât de strălucitor pentru relație, ci mai mult umbrit de mici insatisfacții, weekendul aduce revelația dezvoltării împreună. Vei observa într-un mod mult mai obiectiv dezvoltarea și roadele relației tale de cuplu, ceea ce este observabil și din exterior.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Leu

Se anunță o săptămână dificilă pentru tine fiindcă ești foarte agitat și mereu la limită cu proiectele sau cu treburile profesionale. Deși te concentrezi pe rezolvarea sarcinilor cumva ești în întârziere sau este necesar să îi tragi pe ceilalți după tine. Cel mai probabil weekendul te va găsi epuizat și temător.

BANI: Ritmul de muncă îți dă mari bătăi de cap și se pare că nici modul de interacțiune cu colegii de muncă nu este foarte promițător. Vrei dă aduci toate lucrurile la zi, dar se pare că te tot împotmolești și pe parcurs realizezi că nu ai făcut decât să îți aloci niște sarcini în plus pe care nimeni nu ți le-a impus.

DRAGOSTE: Deoarece ești destul de crispat la locul de muncă ai tendința de a te descărca în relația cu partenerul de cuplu. În acest sens poți greu de suportat din cauza nervilor care sunt mai tot timpul prezenți. Încearcă să trasezi limite clare între ceea ce înseamnă activitate profesională și casă.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Fecioară

Confuziile din cuplu pot genera nemulțumire în această săptămână, dar se pare că sunt și promotorul unei schimbări semnificative. Vineri, Mercur ajunge în semnul Capricornului și face ca sentimentele să fie mai clare și mai organizate, prin urmare dispar orice dubii care ar fi putut apărea la începutul săptămânii.

BANI: Începi să primești mai multă libertate la locul de muncă, inclusiv ai posibilitatea de a include o parte din hobbyurile tale în activitatea profesională. Nu este exclus să începi proiecte sau colaborări noi care te duc mai degrabă în zona antreprenoriatului, decât în zona de angajat al unei companii.

DRAGOSTE: Nu prea poți discerne la începutul săptămânii dacă relația de cuplu evoluează sau este un impediment, iar aceste dubii creează multă neliniște. Spre weekend poți vedea mai clar tipul de legături dintre tine și partener și ajungi la concluzia că ești în relația care îți aduce cele mai multe satisfacții.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Balanță

Vei fi ocupat cu treburile casnice, care îți vor da bătăi de cap mai ales în prima parte a săptămânii. Ulterior Mercur se mută în Capricorn de unde organizează mai bine lucrurile, și implicit sunt aduse soluții mult mai rezonabile. De asemenea, colaborarea la locul de muncă se dezvoltă mai ales vineri.

BANI: Vei fi nevoit să cheltui ceva sume pentru îmbunătățirea sau repararea anumitor instalații din casă. Chiar dacă lucrurile par dezastruoase, mai ales luni, vei observa că situațiile au rezolvare mult mai rapidă decât ai considera. Încearcă să îți păstrezi totuși fondul de rezervă nealterat.

DRAGOSTE: Preferi ordinea și claritatea inclusiv în sfera emoțională. Din păcate luni relația poate fi confuză și pot apărea neînțelegeri spontane, dar vei rezolva rapid împreună cu partenerul. Ulterior, te vei concentra mai mult pe manifestarea practică și concretă a sentimentelor și dovezi de iubire și afecțiune.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Scorpion

Nu îți este foarte clar ce vrei la începutul săptămânii și pare că orice ai primi sau orice ți se spune nu corespunde standardelor tale. Mercur trece vineri în Capricorn și acum ar putea apărea propuneri de colaborare foarte avantajoase, mai ales din sfera negocierilor, a comerțului sau a construcțiilor.

BANI: Discuțiile din a doua parte a săptămânii pot pune bazele unor colaborări profesionale care îți suplimentează veniturile. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă atunci fii atent la ziua de vineri sau la ce se întâmplă atunci. Concentrează-te pe joburi sau contracte care sunt de lungă durată.

DRAGOSTE: Nedumeririle emoționale sunt foarte prezente în prima parte a zilei, iar dacă te vei grăbi este posibil să dai cu piciorul unei relații bune. Chiar dacă nu ești într-o stare emoțională foarte bună încercă să nu îi îndepărtezi pe cei de lângă tine cu ostilitate, mai ales pe partener sau potențialul partener.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Săgetător

Atmosfera din familie sau din cămin este destul de ciudată, fie se ascunde ceva, fie sunt multe emoții și sentimente confuze care conduc la interacțiuni stângace. Mercur ajunge vineri în Capricorn și aduce mai multă claritate acestui mediu, mai ales vineri când lucrurile sunt spuse pe față, fără menajamente.

BANI: Mercur este cel care promovează multe acțiuni de progres profesional, mai ales dacă au tot existat discuții în ultima vreme. Deși rezultatele nu vor apărea imediat, este important să cunoști că este un proces lent, de lungă durată dar foarte stabil, iar efectele se vor observa pe o durată semnificativă.

DRAGOSTE: Relațiile cu familia pot avea ca centru de conflict sentimentele pe care le ai față de partener sau faptul că nu ești într-o relație. Concepția părinților se află în opoziție cu opiniile tale și este posibil să te confrunți cu idei rigide. Chiar dacă îți par învechite aceste păreri încearcă să nu reacționezi conflictual.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Capricorn

Ideile tale nu se leagă neapărat, vei observa și dificultăți de exprimare, parcă nu îți găsești propriile cuvinte. Atenție la posibilele greșeli contractuale sau de procedură care pot antrena efecte destul de mari. Mercur ajunge vineri în zodia ta și vei observa cum lucrurile intră în ritmul normal.

BANI: Este important să îți lași spațiu și timp de gândire în prima parte a săptămânii deoarece ești ușor distras și posibilitatea de a greși la locul de muncă este mare. Spre weekend începi să îți recapeți abilitatea de a gândi foarte organizat și astfel să remediezi micile derapaje din cursul săptămânii.

DRAGOSTE: Comunicarea în cuplu urmează același trend ca activitatea profesională. Aici este foarte important să nu consideri că părerile sau emoțiile mai puțin importante decât sunt, chiar dacă ție nu ți se pare mare lucru. Acționează cu maturitatea și responsabilitate față de partener.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Vărsător

Vei fi acaparat de dificultățile financiare de la începutul săptămânii, ulterior se va dovedi că totul a fost la neînțelegere sau a confuzie, care se va remedia rapid. Mercur în Capricorn începând de vineri te va ajuta să îți dezvolți intuiția sau să te ghidezi mai rapid în funcție de sentimente și de semnele care îți apar.

BANI: O anumită sumă de bani se va rătăci sau va fi pierdută pentru o perioadă de timp, ulterior vei clarifica situația. Este posibil ca această situație să fie cauzată de o greșeală de operare a băncii cu care lucrezi. Este important să fii calm și perseverent în rezolvarea acestei situații neplăcute.

DRAGOSTE: Comunicarea dintre tine și partener se bazează mai mult pe aspecte implicite, unde nu este nevoie de cuvinte sau comportamente demonstrative. În acest sens vei simți o apropiere mai mare de partenerul de relație, iar această dinamică vă permite să construiți împreună relația de cuplu.

Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023 Pești

Neptun și Saturn care se află în zodia ta vor face aspecte cu Mercur ceea ce înseamnă că starea ta emoțională se va schimba radical față de începutul săptămânii. Apoi Mercur trece vineri în Capricorn de unde favorizează relațiile sociale și vei simți un sprijin suplimentar venit din partea celor apropiați.

BANI: Confuzia de la începutul săptămânii nu este deloc compatibilă cu decizii importante mai ales în sfera profesională. În cea mai mare măsură poți fi ușor influențabil și riscurile, mai ales de natură legală sunt foarte importante și trebuie să acționezi cu foarte mare grijă și atenție față de deciziile importante.

DRAGOSTE: Emoțional ești sprijinit de prieteni și de cercul social, este posibil să întâmpini dificultăți în relație care sunt cauzate mai ales de lipsa ta de congruență. Încearcă să expui partenerului prin ce treci, chiar dacă îți este inconfortabil să admiți situații în acre ești în dezavantaj sau ai nevoie de ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscop săptămânal 27–03 decembrie 2023. Neînţelegeri în familie şi planuri de viitor alături de persoana iubită