Antena Meniu Search
x

Video Horoscop Special: Culoarea potrivită pentru fiecare zodie, în luna decembrie

Horoscopul special de astăzi va fi despre culori. Am mai vorbit şi lunile trecute despre cum anumite nuanţe ne pot influenţa parcusul dintr-o anumită lună. Ce trebuie să facem mai exact? Să avem lângă noi pe tot parcursul zilei un lucru, galben să spunem. Indiferent dacă este vorba de cravată, de husa de la telefon sau un inel. Aşadar, pentru luna decembrie avem următoarea gamă cromatică.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 13.12.2020, 09:55

Vezi și
  • Nativii Pești, pentru echilibru emoţional, vitalitate şi optimism, pot apela la orice culoare pastel.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Din cauza planetei Marte care a fost în retrogradare, viaţa multor BERBECI a fost întoarsă cu susul în jos. Aşa că voi aveţi nevoie de energie pentru a vă reinventa şi a reveni la puterea şi forţa pe care o aveaţi înainte. Pentru asta, culorile ROŞU şi NEGRU sunt perfecte.

Pentru TAURI este imporatantă spiritualitatea şi găsirea echilibrului sufletesc. ALBASTRUL ÎNCHIS vă ajută căpătaţi o nouă perspectivă asupra vieţii şi să priviţi lucrurile dintr-un unghi mult mai productiv.

GEMENII ar fi bine ca în luna decembrie să se lase în urmă situaţii, oameni, evenimente sau orice alte lucruri care vă bruiază ritmul de viaţă. Culoarea potrivită pentru este cea saturniană, adică GRIUL. Desigur, şi ARGINTIUL sau obiectele din metal sunt la fel de benefice.

Pe RACI, VIOLETUL îi ajută să experimenteze noi teritorii în privinţa colaborărilor, asocierilor şi a prieteniilor.

LEII sunt provocaţi de modul în care îşi gestionează emoţiile şi cum îşi controlează orgoliul. Trebuie să învăţaţi să vă temperaţi şi să nu cădeţi pradă impulsurilor din moment, iar la acest capitol vă ajută culoarea INDIGO.

Nativii FECIOARĂ au nevoie să adune toată forţa şi energia de care sunt capabili pentru a relua un curs care s-a întrerupt la un moment dat. Ca şi pe BERBECI, ROŞU este culoarea care vă ajută să reveniţi la puterea pe care o aveaţi şi poate aţi pierdut-o.

BALANEŢELE găsesc echlibru pe plan financiar şi dacă au de luat decizii legate de bani, se pot baza pe VERDE, indiferent de nuanţă.

SCORPIONII lucrează luna aceasta sectorul comunicării, dar şi gestionarea emoţiilor. Aveţi capacitatea să vă exprimaţi şi să le împărtăşiţi celor din jur ideile voastre, dar pentru ordine şi coerenţă este potrivit TURCOAZUL.

Pentru SĂGETĂTORI, non-culoarea ALB este recomndată. Aceasta vă va ajuta în zona imobiliară şi vă va aduce noroc.

CAPRICORNII trebuie să găsească resursele necesare pentru a fi implicaţi în relaţii, dar mai ales în relaţia cu ei înşişi. Iar pentru idei de afaceri şi investiţii, PORTOCALIUL este perfect.

VĂRSĂTORII îşi pot activa zona serviciului şi curajul de a se exprima în faţa celorlalţi, dacă poartă VERDE SAU MARO.

Iar nativii PEŞTI, pentru echilibru emoţional, vitalitate şi optimism, pot apela la orice culoare pastel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscop Special: Culoarea potrivită pentru fiecare zodie, în luna decembrie