Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop special 2 mai 2021. Cum ar trebui să se comporte părinții cu copiii în funcţie de zodie

Pentru că este o zi specială pe care probabil majoritatea o petrecem alături de familie, m-am gândit să vorbim despre compatibilităţile dintre părinţi şi copii, dar şi despre caracteristicile fiecărui nativ în primii ani de viaţă. Evident, toate acestea le păstrăm, le amplificăm, le finisăm, dar cu siguranţă nu dispar. Haideţi să vedem care sunt tendinţele fiecăruia şi de ce ne înţelegem sau nu cu părinţii, în funcţie de elementul zodiei - adică foc, pământ, aer sau apă.

de Rosse Stan

la 02.05.2021 , 10:34

  • Copiii în zodia Rac sunt sensibili, intuitivi și au o imaginație bogată

Începem evident cu BERBECII care oricum sunt numiţi copiii zodiacului. Sunt foarte entuziaşti şi le place să îşi asume riscuri de mici. Deloc plictisitori, mereu activi şi dornici să înveţe lucruri noi, copiii berbec trec uşor de la o emoţie la alta şi nu este recomandat să îi lăsaţi singuri. Sunt nişte lideri înnăscuţi, aşa că probabil vor fi şefi de clasă, dar un lucru pe care trebuie să îl înveţe ar fi răbdarea. În ceea ce îi priveşte pe părinţi, zodiile de foc şi de aer sunt pe aceeaşi undă cu ei. Adică părinţii care sunt berbec, leu, săgetător, gemeni, balanţă sau vărsător.

Copiii TAUR sunt atenţi şi foarte practici, aşa că le place ordinea. Sunt atraşi de lucrurile materiale, să deţină, să colecţioneze. Deşi pot fi destul de lenţi în a îndeplini sarcini, sunt de încredere pentru că pun accent pe loialitate încă de la vârste fragede. Evident sunt gurmanzi, posesivi şi încăpăţânaţi, iar lecţia pe care trebuie să o înveţe ar fi să economisească. Cel mai bine se înţeleg cu zodiile de pământ şi de apa, aşa că părinţii ideali sunt taurii, fecioarele, capricornii, racii, scorpionii sau peştii.

Amuzamentul este caracteristic copiilor GEMENI, care niciodată nu îşi pierd cuvintele. Sunt inteligenţi şi descurcăreţi şi au nevoie mereu să facă ceva, indiferent dacă este vorba de sport sau de citit. Important este să ia totul pe rând şi să nu facă mai multe deodată. Ceea ce trebuie ei să înveţe este să ducă la bun sfârşit sarcinile pe care le au şi să le fie loiali oamenilor dragi. Iar la capitolul părinţi se înţeleg bine cu zodiile de aer şi de foc.

Vezi și

RACII sunt sensibili de mici. Aşa că să nu vă surprindă dacă aduc animale rănite acasă. Sunt intuitivi şi au o imaginaţie bogată, îşi apără familia şi le place să păstreze lucruri, iar asta e bine pe plan financiar. Partea mai puţin plăcută la copii rac este că sunt de duri şi egoişti dacă se supără, aşa că lecţia pe care o puteţi transmite ar fi să îşi exprime frustrările ca să poată scăpa de energia negativă. Părinţii ideali ar fi zodiile de apă şi de pământ.

Pe acelaşi subiect

Copiilor LEU le place să fie trataţi... ca nişte regi. Sunt deschişi dacă simt respect şi căldură din partea interlocutorului. Le place să facă pe şefii, să aibă mereu dreptate, iar câteodată imaturitatea le creează problemel. Dar sunt încrezători în forţele lor şi nişte artişti desăvârşiţi. Ceea ce ar trebui să înveţe este să împartă cu ceilalţi. Evident zodiile cu care se înţeleg în raport copil părinte sunt cele de foc şi de aer.

FECIOARELE sunt perfecţioniste de mici. Sunt foarte organizate, indiferent dacă vorbim de jucării sau de orarul de la şcoală. Le place să să aibă grijă de animale şi chiar de oameni, să repare lucruri, să scrie şi să comunice. Mare grijă, încercaţi să îi învăţaţi că analiza nu este mereu bună şi că nu ar trebui să critice orice văd sau aud. Aici intră şi autocritica care poate fi combătută cu laude din partea părinţilor care dacă sunt zodii de pământ sau de aer, se vor înţelege excelent.

Paradoxal, copiii BALANŢĂ sunt destul de indecişi. Asta este cea mai importantă lecţie - să înveţe cum să ia decizii. Sunt politicoşi şi carsimatici, au un şarm specific, dar preferă să stea singuri uneori. Este bine să fie sinceri şi să spună ce îşi doresc eu, pentru că mai mereu au tendinţa să le facă tuturor pe plac. Relaţia copil-părinte este productivă dacă sunt gemeni, balanţă, vărsător, berbec, leu sau săgetător.

Dacă un copil SCORPION vă spune un secret, înseamnă că sunteţi cu adevărat speciali. Nimic nu le scapă, sunt pasionali şi adoră să rezolve mistere. Pot fi, însă, prea emoţionali şi destul de buni manipulatori, aşa că părinţii trebuie să aibă grijă la acest aspect, dar şi să nu îi lase să se închidă în ei, ci să comunice. Zodiile de apă şi de pământ reuşesc să aibă o relaţie apropiată cu copiii şi să le inspire încrederea de care au nevoie.

Copiii SĂGETĂTOR iubesc să se distreze, sunt entuziaşti şi optimişti. Sunt activi atât fizic, cât şi mental, luptă pentru lucrurile în care cred cu adevărat şi le place să călătorească. Trebuie să înţeleagă importanţa finalizării sarcinilor pe care le au. Iar la capitolul părinţi, este de preferat relaţia cu zodiile de foc şi de aer.

CAPRICORNII sunt printre cei mai serioşi nativi încă de mici. Sunt maturi, ambiţioşi şi foarte practici. Se pricep la bani, mai ales pentru că le place rutina şi organizarea. Ce trebuie să îi învăţaţi este distracţia. Pesimismul caracteristic zodiei se poate manifesta devreme, aşa că trebuie combătut cu activităţi obişnuite ale copiilor.

Farmecul copiilor VĂRSĂTOR este să fie diferiţi. Sunt foarte creativi şi liberi, le place tehnologia şi musai trebuie ţinuţi ocupaţi. Dacă se plictisesc tind să caute probleme. Sunt extrem de solidari, dar şi distanţi faţă de oameni. Este esenţial să înveţe de mici să se ataşeze de oameni şi de proiecte şi să nu renunţe atât de uşor, pentru că au tendinţa să abandoneze. Cel mai bine se înţeleg cu părinţii care sunt elementele aer sau foc.

Iar PEŞTII sunt foarte sensibili şi visători. Sunt cei mai intuitivi copii, absorb energia şi emoţiile celor din jur, iar uneori asta îi poate speria. Trebuie să înveţe să îşi asume riscuri şi să aibă grijă de ei, pentru că pot fi nişte consilieri excepţionali. Muzica şi artele creative sunt un alt element caracteristic. Iar la capitolul părinţi, relaţiile sunt bune cu peştii, racii, scoprionii, taurii, fecioarele şi capricornii.

Nu uitaţi - ceea ce iubim când suntem copii este posibil să ne facă fericiţi şi în viaţa de adult, aşa că nu trebuie să renunţăm la a fi noi înşine.

Rosse Stan Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Horoscop special 2 mai 2021. Cum ar trebui să se comporte părinții cu copiii în funcţie de zodie