Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 15 mai 2019. O ceartă, o ieşire la dans şi motiv de sărbătoare

Horoscop dragoste 15 mai 2019. Astrele sunt darnice azi cu aproape toate zodiile, dar, atenţie, lipsa de sinceritate şi iubire poate duce la o ceartă de zile mari.

Horoscopul dragostei 15 mai 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 15 mai 2019. Astrele sunt darnice azi cu aproape toate zodiile, dar, atenţie, lipsa de sinceritate şi iubire poate duce la o ceartă de zile mari.

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Berbec

Berbecii sunt mai sensibili ca de obicei şi au tendinţa să ia totul în nume personal. Ei de fapt, au nevoie de mai multă atenţie şi afecţiune.

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Taur

Taurii vor să readuca pasiunea în relaţia de cuplu. Aşa că vor căuta fel şi fel de modalităţi de a-şi face partenerul fericit.

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Gemeni

Gemenii ar putea ieşi la o seară de dans sau în caz că nu vor ieşi în oraş, vor petrece alături de familie. Cine a zis că nu te poţi simţi excelent şi acasă?

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Rac

Cel mai mare cadou în viaţă este momentul prezent. Aşa că Racii ar fi bine să nu îşi mai facă atâtea griji, pentru că totul va fi bine. Astrele sunt de partea lor.

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Leu

Leii pot avea ceva certuri cu persoana iubită. Însă dacă relaţia se bazeaza pe sinceritate şi iubire, pot trece uşor peste orice problemă.

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Fecioară

Nativii Fecioară ar putea avea un puseu de energie. Şi posibil să lase deoparte viaţa sedentară şi să se apuce de sport.

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Balanţă

Nativii zodiei Balanţa gândesc cu voce tare şi nu fac deloc bine. Ar fi indicat să ţină anumite lucruri doar pentru ei.

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Scorpion

Pentru Scorpioni se recomandă să fie un pic mai atenţi la ce le transmite organismul. E nevoie să aibă grijă de ei, mai mult decat o fac de obicei. Puţin răsfăţ nu strică nimănui!

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Săgetător

Sagetatorii pot afla cu plăcere de succesul unui membru din familie. Aşa că, în seara aceasta este foarte posibil să sărbătorească!

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Capricorn

Aparent, Capricornii sunt acei oameni duri, însă ei de fapt şi-ar dori să li se acorde mai multă atenţie şi afecţiune.

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Vărsător

Varsatorii atrag mult noroc de partea lor! Ar putea să primească o invitaţie într-un loc deosebit unde se vor distra pe cinste. 

Horoscop dragoste 15 mai 2019 Peşti

Se simte confuzie în viaţa amoroasă a nativilor Pesti. Curajul de a face ceva nou nu strică niciodată, aşa ar fi bine să iasă din starea de reticenţă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 15 mai 2019. O ceartă, o ieşire la dans şi motiv de sărbătoare